ramuba 27.11.12, 08:22 Nie wytrzymał. Popełnił samobójstwo. Ofiara bolszewickiej nagonki - Adolf Hitler Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:06 Jestem tam gdzie powinienem być. Ty natomiast chetnie byś zmajstrowała jakąś nagonkę na mnie. Rozumiem, że jako istota chora psychicznie utożsamiasz się z chorym psychicznie kolegą empatycznie, choćby narobił nie wiem jakiego bydła. Ale to forum dla ludzi co najwyżej z problemami emocjonalnymi i ja sie utożsamiam tylko z nimi. Zresztą wlazłem w dialog z tym człowiekiem, żeby wyjaśnić sprawy choć nie musiałem, ale wziełem pod uwagę jego paranoję, ale widać nienawiść jego rzekomych przyjaciół była silniejsza i się doigrał zawiadomienia na policję. Odpowiedz Link
pluplos Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:36 ramuba napisał: > Ale to forum dla lu > dzi co najwyżej z problemami emocjonalnymi i ja sie utożsamiam tylko z nimi. niedojrzały onanista i mocno już przejrzała pani zafascynowana jego porannymi wytryskami ale żeby aż forum? Odpowiedz Link
ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:40 a ty kim jesteś? żałośną fantastką wojerystką. a jeśli jesteś ze schizofrenii panem i panią to o obydwojgu wiemy kim jesteście :-) tylko ja się przyznam do swoich nikow, a wy nie... Odpowiedz Link
ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:42 To co monte czy dittunia? obydwoje znani z reala....:-) Odpowiedz Link
ramuba Re: Zaszczuty 27.11.12, 12:55 >ale żeby aż forum a jeśli składnia nie jest przypadkiem to w grę wchodzi trzecia osoba. w takim razie już ciągnie na oparach... Odpowiedz Link