Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PAMIĘTACIE 1996 ?

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 13:32
    PAMIĘTAM JAK WYDRUKOWALIŚCIE PROPORCZYKI TORUN DMP NAWET JEDEN SOBIE KUPIŁEM
    WIDZĘ ŻE I W TYM ROKU JESTEŚCIE TACY PEWNI !!!
    Obserwuj wątek
      • sdb Re: PAMIĘTACIE 1996 ? 18.09.03, 13:38
        przejrzyj sobie dokladnie posty z ostatnich 5 dni na tym forum i sprawdz kto na
        razie jest bardziej pewny siebie. w dodatku wulgarny zeby nie powiedziec chamski
        • robert_wl Re: PAMIĘTACIE 1996 ? 18.09.03, 14:48
          Nic z tego. Ten kolo wmówił sobie, że jest tak a nie inaczej i żadna siła tego
          nie zmieni.
          • Gość: AMONIT Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 17:08
            NIC SOBIE NIE WMÓWIŁEM TYLKO UTKWIŁA MI TA PEWNOŚĆ WAS ŻE WYGRACIE A TAKŻE
            WASZA KOMPLETNA CISZA NA STADIONIE JAK PRZEGRYWALIŚCIE ,A TAK WOGÓLE TO BARDZO
            PODOBA MI SIĘ TORUŃ -TO NAPRAWDĘ PIĘKNE MIASTO
      • robert_wl Re: PAMIĘTACIE 1996 ? 18.09.03, 14:51
        My w przeciwieństwie do kibiców Włókniarza już trochę słabo pamiętamy tamten
        rok. Wiesz kolego, różnica między wami a nami polega na tym, że my prawie co
        roku walczymy o najwyższe trofea (czyt. medale), więc zdarzenia sprzed tylu lat
        już troszeczkę nam się rozmywają w pamięci.
        • Gość: Toma Toruń Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 15:29
          Ja akurat doskonale pamiętam ten rok. Przyjazd do Torunia Pera Jonssona,
          Pamiętam mecz w Częstochowie był w czwartek, przegraliśmy 50:40, w rewanżu
          musileiśmy wygrać tyle samo lub więcej. Pamiętam tą niedzielę, ładna pogoda,
          ludzi pełen stadion, każdy prezkonany, że ok 16:30 będziemy świętować
          mistrzostwo Polski. Pierwsze wyścigi pokazały, że Włókniarz przyjechał walczyć
          i przegrał 46:44. (Sullivan 18 pkt.). Ach zapomniałbym. Wypowiedz J. Kniazia po
          meczu półfinałowym z Gorzowem w Toruniu (wygranym, jeśli się nie mylę 58:32)jak
          bardzo pewny siebie trener na pytanie dziennikarza "Co dalej"? powiedział
          Mistrz Polski. Jak wyszło każdy doskonale pamięta... Sądzę, że Włókniarz jest
          faworytem tylko z tego powodu, że jest gospodarzem meczu. Tak na 90%. Wierzę
          jednak w mój klub. Może zrewanżujemy im się za 1996 rok? Chyba nadszedł
          najwyższy czas.
          • Gość: Wozzie Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 18.09.03, 19:22
            To był strasznie lipny mecz "0" emocji (Przygódzkie itp.) i nasi dostali po
            zadach... oby teraz tak nie było
        • Gość: hehehe [...] IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 23:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Toma Toruń Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 09:44
            Kolego pomyliłeś się. Złoto Apator zdobywał w 2001 r. oraz w 1990 i 1986 (DMP).
            IMP Żabiałowicz - 1987, Krzyżaniak 1997 r. Może w wyzwiskach jesteś dobry, ale
            z pamięcią masz kłopoty.
            • michutor Re: PAMIĘTACIE 1996 ? 19.09.03, 11:07
              amonit
              z tego co slyszalem to Wy teraz szykujecie niezla imprezke z okazji zdobycia
              tytulu na placu B (zapomialem nazwy)

pzdr
              • Gość: amonit Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 16:22
                plac biegańskiego ja zawsze moge umówic si e z kibicami z torunia na piwo -i
                tak powinno być!,bez głupawych wyzwisk
            • Gość: hehehe Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 19:20
              Gość portalu: Toma Toruń napisał(a):

> Kolego pomyliłeś się. Złoto Apator zdobywał w 2001 r.
              oraz w 1990 i 1986 (DMP).
              >
              > IMP Żabiałowicz - 1987, Krzyżaniak 1997 r. Może w
              wyzwiskach jesteś dobry, ale
              > z pamięcią masz kłopoty.

zgadzam sie w tej kwestii z Tobą i biję się w pierś!!!
              rzeczywiście!!! mam inne ważniejsze rzeczy na głowie niż
              statystyki!!! co jednak nie zmienia mojego zdania o
              zdecydowanie większym dorobku Polonistów!!!
          • Gość: apator_fan Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:33
            Myślę sobie, coś ty za buraczany palant jesteś. Ale jak zobaczyłem skąd
            nadejesz i twój przygłupawy nick, to wszystko stało się jasne jak słońce.
            • Gość: apator_fan Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:35
              To oczywiście skierowane było do buraka o nicku hehehe.
              • Gość: hehehe [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 19:21
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: apator_fan Re: PAMIĘTACIE 1996 ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 14:57
                  Pozwól że tego nie zrobię. Sorry ale brzydzę się takiego ścierwa jak ty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka