Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fruwając pod koszem: New York Express

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:18
    "Nie ma żadnego porządnego rozgrywającego". - A pan Stephon "najlepszy
    rozgrywający w lidze" oraz "Dużo gadam, mało robię" Marbury to co? :D

"Mało kto potrafi rzucać za trzy." - Kiedyś Quentin Richardson dawał radę, ale
    w Knicks się popsuł.

"Pod koszem sterczą dwa ślamazarne osiłki (Zach Randolph i Eddy Curry)," -
    Kolejny przykład, że grając w Knicks się pogarszasz Randolph w czasach Blazers
    jeden z najbardziej niedocenianych graczy w lidze, który był wtedy graczem na
    miarę All star. To samo Curry w Bulls gdyby nie wada serca to pewno grałby
    nadal. Sezon temu ludzie widzieli go w All star game. A teraz tłuścioch, który
    nic nie wnosi do gry tak samo jak Randolph.

Artykuł jak zawsze na poziomie, szkoda, że nie częściej.
    Obserwuj wątek
      • idz.po.mleko Fruwając pod koszem: New York Express 11.05.08, 21:59
        Big Ben ma alergie, to wcale nie bylo od firewerkow :-)
      • Gość: Jahu Fruwając pod koszem: New York Express IP: 80.51.245.* 12.05.08, 09:55
        Gratulacje dla rodziców Kosmy!!! :]
      • Gość: # 32 Michał gratulacje z okazji narodzin małego Jordana IP: 217.98.12.* 12.05.08, 12:15
        A co do Barkleya, to pamietam prostest organizacji feministycznych po jego
        wypowiedzi:

"To był jeden z tych meczy, po których wracasz do domu i bijesz żonę i dzieci"

;-)))))))))))))))))
      • Gość: pe Kosma IP: *.chelmnet.pl 12.05.08, 14:24
        "Imię Kosma pochodzi od greckiego słowa kosmos ("porządek" i "ład")." - to
        będzie grał w Spurs? ;)
        • Gość: Q Re: Kosma IP: 62.29.160.* 12.05.08, 15:14
          Oby zagrał w NBA :-)
          GRATULACJE!
        • Gość: introoder Re: Kosma IP: *.net.autocom.pl 14.05.08, 19:14
          Z jego statystyk wynika, że już zaliczył pierwsze Triple Double:)
      • sebastian1979r Re: Fruwając pod koszem: New York Express 12.05.08, 16:56
        Marbury, najlepszy rozgrywajacy, smiechu warte. 2 albo 3xAll Star, ANI RAZU NIE
        DOPROWADZIL SWOJEJ DROZYNY DO 2-giej RUNDY PO W CIAGU, CHYBA 11 LAT GRY W NBA.
        Nawet Suns (z Stoudamirem, Jonshonem i Marionem)kilka lat temu szybko dali sobie
        z nim spokoj tak jak zreszta (w tym czasie) utalentowani Nets. Darmozjad, 20
        mio. za sezon i zadnych sukcasow, solo albo w drozynie. Gdyby nie jego kontrakt
        dawno by dostal kopa. Za te pieniadze nawet w CBA lub w Europie by go nie
        chcieli. By powiedzial ze rezygnuje z kasy w NY bo nie bedzie gral tam gdzie go
        nie chca to w sekund piec by mial na stole, czy tez w kiblu, gdzie kolwiek by
        nie siedzial, mial by odpowiednie pismo do podpisania. Jestem fanem Knicks, ale
        ostatni dobry sezon byl w 94-tym, final Knicks-Rockets. Potem mimo drobnych
        sukcesow, oprocz finalu z San Antonio, szlo pionowo w dol.
        • sebastian1979r Re: Fruwając pod koszem: New York Express 12.05.08, 16:59
          to nie do kosmy tylko do Gość: WhereFpkHappens .sorry.
          • Gość: WhereFpkHappens Re: Fruwając pod koszem: New York Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:09
            Widać nie wiesz o co mi chodziło bo Najlepszy rozgrywający w lidze był
            specjalnie wzięty cudzysłów, bo coś takiego Stefan powiedział sam o sobie,
            dlatego śmiać mi się chce, bo on jest jednym z najgłupszych graczy w lidze.
            Myślisz, że ja mam go za takiego gracza? Kretynem to ja nie jestem ;)
            • Gość: WhereFpkHappens Re: Fruwając pod koszem: New York Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:12
              Sorry, żeby nie było to nie mam go za najlepszego rozgrywającego w lidze, a
              śmiać mi się chce z tej jego wypowiedzi ;)
            • Gość: WhereFpkHappens Re: Fruwając pod koszem: New York Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:13
              Sorry, żeby nie było to nie mam go za najlepszego rozgrywającego w lidze, tylko
              śmiać mi się z jego wypowiedzi.
              • Gość: Krytykant Gratulacje a Kosma IP: 92.244.55.* 15.05.08, 08:30
                Po pierwsze gratulacje, ale nie dla autora tylko dla mamuśki. W koncu to ona
                poniosla caly trud a nie partner dla ktorego te pare(nascie/dziesiat?) minut 9
                miesiecy temu raczej bylo przyjemnoscia. Po drugie - Kosma? Wtf is that name?
                Wspolczujemy dziecku imienia. Po Fabienne, Brooklynie, etc czekamy teraz na
                Żyrandol, Pralka, Segregator, Xerox, etc...
      • Gość: smartek Fruwając pod koszem: New York Express IP: *.mpls.qwest.net 18.05.08, 04:43
        Big Ben mial zapalenie ucha srodkowego, przynajmniej tak mowia w TNT
        i ESPN. Przy tej dolegliwosci zawroty glowy sa jak w banku, wiec
        mogloby sie zgadzac, ale jak oni to zrobili ze 2 dni pozniej byl
        gotowy do gry ? Hameryka...
        Suns tez mi szkoda, ale wydaje mi sie ze wrzucenie do skladu Shaqa
        tuz przed playoffami to byla desperacja. A dAntoni (nota bene
        wiekszosc kariery jako zawodnik gral we Wloszech !) zeby wskrzesic
        swoj styl gry w Knicks potrzebuje tylko jednego: Steve Nash.
      • Gość: DMG Fruwając pod koszem: New York Express IP: 212.180.146.* 02.06.08, 15:02
        Kosma i Tymon hahahaha czemu ktoś tak krzywdzi swoje dzieci? To
        przeciez znacznie gorsze niż przemoc fizyczna - powinno się a to iść
        do wiezięnia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka