Gość: palisz trawke? tylko po wypiciu 1 litra wódki mozna liczyc na cud IP: *.bredband.comhem.se 16.05.08, 12:48 po co nam to? stary czlowiek i morze...to widze gdy widze Leo..nasi kopacze..nawet nie kopia w swych marnych klubach tylko siedza miesiacami na lawie... licze ze honorowo przegramy z niemcami nie wiecej niz 3-0...licze na remis z austriakami...tak...oni jako gospodarze i jako pilkarze sa lepsi, no i nie wiecej niz jedna , dwie bramki przegrana z Chorwacja... zeby wierzyc w lepszy wynik trzeba wypic litr wódki...NA KAZDEJ POZYCJI MAMY SLABSZYCH PILKARZY´...W 3 TYGODNIE...MOZNA LICZYC TYLKO NA CUD...ale swiatyna opatrznosci nie wybudowana...wiec cudu nie bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach boisz sie podpisac Johan? 16.05.08, 12:57 Gość portalu: palisz trawke? napisał(a): > po co nam to? > stary czlowiek i morze...to widze gdy widze Leo..nasi kopacze..nawet > nie kopia w swych marnych klubach tylko siedza miesiacami na lawie... > licze ze honorowo przegramy z niemcami nie wiecej niz 3-0...licze na > remis z austriakami...tak...oni jako gospodarze i jako pilkarze sa > lepsi, no i nie wiecej niz jedna , dwie bramki przegrana z > Chorwacja... > zeby wierzyc w lepszy wynik trzeba wypic litr wódki...NA KAZDEJ > POZYCJI MAMY SLABSZYCH PILKARZY´...W 3 TYGODNIE...MOZNA LICZYC TYLKO > NA CUD...ale swiatyna opatrznosci nie wybudowana...wiec cudu nie > bedzie.. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: tylko po wypiciu 1 litra wódki mozna liczyc n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 13:43 Tak, tak na pewno bedzie .Schleja ci wasi polscy kibole jak zwykle mordy i beda durnie wrzeszczeli.Byl po MS w Niemczech we Wprost taki dowcip rysunkowy Semki- idzie chlopczyk w krakowskiej czapce ze skacowanym tata po meczu pamietnym w Dortmund i pyta taty- tato , dlaczego my nie jestesmy Niemcami.Ryczalem dlugo ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuniM Biedny pokurczu... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 16.05.08, 18:18 Wziąłeś sobie do serca? I teraz próbujesz przekonać wszystkich że jesteś Niemiec, choć po niemiecku słabiutko? Biedny sfrustrowany pokurczu, muszą ci bardzo dogryzać Helmuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlask mlask o_o IP: *.cust.tele2.pl 16.05.08, 13:07 jasny gwint, nie wiedziałam, że z niego takie ciacho!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek ze Sfarzedza spieprzaj dziadu! IP: 84.203.152.* 16.05.08, 13:22 Na pewno wygramy ME! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: spieprzaj volksdeutschu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 15:53 Cha cha niemiecka druzyna - MirosLaw -praniemieckie imie, klose i Lukas Podolski -Niemcy z dziada pradziada -nazwiska i imiona che che .. a jeszcze jacys Turcy - ilu tam 100 % Niemcow ???? Przepraszam za brak polskich znaczkow ale alt mi sie zawiesza . A tak w ogole to on ma niezly tupet -slowianie to podludzie bez organizacji, wizji itp -a kadra Gorskiego , a Zenit z Rosji ?. To typowy volksdeutsch co wstydzi sie pochodzenia z Polski i chce zapunktowac u prawdziwych Niemcow -do ktorych sie nie zalicza ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Kraks Euro 2008 IP: *.centertel.pl 16.05.08, 16:03 Ja jednak Spokojnie Kupię sobie zgrzewkę Bronksa ....Obejrzę Mecz i coś mi się wydaje że Nasi zrobią na tym Euro Polakom i Sobie Wielką i Bardzo miłą Niespodziankę!!! A jeśli chodzi o Niemców (lothara) {celowo małą Literką} To leży w jego naturze być zarozumiałym Bufonem nadętym ....Nie ma się co Nim Przejmować...fajfus i tyle/...... Pozdrawiam Prawdziwych Fanów Polski Niech Moc będzie z NAMI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tre cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:24 Liczę na cud, bo mam zaufanie do premiera. Miał być cud i będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
hanyszameryki Re: cud 16.05.08, 18:02 Nonsens. Zamiast liczyc na cud, trzeba madrze grac. Z Chorwatami Polska powinna grac tak, jak Stany Zjednoczone graly z Polska. Utrudniac przeciwnikowi gre, uniemozliwiac podania i dosrodkowania, i czekac na mozliwosc kontry. A austrii - po porstu nie lekcewazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarka Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz (...)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:05 Oks trzeba być wyrozumiałym itd. itp., ale ja się posłużę historią stosunkami polsko-niemieckimi. Był sobie kiedyś taki zakon jak ten Zakon Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie oraz był taki król jak Władysław Jagiełło. Przed ostatecznym rozwiązaniem konfliktu Niemcy prowokowali nas w postaci dwóch nagich mieczy. Jagiełło miał mocną psychikę, Leo też. Grunwald 1410 Polacy umiejętnie skopali tyłki Niemcom. Mimo poszanowania mieszkańców owegoż kraju powiem tak: Będziecie mieć Grunwald 2008!! PZDR. Mam nadzieję, że nie zanudzam. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Dajcie mape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:11 Dajcie mu mape i linijke. Niech sobie wymieży gdzie lezy Polska. Albo niech się spyta nauczyciela od geografii. Jeszcze zobaczymy, jak będziesz musiał się zadowolić 2 miejscem, albo trzecim, bo od chorwatów to ze 3:1 dostaniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:17 Grunwald 2008, dobre. Dobrym zawodnikiem który dokładnie podaje jest Łobodziński i myślę, że Leo mógł by nawet wypuścić go w pierwszym składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrobry niemiecka swinia IP: *.wlan.ucalgary.ca 16.05.08, 19:35 A co ten niemiecki kundel sie o nas wypowiada. Zrobimy z nimi to co rosjanie pod Stalingradem. Nie wiem po co polska gazeta zamieszcza teksty niemieckich bydlat o polskiej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Świński szwabie 16.05.08, 19:47 A Tusk napisze jeszcze, że polscy hooligani ostentacyjnie kibicowali Anglii na złość niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek kto to IP: *.pools.arcor-ip.net 16.05.08, 21:38 Ten koles to zaden autorytet zna sie na laskach a nie na pilce .CHYBA teraz ma 20 letnia studentke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: kto to IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.08, 21:50 1x Mistrz swiata 2x Mistrz Europy i Pilkarz Roku 1x vice mistrz swiata 150 krotny reprezentant Niemiec oczywiscie to betka dla takich "znafcow"jak ty! de.wikipedia.org/wiki/Lothar_Matth%C3%A4us#Erfolge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Matthaeus: Polacy, nie liczcie na cud! Nie wyjd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 23:19 Oczywiscie mozesz sie mylic Matti :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: a co to jest Matthaeus ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:52 Matthaeus wajhę psełóz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metalfan Ekhm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 06:09 Nie zapominajmy o tym, że nad zwycięstwem Niemców będzie czuwać żyjący Papież :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgi Lothar ma racje IP: *.infinity.net.pl 17.05.08, 07:27 byl moim ulubionym pilkarzem w reprezentacji Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
numeron o nadziei dla naszej husarii "pod Wiedniem" 17.05.08, 08:30 trener reprez. Rzeszy myśłi że sie przestraszymy to fakt gramy z Rzeszą,małą Rzeszą i kolaborantami nazistów ale damy rade!a Rzesza nie ma już takiego składu jak 2 lata temu, za to my mamy lepszy niż wtedy!Jak widać szwaby muszą sobie poprawiać humor przez propagandę i groźby medialne!JAkoś mnie to nie dziwi robią tak Ci którzy przebierają nóżkami w miejscu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz nigdy Polska nie byla tak slaba ... IP: *.bredband.comhem.se 17.05.08, 15:26 bez szans...nasi nie wytrzymaja kondycyjnie,,,hehe, niemcy ich zabiegaja, poturbuja, z niemcami baty z chorwatami baty a austriakami baty albo remis i do domu, kotlet wpósci 8 bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Matthaeus: Polacy, nie liczcie na cud! Nie wyjd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 15:56 ale z niego głupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena szwaby to ch**e IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 22:08 W d**e z nimi wygramy mecz i mistrzostwa podolski klose balack pożałują że się urodzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigy frajer matthaeus IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.05.08, 05:38 co ten szfab pier....li pedal za..y niech sie walnie w ten glupi gestapowski leb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Matthaeus: Polacy, nie liczcie na cud! Nie wyjd... IP: *.z.pppool.de 19.05.08, 23:19 Rzygac mi sie chce tym waszym polskim pie..niem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emdzin Euro ! IP: *.chello.pl 20.05.08, 18:45 A to pieprzony szwab,jak zwykle, pycha i buta ! Oby się udławił swoją pewnością siebie i to niemcy nie wyszli z grupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćzz Nigdy nie mów nigdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:59 Co to za jakas bezsensowna prowokacja która ma kolejny raz wywołać morze obelg z jednej i drugiej strony. Gdybać to sobie można ale taki koleś jak on dobrze wie że pilka jest okragła a bramki są dwie i wszystko sie może zdarzyć. A to ich wywyższanie się jest zatrważająco śmieszne. Niech sobei zdobywaja te szczyty tylko niech uważają na kamien dzięki któremu moga spać a tym kamieniem może być Polska. Jakich to argumentów używali trenerzy a to przed meczem na mistrzostwach albo opisy w gazetach przed finałem szczypiornistów. W znieważaniui jak narazie sa najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś