Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto murem za Adamem niech się tu wpisze!

• mannkomp Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 25.01.02, 14:59
        adaś wygraj, bądź dzielny!!!!
        • Gość: Rafson Adam adam M adam malysz ole IP: *.parkiet.com.pl 25.01.02, 18:47
          Ja tez
      • Gość: Mistrzu Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:46
        Trzyma kciuki songo-manio:

Adam mistrz wygra każdą konkurencje

• Gość: Sebi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 10.1.7.* / *.zaspa.gda.pl 26.01.02, 21:50
        Ja murem za Adamem i za nikim innym
        • Gość: benio99 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 23:25
          Gość portalu: Sebi napisał(a):

> Ja murem za Adamem i za nikim innym

>Jestem murem za Adamem - tylko za Adamem.
      • Gość: Serenity Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.waw.cdp.pl 28.01.02, 09:54
        To jest jasne i oczywiste, że jestem caaaaaaałkiem za nim!
      • Gość: Banzai Film o Adamie Małyszu żartem ;)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 10:33
        Obejrzyjcie film o tym, jak to jest, być jak Adam Małysz ;) :

www.szorty.pl/show.php3?id=623
      • Gość: Ja Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.116.30.* 28.01.02, 10:41
        Adam zawsze z TOBA mą osoboą. ADAM the GREAT!!
      • Gość: tupki I ja jestem za Malyszem!!! IP: *.fi.datex-ohmeda.com 29.01.02, 10:20
        I bede do konca!!!
      • Gość: Bartecki Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.koof.com.pl 29.01.02, 11:51
        Wszystko na dobrej drodze, damy radę !!!
      • hihihihi Adam!! I ja za tobom murem stojem!!! 29.01.02, 11:58
        Adam!! Ja tez stojem za tobom....
        Trzymam rece na twojej talii i czujem zapach twoich wlosow...

Twoj kombinezon jest taki .... sexy...

Och Adam stojem za tobom murem, twardym jak z betonu...

Czujesz to Adam?
      • Gość: Lukas Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.mimuw.edu.pl 29.01.02, 12:00
        JA
        • hihihihi TY TERZ? 29.01.02, 12:04
          Gość portalu: Lukas napisał(a):

> JA

Czy terz czujesz zapach jego wlosow i gibkom taliem?
          Och Adam... Stojem za tobom.... i pragnem ciem.

• Gość: Hugo Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:01
        Wielkie joł dla Adama!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zizou Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.150.19.* 29.01.02, 17:14
        bonkers napisał(a):

> Mimo porazek i tak jest wielki i podniesie szybciej niz nam sie wydaje.

• Gość: zizou dumni po zwyciestwie wierni po porazce IP: 195.150.19.* 29.01.02, 17:16
        dumni po zwyciestwie wierni po porazce. Nieplomice
        • hihihihi pienknie powiedziane 29.01.02, 17:34
          Gość portalu: zizou napisał(a):

> dumni po zwyciestwie wierni po porazce. Nieplomice

pienknie powiedziane...
          Adam, ja ciem pragnem!! Stojem za tobom i jestem z tobom Adam!!! Albo w tobie?

• emi-lka Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 29.01.02, 18:46
        JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!Są dwie rzeczy dla których warto żyć:skoki i
        Hip hop
        • Gość: Dudus Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.telcordia.com 29.01.02, 19:39
          Adamie! Wygrasz ten medal bez problemowo!!!! Bede pod skocznia w Salt Lake City!!!!!! Pomyslnych wiatrow!!!
      • galik Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 29.01.02, 20:27
        bonkers napisał(a):

> Mimo porazek i tak jest wielki i podniesie szybciej niz nam sie wydaje.jasne
        jasne

• Gość: Wajtas Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 15:04
        Adam chociaż zdarzyło się wygrać kilka razy temu szkieletowi . Nie daj się i
        nie załamuj . W sporcie raz się wygrywa raz przegrywa . Życzę Ci złotych medali
        na igrzyskach Salt Lake City . Jak się nie uda to nic dla mnie i tak jesteś
        najlepszy . Trzymam kciuki
        Wojtek
        • Gość: greg Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 10.20.2.* 30.01.02, 18:29
          Będzie dobrze. Adam rób swoje---pozdrawiam fanów skoków
      • Gość: kotlet Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 146.101.134.* 31.01.02, 01:29
        bonkers napisał(a):

• Gość: fedi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:33
        adam jak donosza agencje juz wyladowal za "wielka woda" ale nie w SLC bo to by
        bylo za proste on odalil sie 150 km od skoczni aby muc "wpasc"tuz przed
        konkursem i wystartowac i zdobyc medal a jakiego koloru a czy to wazne jaki
        wazne ze jest i nie bedziemy ogladac olimpiady przez pryzmat straconych szans a
        jak mu sie nie uda trudno za cztery lata kolejna olimpiada
        PS ja juz zarezerwowalem sobie miejscowke na telewizyjnej w akademiku i czekam
        czekam i niemoge sie doczekac pozdrowienia dla wszyskich fanuw skokow.
      • Gość: jt Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.uznam.net.pl 31.01.02, 18:07
        Małysz RULEZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!1111
      • Gość: ms-n Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 213.77.11.* 31.01.02, 21:28
        leć Adam leć!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jarek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.bio.psu.edu 01.02.02, 00:38
        ja sie wpisuje i wszystkiego najlepszego zycze :))) howgh!!!
      • Gość: witek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pl 01.02.02, 07:09
        Niech wygra najlepszy- znaczy Adam Małysz
      • Gość: Jack Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.mofnet.gov.pl 01.02.02, 10:04
        Adam jest wielki. To czego dokonał do tej pory jest niewiarygodne. Zdobędzie
        złoto na olimpidzie. Będe mu kibicował do końca na dobre i na złe.
      • Gość: ksiaze80 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 156.17.205.* 01.02.02, 10:55
        bonkers napisał(a):

• Gość: Kibic666 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.sas.podlasie.pl 01.02.02, 11:10
        Adasiowi złoty medal powinien być przyznany z urzędu:))))))))))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka