Gość: Ewik IP: *.limes.com.pl 04.07.08, 18:33 Szkoda, że odchodzi Pan Wierzbicki, ma zapewne swoje powody... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Prokom w nowych rękach IP: *.chello.pl 04.07.08, 18:56 Dziekujemy Panie Wierzbicki za wszystkie lata!Szacunek Wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssaaaaassss Prokom w nowych rękach IP: *.chello.pl 04.07.08, 19:16 Szacunek dla Kazimierza Wierzbickiego za zbudowanie klubu, na którego mecze miałem przyjemność chodzić od początku istnienia. Dziwi mnie, czemu nie zmienia się nazwy na Asseco. Albo jest to jakaś umowa z Krauze, który chyba alej prowadzi firmę Prokom Investments, albo to zapowiedź krótkiego zaangażowania Asseco w sopocki klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Prokom w nowych rękach IP: *.chello.pl 04.07.08, 19:39 Dziękujemy za te wszystkie lata, prezesie... Nikt nie zrobił dla naszego klubu tak wiele jak Pan. Ogromny szacunek za to, że potrafił się Pan postawić. Takich ludzi jak Pan, w Prokomie ze świecą szukać. Dziękujemy, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin Re: Prokom w nowych rękach IP: *.gdynia.mm.pl 04.07.08, 21:01 "Nie wiemy jeszcze dokładnie, kiedy zostanie oddana do użytku nowa hala w Gdyni - tłumaczy Sęczkowski." --- Jako Gdynianin z zalem musze stwierdzic, ze na hale w Gdyni w tym sezonie nie ma co liczyc. Miala byc oddana w 2005, potem w 2007, potem na wiosne br, a teraz i na jesieni nie bedzie. Szczurek tez nie wie - Stepa wie, ale sciemnia i bajeruje jak ze wszystkimi inwestycjami w Gdyni. Nie wierzylbym w zadne jego obietnice! Wystarczy zapytac o stadion rugby (budowa miala zaczac sie wiosna br.) albo rozbudowe stadionu pilkarskiego (WSZYSCY MOWILI STEPIE ROK TEMU, ZE PROJEKT-KOPIA Z BADZIEWNEGO BIURA NIE SPELNIA WYMOGOW NIE TYLKO NOWOWCZESNOSCI ALE I UEFA - CHODZI NP. O SLUPY ZASLANIAJACE WIDOCZNOSC... ale Stepa brnal i sciemnial jak zwykle, a teraz okazuje sie, ze trzeba stadion przeprojektowac... i o to od poczatku chodzilo bo musi sie znalezc 300 mln na droge pod dom prezydenta Szczurka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Wielki szacunek dla Prezesa Wierzbickiego! IP: 62.61.58.* 04.07.08, 23:26 za Jego pasję, zaangażowanie i lata wspólnego kibicowania! wielu sukcesów w siatkówce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Szkoda Wierzbickiego IP: 193.189.116.* 05.07.08, 06:44 Wielki szacunek dla p.Wierzbickiego za stworzenie czegoś nowego od podstaw/Obserwowałem początki w hali XII na AWF-ie.Potem w nowej hali AWF.Wielki wyczyn stworzyć drużynę na takim poziomie.Mam nadzieję,że w nowej hali na granicy Sopotu i Żabianki będzie można oglądać równie mistrzowską drużynę TREFLA.Dziękuję za Pańskie dokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Prokom w nowych rękach IP: *.viator.gda.pl 05.07.08, 09:43 drodzy państwo, ja rozumiem Wasz podziw dla Pana Wierzbickiego, jednak Wasz żal po jego odejściu jest całkowicie niezrozumiały. Widać, że słabo orientujecie się Państwo w sytuacji klubu przez ostatnie kilka lat, gdzie to właśnie Pan Wierzbicki i jego "świta" byli prowodyrami wszelkich konfliktów i nieporozumień. Naturalnie, należy go szanować za to, co zrobił i życzyć sukcesów jego drużynie siatkarzy, jednak gloryfikowanie go jest czystym nonensem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darog Re: Prokom w nowych rękach IP: 88.243.128.* 05.07.08, 17:20 Teraz dopiero zobaczycie co to konflikt,boje sie że koszykówka przez duże K za jakis czas zniknie z Wybrzeża. Pan Wierzbicki żył klubem 24 godziny na dobę co do nowych władz nie mam tego przekonania...Brawo panie Kaziu za podjęcie decyzji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirol Re: Prokom w nowych rękach IP: *.chello.pl 06.07.08, 11:18 Szacunek Panie Wierzbicki bo Pan to wszystko stworzył. Powodzenia w siatkówce i niech Pan nie odchodzi za daleko od koszykówki. Widać, że jak w Prokomie ktoś chce zrobić profesjonalne zmiany na miarę Euroligi to się go odcina bo sentymenty i kolesiostwo cały czas na wierzchu. Co do zmiany klubu to cieszę się, że zostaje taka sama bo to jest już jednak marka i tradycja, a że wynika to z umowy Rysia z Góralem to też pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Logan IP: *.5com.pl 06.07.08, 19:37 1. Mam nadzieje ze drogi Loganie ze sie polamiesz zdrajco kasowy sprzedales sie jak tania dziw.ka 2. Byles naszym ulubiencem teraz jestes dla mnie smieciem, sprzedawczykiem nic nie wartym karierowiczem, dlatego nie jestes wart grania w NBA bo tam zawodnicy walcza o swoje druzyny a nie odplywaja na sledziach 3. OFICJALNIE ZOSTAJESZ SLEDZIEM hu.j Ci w du.pe 4. nie przyjezdzaj do Zgorzelca Filipovski cie stworzyl filipovski Cie zniszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Logan IP: 193.189.116.* 06.07.08, 23:39 hehe jagiello-typowy przedstawiciel zgorzelca- sfustrowany..niewykształcony robol z huty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 08:18 W Zgorzelcu nie ma huty śmie.ciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 13:10 Do Jagiello: Co to byl twoj chlopak ze za nim tak placzesz ?? Taka jest zawodowa koszykowka. Jedni odchodza drudzy przychodza. Mial prawo odejsc tam gdzie mu sie podoba. Ja tez jestem ze Zgorzelca i dziekuje Loganowi za wspanialy sezon w Zgorzelcu. Jagiello nie placz bo Filipovski montuje nowa ekipe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Re: Logan IP: *.5com.pl 07.07.08, 21:06 Moze troche mnie ponioslo :-) wrocilem z urlopu wypoczety pelny optymizmu wchodze na www a tu taka wiadomośc az mnie rzucilo... Co do Logana to osobiscie preferuje gre kaletiego logan to swietny gracz ale tu nie chodzi o transfery i pieniadze koszykowka to cos chyba wiecej moze sie myle ale dla mnie zawsze byla i bedzie wielka milosc gralem w Turowie jako mlodzik i kadet. wiadome jest ze kazdy gracz chce dobrze zarabiac dobrze wystepowac ale chyba kazdy powinien miec troche szacunku do swoich kibicow. b ylem pewny ze logan odejdzie ze znajdzie lepszy moze klub z wiekszymi mozliwosciami pieniedzmi ale Sopot takim klubem nie jest i nie bedzie, a to ze beda w eurolidze grali to tylko bedzie kolejne pasmo przegranych, logan pokazal sie na parkiecie final 8 w turynie gdzie scouci tez byli nie rozumiem jego decyzji poprostu nie rozumiem a co do huty - no wlasnie nie ma, poza tym o moje wyksztalcenie to sie nie martw nie jest najgorzej. ps. Wolalbym w hucie bez wyksztalcenia pracowac niz urodzic sie i zyc i umrzec jak SLEDZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś