zosia11 05.01.02, 19:40 czekoladowe serce na zbyciu. Tylko dzisiaj po niskiej cenie. Swojego prawdziwego nie oddam- poki zycie mi mile :)))) Cena wywolawcza 0,99 cent (euro) Po raz pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: Mam... 05.01.02, 19:41 daje 2 euro, nigdy kurwa w domu czekolady nie mam, a potem sie goscie schodza i im sie zachciewa kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Mam... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 19:43 I co bedziesz nozem kroic jednego pierniczka?Minusia ,litosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Mam... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 19:45 ty sie kocur nie przymierzaj Odpowiedz Link Zgłoś
zosia11 Re: Mam... 05.01.02, 19:49 Dwa euro po raz pierwszy! Minusiu dam za darmo tylko nie klnij na "aukcji" :))) Jesli wolno o cokolwiek prosic - zosia ladnie prosi :) Dwa euro po raz drugi (bedzie dwa razy na koszyk kolowy w supermarkecie, chociaz zlotowka lepiej sie sprawdza). Dwa euro po raz......? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Mam...Zosia 05.01.02, 19:51 A Ty co kombinujesz ?:))) dwa w jednym ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Mam...Zosia 05.01.02, 19:54 zosiu, lubie twoje imie ze wzgledow rodzinnych, wiec dawaj mnie po znajomosci. samcia - ty sie spztaj onlyani jakie belgi goscinne sa. jak takie serce wystawie na imprezie, to pomysla ze mam urodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia11 Re: Mam...Zosia 05.01.02, 20:04 Mino a raczej Minko- nie mam takiej imienniczki w rodzinie, jedynie w lustrze od czasu do czasu ...:) Slabo wypadla licytacja- dostaniesz wiec serce czekoladowe ode mnie...w prezencie. Lepiej dac za darmo niz za tanio je sprzedac ;)))) Bedziesz miala wiec na urodziny (a kiedy one...?)... Z gory a raczej oddolnie skladam wiec zyczenia wszysciutkiego dobrego i slonecznego (czasem, gdy odgarne lopatka do piasku Twoje rozne slowa..;) to lubie Cie poczytac, Czorto-moscine tez, po przekopaniu naturalnie :))))- nie obrazacie sie , prawda ??? ). Musze juz isc...Swoje prawdziwe serducho zabieram ze soba.. zeby, gdy smutno ktos do mnie zapukal- czekoladowe serce oddaje. Czy wiesz co jest w srodku czekoladowych serc ? Pamietaj, gdy bedzie wielu gosci. Sciskam serdecznie, zosia Odpowiedz Link Zgłoś
zosia11 Re: Mam..jeszcze do Miny juz z jajkiem 05.01.02, 20:14 Zapomnialam dodac, tylko tak pro forma: jajko jajko czekoladowe jajko czekoladowe i nie inne nie czekolada z orzechami jajko jajko czekoladowe jedno jedyne prawdziwe tylko jedno jest i Tobie je daje Mino :))) zosia Odpowiedz Link Zgłoś
zosia11 Re: Mam..jeszcze do Miny juz z jajkiem 05.01.02, 20:15 pomylilam watki..? Odpowiedz Link Zgłoś