Gość: ok IP: *.aster.pl 20.07.08, 20:55 Brak komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ghj Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 21:13 Kupicza naudż sze jeżdżicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re:ghj Re: Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 14:14 A ty naucz się pisać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby 20.07.08, 21:24 Widać coraz wyraźniej, że sukcesy Roberta były chwilowe i niezasłużone. Jest wyraźnie słabszy od Heidfelda, Trullego, o czołówce nie wspominając. Ma super wóz, a cały czas zawodzi. Ciekawe czy jak wróci tam gdzie jego miejsce (dolne rejony środka stawki) przypomni sobie, że jest Polakiem. Bo na razie wyraźnie się tego wstydzi, co widać na konferencjach prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: 193.111.144.* 20.07.08, 21:33 Weź się, uzman, ogarnij... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puch4cz Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.dslextreme.com 20.07.08, 21:39 Światowe sławy (np. Lauda) już wypowiadały się o Kubicy. No ale Ty wiesz lepiej, ludziku znikąd. HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby 20.07.08, 21:45 lauda i inne św.sławy tak kurtuazyjnie mówia o każdym nowym jezdzcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca trolli Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.acn.waw.pl 20.07.08, 21:54 > Widać coraz wyraźniej, że sukcesy Roberta były chwilowe i > niezasłużone. Następy troll z onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale brednie buhahaha :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:00 idź do lekarza, uzman. problem w tym, że nie bardzo wiem jakiego ci polecić. ja wiem? może zimny chirurg mógłby coś tu pomóc??? na weterynarza za późno, proktolog mógłby pomóc jakieś 10 lat temu, a psychiatra byłby bezradny od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: buhahaha :D IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 22:04 jezeli kubica jest slaby to co mozna powiedziec o raikonenie jezdzi szybszym autem a zajmuje podobne miejsca co kubica a haidweld gdyby nie kraksa glocka bylby 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat guzman czyli typowy zawistny polaczek IP: *.aster.pl 20.07.08, 22:09 niech pomysli ile rrbert zarobił to go szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.08, 22:45 czlowieku nie masz najmniejszego pojecia o formule 1,daj sobie spokoj i nieosmieszaj sie d.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traveller Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: 162.112.224.* 20.07.08, 23:19 To jakis nonsens. Wynik w F1 to spolot tylu okolicznosci ze nie sposob wuciagac takie wnisoiki. Kazy wyscig to nowa odslona. A ten glupi patriotyzm to jest wprost smieszny. I co on tej Polsce zwdziecza w swojej karierze? Otrzasnij sie Uzman to nie 19 wiek. I jezeli nawert nie wygra nawet jednego wiecej wyscigu to i tak nie bedzie tam Polake przez naszepne 50 lat. Chyba ze wyjedzie z Polski scigac sie na go-kartacj jako dziecko. I tak dobrze ze Kubica mowin polsku i ma polskie obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan_uznam Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.awf.edu.pl 21.07.08, 08:42 uuuuuuuuuuuahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa cicho: wyżej wypowiadał się ekspert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.skomur.pl 21.07.08, 09:15 Guzman, cierpliwości, na wszystko jest czas, Kubica na pewno jeszcze nie raz zajmie miejsce na podium. Z twojej strony to dziecinne tak się denerwować. Nie oglądaj tych konferencji, jeszcze ci zaszkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzb Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.cg.shawcable.net 21.07.08, 10:39 no nie wiem co ma ten wstyd, no i tez sie zastanawiam czy nie powiniennem sie zaczac wstydzic niech mi Pan doradzi co trzeba robic zeby sie neiwstydzic byc Polakiem bo wie pan ja to juz nie wiem jak sie nie wstydzic patrze sie ja na Finow i tez mia sie wydoje, ze sie wstydza wie Pan ten jok mu tam Rajcie-czynen czy jak mu tam nie nen to tak sie wstydzil zdjec, no wie pan jak mu z finska flaga robili, ze az jakiemus fotografowi przylozyl, a pozniej to sie tlumaczyl ze mu ten na personalia nastopil, noi wie pan no i jak tu sie nie wstydzic jak sie fin wstydzi, a swoja drogo tociekawe co by kubica zrobil jak by mu na personalia nastapic wie pan chyba tez by sie wstydzil, pan to jadnak ma nieomylne oko i chyba ma racje ze ten no jak mu tam Kubica to sie wstydzi ale sie pan nie martw ja mu powiem zeby od jutra to sobie jakiegos ptaszka na ramie posadzil ma sie rozumiec jak na wywiady bedzie chodzil, no z tymi zagramanicznymi, i mowil ze to jego prywatny, no wie pan niby ten no jak to sie nazywa no ... orzel i wtedy to wszyscy beda wiedzic zee sie Kubica orla nie stydzi i no jeszcze moze w tych no czewonych gaciach chodzil bo kijonke to mu biolom doli, no to podziekow a Kubicy to podeslijcie no jakies grochowki to i szybciej pojedzi, no bo wicie to o fart chodzi a jak gorchowki poi to i fart bedzie miol no i tylko nikomu nie mowcie, no bo wicie mogom go jeszcze za dopimg zdyskwlifikowac a olimpioda niedaleko kloniom sie wom jeszcze roz Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak07 Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby 21.07.08, 10:40 To zależy. Fakt ze swoim pierwszym miejscem miał naprawdę farta. Moim zdaniem jego czas jeszcze nadejdzie. Na razie się chłopak dopiero uczy:) Po za tym BMW-Sauber staje się coraz silniejsze i coraz bardziej utwierdzają się w pozycji drugiej siły w F1. Więc zobaczymy. Ja trzymam kciuki. I tak jest lepszy od wielu wyjadaczy w F1, a to że udało mu się dostać do F1 to prawdziwy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Voldemort Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 11:26 uzman nie odzywaj sie jezeli sie nie znasz.Kubica wcale nie ma super wozu a wprost przeciwnie-wyjatkowo kiepski.fakt ze BMW idzie coraz lepiej ale do czołowki im jeszcze brakuje...A Robert jest znakomitym kierowca.Wiekszosc specjalistow F1 tak uwaza i ja sie z nimi zgadzam.A wstydzi sie ze jest Polakiem?I dlatego mowi po polsku na konferencjach prasowych?<smiech na sali> Odpowiedz Link Zgłoś
skorpios Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby 21.07.08, 15:57 Baranku... bedactwo, Kubica nie moze wrocic tam, gdzie go nigdy nie bylo, praktycznie od poczatku startow w formule 1 jest w klasifikacji kierowcow na miejscach od 1 do 7, co w stawce 22, a w tym sezonie 20 kierowcow, nie jest tym, co nazwales "dolnymi rejonami środka stawki". Poza tym Kubica zawsze pamieta, ze jest Polakiem, a jesli ogladalbys czasami konferencje prasowe, to wiedzialbys, ze zachowaniem, elokwencja i odpowiedziami przewyzsza innych kierowcow... Tak wiec Twoja marna prowokacja nie wyszla, mam nadzieje, ze dzieki temu, co napisales, chociaz troche podbudowales swoje malutkie, zakompleksione ego... nastepnym razem moze tego typu komentarze wypisuj na swoim onetowskim forum, bo tutaj raczej nikt nie zwraca uwagi na tego tytu debilne, obrazliwe i nie poparte zadnymi dowodami wypowiedzi. (nie)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławiak Re: Koniec niezwykłego fartu - Kubica jest słaby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.08, 11:59 Uzman, jest coś takiego jak średnia w sezonie. Zobacz sobie najpierw jaka średnią punktów na wyścig ma Robert a potem pisz. Zanim napiszesz pomyśl dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 22:08 dobre sobie kubica slaby a co z raikonenem jezdzi szybszym autem a zajmuje podobne miejsca widac ze nie wiesz o czym piszesz haidweld gdyby nie kraksa glocka bylby 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eos Heidfeld przynajmniej umie wyprzedzać i blokować IP: 195.78.67.* 20.07.08, 22:14 a Kubica jest szybki jedynie wtedy, gdy przed nim nikogo nie ma. Ile to razy w tym sezonie, redaktor Andrzej "coby było gdyby" Borowczyk mówił: "gdyby Kubica nie utknął za wolniejszymi, toby...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Heidfeld przynajmniej umie wyprzedzać i bloko IP: *.bar.warszawa.sint.pl 21.07.08, 07:42 Ja uwazam, ze nawet to 7 miejesce nie jest zle, ale najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze kubice wszyscy wyprzedzaja jak chca i gdzie chca. Smieszne bylo jak polscy komentatorzy mowili, ze bardzo ciezko wyprzedzac w tym rejonie toru, a za chwile kubice wyprzedzil tam kovalainen :p. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy 20.07.08, 22:14 czy on MUSI nisoc tę kretyńską czapeczke.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 22:15 jeszcze jedno zobaczcie jak objechal rajkonena na starcie slabym autem no chyba ze uwazasz madralo ze bmw jest lepsze od ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marin Uzman! Co ty piszesz??!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:17 Człowieku skoro tak napisałeś to znaczy że się kompletnie na niczym nie znasz!!! Jesteś skończonym ******!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Uzman! Co ty piszesz??!!!! IP: *.aster.pl 20.07.08, 22:22 Robert, a rzuć w cholere to niemieckie barachło i zacznij jazde czerwoniutkim ferrari! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 22:27 powiedz mi znawco tematu czy byles kiedys na jakims wyscigu oprocz wyscigow konnych bo chyba pomylily ci sie dyscypliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.spray.pl 20.07.08, 23:33 a miał być pierwszy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 00:27 48 pkt. nie spadło z księżyca,tyle że jeśli chodzi o taktykę ustawienia bolidu tu jest dużo do zrobienia.Hajdfeld ma dużo szczęcia ,a,że jest starym wygą to je wykorzystuje,choć nieraz ma mizerne występy,a Kubica tylko w Angli zepsuł wyścik,to coś pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny burak Poczatek końca ????????????? IP: 195.205.170.* 21.07.08, 06:12 coś mi się zdaje, że 48 pkt to był szczyt możliwości,umiejetności i nieprawdopodobnego farta naszego mistrza.2 tygodnie temu miało byc genial;nie bo deszcz, a jak mówią wszyscy znawcy tematu- Kubica w deszczu jeździ bosko.Hmm,było cieniutko i mętne tłumaczenia typu- a bo była woda,bo opony nie te itp.Teraz wina innych opon no i ten przeklęty pech bo neutralizacja i takie tam bajdurzenie.Na dzisiaj miejsce naszego geniusza to 7-8 plac i tyle.Za chwile usłyszymy ze nasz Mistrz olewa F1 i przenosi sie do WRC.Po co ? tam też niczego nie zdziała,byle Rumun łoi tyłki naszym "asom"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejas Re: Poczatek końca ????????????? IP: *.toya.net.pl 21.07.08, 08:42 Czyżbyś był szwabem, że piszesz plac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re:Ciśnień za mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 10:19 Ojciec Kubicy znalazł wytłumaczenie - pewnie ciśnień w oponach było za mało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakSlowian Nie oplaca sie wysilac w kwalifikacje teraz IP: 89.137.234.* 21.07.08, 06:38 bo BMW jest duzo wolniejszy od innych czolowych i podobny do Red Bull, Toyota i Renault. W pierszej polowie sezonu to bylo dobrze byc jak najwyzej bo bolid szybszy byl, a teraz w ostatniu 3-4 wyscigow gdzie Heidfeld byl slabszy w kwalifikacji a skonczyl lepiej niz Kubica pare razy przez taktyke napelnionym paliwa. I tak bolid za wolny z pusta banka, to lepiej nawalic pelno, zgubic pozycje w kwalifikacji i nadrobic w wyscigu. Pare razy tak sie udalo Heidfeld, i moglo wiecej bo tez mial nieszczescie jak byl wysoko klasyfikowany po jednym tankowanie nie dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Kubica- typowy Polaczek.Zywi sie niemiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 09:44 mysla techniczna.Pochodzi z narodu, ktory w tej dziedzinie ma zapoznienia astronomicznej miary.Wpusc chama wislanskiego do Europy,zostawi po sobie balagan i nieczystosci. Nie powinno sie powierzac kierownicy naszego niemieckiego bolidu reprezentantowi narodu ,posiadajacego tradycje techniczne tyu radlo i kosa.Dosyc tego.Chamom techniki mowimy -NEIN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makuś Re: Kubica- typowy Polaczek.Zywi sie niemiecka IP: 212.160.172.* 21.07.08, 10:35 a ilu genialnych niemieckich kierowców jest przed tym chamem w klasyfikacji? tacy geniusze techniki i nie potrafią jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpios Johann - buahahahahahaaaa 21.07.08, 16:13 buahahahahahahahahahaha a dlaczego volksdeutschu nie napisales tego po niemiecku? ale jestes wygięty... hahhaaahahhaahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo rampf ale pierdzieli :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 10:36 pewnie ze maja potencjal jezeli chodzi o szybkosc ale musieliby chyba jechac na 5 tankowan zeby ta szybkosc utrzymac. przeciez quick- dick-nick krecat ten najlepszy czas jechal z dwiema kroplami w baku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: rampf ale pierdzieli :/ IP: *.bar.warszawa.sint.pl 21.07.08, 11:16 Szkoda, ze wasz as kubica tak szybko jechac nie potrafil nawet przy malej ilosci paliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTłOMIEJ SZWABY IP: *.tktelekom.pl 22.07.08, 13:48 MAM PRZYPOMNIEć WYśCIG O GP MONACO. TAM PO PROSTU BYłO WIDAć JAK śWIETNYM KIEROWCą JEST HEIDFELD. TO śIę NAZYWA SZWABSKA SIłA NAPęDOWA Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak07 Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy 21.07.08, 10:40 To zależy. Fakt ze swoim pierwszym miejscem miał naprawdę farta. Moim zdaniem jego czas jeszcze nadejdzie. Na razie się chłopak dopiero uczy:) Po za tym BMW-Sauber staje się coraz silniejsze i coraz bardziej utwierdzają się w pozycji drugiej siły w F1. Więc zobaczymy. Ja trzymam kciuki. I tak jest lepszy od wielu wyjadaczy w F1, a to że udało mu się dostać do F1 to prawdziwy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Druga sila??? 21.07.08, 11:30 Wymienze prosze te kolejnosc, bo chyba wszyscy sa slepi ;). Jak juz to o trzecia, bo tylko fatalnej jezdzie KOV zawdzieczaja druga lokate. Ale to tylko kwestia czasu i kazdy o tym wie. Wg mnie - kolejny fatalny wyscig Kubicy, ktory swietnie jezdzil do czasu jak zdobyl to pierwsze miejsce. Stal sie wowczas gwiazdorem i od razu mamy tego efekty. Ja osobiscie mam wielka nadzieje ze jednak Robert pojdzie w strone Malysza, a nie w strone "polskich gwiazdeczek" z pudelka, do czego zaczynal juz pretendowac. A podstawy tej ostatniej porazki? Sa przeciez totalnie proste. Mial nieudane testy - to prawda. I co z tego? Ano to z tego ze w kwalifikacjach Kubica stal sobie w boksach i wyjezdzal na ostatnie minuty. Nawet laik rozumie to ze zamiast grac jakimis niemadrymi "taktykami" lepiej bylo po prostu w czasie Q1 jezdzic tak dlugo i tak roznie jak sie da. I jakby pojechali inteligenci na twardych oponach, potestowali je przez te 5 minut to pewnie wszystko byloby jasne. A tak - wielki prawie-mistrz z Polski zostal w trzecim kolejnym wyscigu po prostu obejchany w najsmieszniejszy sposob z mozliwych przez auta i kierowcow ktorzy nie mieli prawa tego zrobic. I tyle. Robert - skup sie i przestan byc pudelkowym gwiazdorem - a wszystko wroci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.aster.pl 21.07.08, 11:31 Robert, a rzuć w cholere to niemieckie barachło i zacznij jazde czerwoniutkim ferrari! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markes195 Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.adsl.alicedsl.de 21.07.08, 11:45 pojecia nie macie! za dobry jest Robert , to specjalne dzialania niemcow pozbawiaja go zdrowej rywalizacji na torze! jechal na pustych nie dopompowanych kolach! cudow nie ma! jakim cudem ten jego niby kolega z druzyny znalazl sie z 13 pozycji na 2-ej?hi.......Niemiec musi byc lepszy od Polaka za wszelka cen!oni nie przebieraja w srodkach! Tak wygladal caly tamten sezon!...manipulacja mechanikow! Nic wiecej! pozdrawiam Marek - Hamburg ps. Robert odchodz od nich! zeby to mialo byc nawet za cene nie wiem jaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1F Re: Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: 62.159.154.* 21.07.08, 12:40 Jas Robert chodz do nas, hehehe my mamy fure /Syrenke/ dala Ciebie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 12:54 Oby lepiej bylo na grand prix włoch. Biorę udział w konkursie śnieżki, może uda się wyjechać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista! Re: Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.08, 14:30 ooo chyba sporo osób gra w tym konkursie. Też wysłałem esemesa do śnieżki. Myślałem, że mało ludzi będzie uczestniczyło, a tu gdzie nie spojrzę to ktoś o tym pisze. Ale opyla się. A co do słabego występu Roberta, wyrobi się chłopak, niech tylko więcej doświadczenia złapie. Zobaczycie, jeszcze będzie mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 12:58 Zgadzam sie z uzmanem, ze Kubica jest słabszy o Heitfielda. Niemiec potrafił ze słabych kwalifikacji i 12 miejsca na starcie wyciągnąc 4 pozycję na mecie. Polak zatrzymał się na 7 i tak dojechał. Taka sytuacja powtarza się nie po raz pierwszy. Slabszy na starcie Niemiec radzi sobie w wyścigu lepiej niż teoretycznie szybszy Polak. Zastanawiam sie czy to wina źle wybranej stategii (twarde opony) czy też umiejętnosci. Wydaje mi sie ze Niemcy bardziej przkładają się do strategii dla swojego. Ale to też nie jest obiektywny pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy 21.07.08, 15:07 wszystko jeszcze przed robertem. jest największym talentem wśród kierowców f1, ale niestety nie zawsze tylko talentem się w sporcie wygrywa. powodzenia w kolejnych wyścigach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 00:20 Pamiętajmy że BMw i Kubica uczą się dopiero ustawień bolidu,każde zakłócenie treningów w piątek i w sobotę nie daje nadziei, że bolid Roberta jest dobrze ustawiony,Haidfeld jeżdzi już lata w F1, a i tak ma mniej punktów od Roberta.Jeśli bolid mu nie szfankuje i treningi w całości jeżdzi to wyścigi mu idą dość dobrze,jeśli na treningach są problemy to wyścik tak sobie,ale punkty zawsze prawie ma,raz tylko wyleciał z toru (raz też Japończyk go załatwił,ale to nie jego wina).Jest dobrze punktów dużoteraz tylko praca nad ustawieniami bolidu i będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poker Formuła 1: Słaby lipiec Roberta Kubicy IP: *.debica198.tnp.pl 24.07.08, 16:04 Ja osobiście myślę że Robert to świetny kierowca, a słabsze dni może mieć każdy, ale Jego problem to gra w pokera. Poker dla dziadków na emeryturze a nie dla zawodnika tak wymagającej dyscypliny. To napewno przeszkadza w koncentracji i zaciemnia umysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś