27.11.12, 08:22
Nie wytrzymał. Popełnił samobójstwo. Ofiara bolszewickiej nagonki - Adolf Hitler
Obserwuj wątek
    • mart-tram Re: Zaszczuty 27.11.12, 11:55
      Subtelna aluzja. Ale to ty jesteś w nagonce.
      • ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:06
        Jestem tam gdzie powinienem być. Ty natomiast chetnie byś zmajstrowała jakąś nagonkę na mnie.

Rozumiem, że jako istota chora psychicznie utożsamiasz się z chorym psychicznie kolegą empatycznie, choćby narobił nie wiem jakiego bydła. Ale to forum dla ludzi co najwyżej z problemami emocjonalnymi i ja sie utożsamiam tylko z nimi. Zresztą wlazłem w dialog z tym człowiekiem, żeby wyjaśnić sprawy choć nie musiałem, ale wziełem pod uwagę jego paranoję, ale widać nienawiść jego rzekomych przyjaciół była silniejsza i się doigrał zawiadomienia na policję.
        • pluplos Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:36
          ramuba napisał:

> Ale to forum dla lu
          > dzi co najwyżej z problemami emocjonalnymi i ja sie utożsamiam tylko z nimi.

niedojrzały onanista i mocno już przejrzała pani
          zafascynowana jego porannymi wytryskami

ale żeby aż forum?
          • ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:40
            a ty kim jesteś? żałośną fantastką wojerystką. a jeśli jesteś ze schizofrenii panem i panią to o obydwojgu wiemy kim jesteście :-) tylko ja się przyznam do swoich nikow, a wy nie...
    • ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:42
      To co monte czy dittunia? obydwoje znani z reala....:-)
      • ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:55
        >ale żeby aż forum

a jeśli składnia nie jest przypadkiem to w grę wchodzi trzecia osoba. w takim razie już ciągnie na oparach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka