Gość: aga IP: *.icpnet.pl 27.09.03, 23:19 Sebastian Mila to jeden z najlepiej zapowiadajacych sie pilkarzy w polskiej lidze. Juz gra doskonale, byle tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siostra-Sandra Re: Mila Sebastian IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 22:40 Kochanemu Sebkowi- zajebisty piłkarz i juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Mila Sebastian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 21:13 Mam nadzieje, że zła pzssa Polskiej reprezentacji minie gdy Sebastian i Łukasz Madej zaczną w niej grać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Mila Sebastian IP: *.grodzisk-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 13:36 Mieszkam w Grodzisku Wielkopolskim i miałam okazję poznać Sebastiana Milę, Jest On ulubieńcem mieszkańców i to bez względu na wiek i płeć. Nie dość, że świetnie gra i ciągle się rozwija to na datek jest niezwykle skromnym i sympatycznym chłopakiem. Gratuluję rodzicom syna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Mila Sebastian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 13:18 Sebastian jest już najlepiej grającym pomocnikiem w Polsce, no może oprócz Jacka Krzynówka, ale pamiętajmy, że on się ciągle rozwija piłkarso... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tregor Re: Mila Sebastian IP: 194.9.223.* 04.12.03, 16:14 niestety się obawiam !!! czy zauważyliście że polscy piłkarze po kazdym maleńkim sukcesie krzyczą, ze moga wygrać z kazdym !!! 1. Polska za engela 2. Wisła po remisie z Lazio 3. Groclin po remisie z MC Panowie, czy nie zbyt szybko obrastacie w piórka ? Czy Małysz kiedykolwiek powiedział, że moze wygrać z każdym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga-Bomba Re: Mila Sebastian IP: *.comel / 192.168.7.* 09.02.04, 15:17 Jak dla mnie to Sebastian jest wspaniałym piłkarzem-jednym z najlepiej zapowiadajacych sie pilkarzy w polskiej lidze oraz jest przesympatycznym człowiekiem z ktorym mozna sie dobrze pobawic!!!!!!pozdrwienia dla ciebie ROGER Odpowiedz Link Zgłoś