Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nike+Human Race

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 11:44
    z tego, co zdazylam zauwazyc, jeszcze nikt nie poruszyl tego tematu, wiec
    pozwole sobie na zrobienie tego jako pierwsza ;) o biegu uslyszalam od
    przyjaciolki, ktora bardzo mnie na niego namawia, a ze w necie nie ma za duzo
    informacji na ten temat, to moze tu dowiem sie czegos wiecej - jak to jest z
    odbieraniem starterow np? i czy jesli ktos zgubi chipa, to automatycznie jest
    wykluczany z biegu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: hubcio Re: Nike+Human Race IP: *.acn.waw.pl 08.07.08, 21:39
        wiem ze bieg jest 31 sierpnia the human race nike+ jestem zapisany
        juz od kliku dni i wiem ze koszulke i inne gadzety mozna odbierac w
        przyszylm miesiacu a jesli chodzi o chipa to nawet jak sie go zgubi
        to przeciez biec mozna dalej tylko ze czasu by nie rejestrował
        powodzenia
        • Gość: remek Re: Nike+Human Race IP: *.acn.waw.pl 10.07.08, 00:59
          te treningi by sie przydały i to bardzo bo nie wszyscy biegali i biegają byłem
          na stronce nike ale jak ktoś wie coś więcej jak to wygląda w realu to pilss o info
          • Gość: zubrzyk_z Re: Nike+Human Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 10:45
            nikeplus.nike.com/nikeplus//?locale=pl_pl&promoID=__TE__03062008144803_7&gclid=CM_kr4m2t5QCFQHqXgodFywnUQ

tu masz wszystko o treningu :) ale powiem Ci, ze jesli chodzi o bieganie, to
            najlepiej samemu sobie wszystko ustalic. ja np zawsze jak zrobi sie cieplej,
            czyli w kwietniu/maju biegam sobie codziennie dla utrzymania kondycji i moim
            najwiekszym osiagnieciem jak dotad byl bieg przez godzine bez zatrzymania i
            rozmowa przy tym ze znajoma na rowerze ;) ale ze faktycznie do biegu malo czasu
            dosc, to najlepiej bedzie skorzystac z treningu nike :)
            • myszeq Re: Nike+Human Race 11.07.08, 22:12
              Hmm, w zeszłym roku biegałem wiosną i latem codzinnie rano przez dwa miesiace,
              ale potem nie miałęm już na to czasu :/ Teraz zaczynam znowu i mam nadzieję, że
              do 31 sierpnia na Human Race już jakąś formę będę miał :)
              • Gość: jałć Re: Nike+Human Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:18
                do biegu jeszcze poltora miesiaca, nawet bez pomocy trenera mozna sie spokojnie
                przygotowac :)
                • Gość: bombel Re: Nike+Human Race IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 11:54
                  trochę pobiegać nawet samemu z rana przed pracą i 10km zrobi się dystansem
                  małym:) ja nawet jak nie dam rady to będę miał koszulkę nike i to taką co w
                  sklepie sie nie kupi he he he
                  • Gość: jałć Re: Nike+Human Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:55
                    no przed praca to 10 kilosow raczej nie zrobisz, ale jak jeszcze po pracy
                    sprobujesz, to kto wie...? ;) a z koszulka to faktycznie, ale szpan bedzie ;)
                  • Gość: Maskineri Re: Nike+Human Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 14:25
                    Heh, ja nie dalbym rady przebiec 10 kilosow przy trzech podejsciach dziennie :)
                    Ale niechaj bedzie i ten patent co przedmowca - juz sama koszulka bedzie
                    sympatyczna pamiatka :)
                    • Gość: dragonik Re: Nike+Human Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 11:18
                      nie musisz przebiegac, mozesz marszem je wziac ;) 2 godziny to mnoooostwo czasu!
                      • Gość: biegacz Re: Nike+Human Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:40
                        no sporo ale dla prawdziwego biegacza to nie ma znaczenia, im mniej czasu, tym
                        wieksze wyzwanie. dlatego ja postaram sie przebiec a 30, 35 minut
                        • Gość: Amanda Re: Nike+Human Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:58
                          A słyszeliście może o tych nowych butach dla biegaczy Nike Victory Flywire ?
                          Zastanawiam się nad ich kupnem ze względu na ten bieg :)
      • Gość: jacekplacek Re: Nike+Human Race IP: *.acn.waw.pl 13.08.08, 10:51
        dzisiaj dostalem maila od Nike jakie to gwiazdy zaszczyca wszystkich
        swoja obecnoscia w biegu 31.08 w Warszawie. Az nie moglem uwierzyc.
        Wsrod gwiazd byli wymienieni, miedzy innymi: awanturnik
        Michalczewski (niedawno plul na ludzi w Sopocie), Saleta (przeciwko,
        ktoremu toczy sie postepowanie o uzywanie podrobionych dokumentow) i
        jeszcze dwoje, podobno aktorow, o ktorych w zyciu nie slyszalem.
        Zycze gwiazdom, zeby nie dojechaly i zeby normalni ludzie mogli bez
        nich sobie milo pobiec.
        • sdfsfdsf Re: Nike+Human Race 14.08.08, 17:06
          hey
          nie wiedzialem ze w pl tez to sie odbywa
          zastanawiam sie nad wzieciem udzielu bo w sumie i tak
          przygotowuje sie do maratonu w berlinie
          wiec w ramach treningu i zabawy hmm
          u mnie kosztuje to 30 funtow a ile w polsce tak z ciekawoscie?
      • Gość: aaa Re: Nike+Human Race IP: 217.153.134.* 21.08.08, 10:40
        a mozecie powiedziec co bylo w waszych zestawach startowych??
        • Gość: ksiaze_mazowsza Re: Nike+Human Race IP: 195.117.255.* 22.08.08, 09:52
          koszulka, chip, jakaś książeczka informacyjna
          moze sie uda 45 minut zrobić :D:D:D
      • dzika_zdzicha Re: Nike+Human Race 23.08.08, 18:54
        zdecydowalam sie wziac w tym udzial. ale boje sie kompromitacji. ;) chipa
        wolalabym w lapie trzymac, bo boje sie ze zgubie. ;)
        powodzenia wszystkim ;)
        • Gość: gosiaq Re: Nike+Human Race IP: *.chello.pl 24.08.08, 22:31
          ojoj jaka znow kompromitacja licza sie checi i szczytny cel:) powodzenia i do
          zobaczenia na starcie i miejmy nadzieje na mecie:)
          • dzika_zdzicha Re: Nike+Human Race 24.08.08, 23:05
            no, wiem, wiem. ;) dzieki i wzajemnie. ;) jestem zmotywowana wiec dotre na te
            mete chocbym nawet miala od razu po pasc. ;)
      • dzika_zdzicha kochani Kibice! 31.08.08, 21:30
        dziekuje za doping! dzieki Wam bieglo sie szybciej i lepiej! :)

gratulacje i podziekowania rowniez dla wszystkich biegaczy. :) dalismy rade! :)
        • Gość: kon Re: kochani Kibice! IP: *.chello.pl 01.09.08, 20:08
          Ten żałosny "bieg frajerów" sparaliżował dużą część miasta na kilka godzin! Ci,
          którzy w nim uczestniczyli mają g.. zamiast mózgu! Poza tym nie zdają sobie
          sprawy z tego, że byli frajerskimi niewolnikami robiącymi reklamę pewnej
          korporacji całkowicie za friko! (podobno coniektóre frajerstwo dopłacało jeszcze
          do tego)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka