coolek 02.08.01, 19:57 Tym razem będę ostrożniejszy. Liczę na zwycięstwo polonistów w okolicach 48:42. W meczu tym pojadą Wiltshire z Lyonsem. Sir Coolek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samsel Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 20:04 Moim zdaniem, Polonia powinna wziąść się w garść i zdobyć zdecydowane prowadzenie już na początku, jeśli przegramy w Częstochowie będzie to decydujący mecz, a w każdym razie nie wypada go przegrać. Mój typ to: nie mam pomysłu :-)) Pozdrawiam Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek 52-38, Pzdrw: Arcyksiąże, Maestro Thomek (notxt) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 21:31 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsel Re: 52-38, Pzdrw: Arcyksiąże, Maestro Thomek (notxt) IP: 195.205.73.* 03.08.01, 17:42 Chciałbym wyjaśnić powód zmiany mojego nicku. Po prostu login Samsel jest już używany, samsell nie podoba mi się, więc pozostaje arcyciekawy Lord_Samsel. Zmiana ta została spowodowana moją chęcią logowania się na forum. :-)) Lord_Samsel_Najwyższy Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em 03.08.01, 12:10 No mysle ze bedzie w okolicach 53:37 ale ponizej 50:40 dla nas to napewno nie musza chlopaki pokazac publice na co ich stac po ostatnim blamazu. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzon Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em IP: 158.75.8.* 03.08.01, 14:56 Czesc Jesli chcecie porozmawiac o zuzlu wpadnijcie pod adres www.speedforum.prv.pl Znajdziecie tam grubo ponad 100 watkow dotyczacych speedway''a i ok 1800 postow! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em 03.08.01, 16:19 Tylko niech mi nikt nie opuszcza naszego forum-gonimy Poznan a tam mozna najwyzej zajrzec i podrzucic tu jakies fajne watki ;))). KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.08.01, 15:19 coolek napisał(a): > Tym razem będę ostrożniejszy. Liczę na zwycięstwo polonistów w okolicach 48:42. > W meczu tym pojadą Wiltshire z Lyonsem. Tym razem ja się wcale nie wypowiem. A skąd informacje o Wiltshire? Dzisiejszy Express pisze co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em 03.08.01, 16:21 Ja w wyborczej tez mam z ena Zielonke maja byc Wiltshire i Lyons wiec ktora gazetka sie myli? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em IP: 64.124.150.* 03.08.01, 17:37 Nie wiem która gazetka się myli. Wiem na pewno, że z mojego ostatniego typowania wyszło na lanie Byków wyszło lanie od Byków. Tym razem jednak sadzę, że z Wiltshirem, czy bez niego Polonia wygra. Ale ten cały hałas i tak o nic. Mistrza nie obronią, klub się wali, strach pomyśleć co będzie dalij Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Typujemy wynik meczu z ZKŻ-em 04.08.01, 14:11 Co ma byc musza znalezc sponsora i jakos to poukladac a jak nie to im nogi z d...y powyrywamy nie? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś