Gość: Mario IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 21.09.03, 22:22 Gratuluję,nareszcie się udało.W końcu należalo im się.Będzie fajnie jak powiększą ekstraligę do 10 zespołów,wtedy okaze sie ze jeszcze Gorzow się zalapie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Almoni Re: RKM Rybnik e-lidze. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 22:36 Gratulacje z Częstochowy. Nareszcie będą jakieś derby, ale myśle,że to będą dodatkowo: "Mecze przyjaźni"... pozdrawiam kibiców z Rybnika i gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Re: RKM Rybnik e-lidze. 22.09.03, 10:02 Co za mecz!!! Co za wieczór!!! Ekstraliga nasza!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dervish Re: RKM Rybnik e-lidze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 10:15 Co za mecz!!! Co za wieczór!!! Ekstraliga nasza!!!!!!!!!!!! Lipa.Znowu daleko trzeba bedzie jezdzic:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: RKM Rybnik e-lidze. 22.09.03, 10:36 Witamy Rybnik dlugo was tu w E-lidze nie bylo. bedzie z 11 latek? Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: RKM Rybnik e-lidze. 22.09.03, 14:42 Ano, fajnie bedzie. Jak ogladalem foty z meczow RKM-u, to stwierdzilem, ze tam musi byc goraca atmosfera zawsze. Pewnie kibice RKM-u dodadza uroku e-lidze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: RKM Rybnik e-lidze. 22.09.03, 19:18 dla mnie row (nigdy nie przywykne do rkmu) to polonia bydgoszcz poludnia. Zawsze wielki podziw dla tej druzyny. Chcialbym kiedys lige z tymi zespolami: Polonia Bydgoszcz Apator Torun Unia Leszno Motor Lublin Falubaz Zielona Gora Row Rybnik Stal Gorzów Wybrzeze Gdansk Te kluby to dla mnie osobiscie kwintesencja zuzla - byly w ekstralidze, kiedy zaczynalem chodzic na zuzel i bardzo dobrze mi sie kojarza. Kawal historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotZet Re: RKM Rybnik e-lidze. IP: 213.77.40.* 24.09.03, 20:08 A gdzie tu mistrz Polski - Włókniarz Częstochowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: RKM Rybnik e-lidze. 24.09.03, 20:55 to spis sentymentalny, inny dla kazdego kibica. Doceniam klase Wlokniarza ale w "lidze sympatii" to co najwyzej 1 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofiuk Re: RKM Rybnik e-lidze. IP: *.iweb.pl 24.09.03, 23:36 Ja tez mam sentyment do ROW-u.Tamte czasy jawia mi sie jako lekko magiczne.Zawodnicy byli przywiązani do klubów,nie było aż takiej karuzeli,takich pieniędzy.Pamietam tez wate cukrową i inne rzeczy.W sumie tez życze Rybnikowi powodzenia.Ech.. młodosc :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: RKM Rybnik e-lidze. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 23:56 po pierwsze gratulacje dla rybnika a po drugie to ja bym dodal do ligi monka unie tarnow (no ale wtedy to juz bedzie moja liga :) ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad suplement IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 23:57 ... jeszcze rzeszow, bym zapomnial. ps. w przyszlym roku ma byc 10 to nie ograniczajmy sie do 8 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdGar M0nky może byś sięgnął do historii, a w niej... IP: 212.87.232.* 26.09.03, 10:49 na pewno Bydgoszcz nie jest przed Unią Leszno czy Stala Gorzów!! I z pewnosćią Włókniarz ma nie mniejszy wkład niż Polonia Bydgoszcz w historię żużla! W końcu 4 krotnie mistrz kraju, co by nie mówić! Tak więc radzę poczytać co nieco historię, a nie pieprzyć o wyższości Polonii na d innymi drużynami, bo jak tak dalej pójdzie to od przyszłego sezonu zostanie po niej wspomienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: M0nky może byś sięgnął do historii, a w niej. 26.09.03, 12:42 a gdzie ja pisalem o wyzszosci poloni nad unia, wloknairzem czy kimkolwiek. Chyba nie masz na mysli tej listy, ktora popelnilem pare watkow temu??? Jezeli tak to przeczytaj go jeszcze raz. Ja pisze o swoich sentymentach/sympatiach. W kolejnym poscie napisalem, ze doceniam klase wlokniarza ale moja sympatia jest po stronie innych zespolow. Wolno mi czy musze kibicowac CKMowi. Konkluzja jest taka - Doceniam ckm ale lubie i kibicuje innym zespolom - w tym oczywiscie Polonii Bydgoszcz (stad pierwsze miejsce - NA LISCIE SYMPATII) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edgar92 Everything is clear IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 14:35 Monk wyraził się jasno: wymienił zespoły, które lubi, a nie ostatnie zdobycze poszczególnych drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dervish Re: M0nky może byś sięgnął do historii, a w niej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:20 Tak więc radzę poczytać co nieco > historię, a nie pieprzyć o wyższości Polonii na d innymi drużynami, bo jak tak > dalej pójdzie to od przyszłego sezonu zostanie po niej wspomienie.... LOL Odpowiedz Link Zgłoś