Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Słomiński: Może będą medale

IP: *.chello.pl 26.07.08, 09:48
    zawsze mi sie wydawalo ze olimpijczykiem nie moze byc osoba z wyrokiem, ale
    widac czasy sie zmienily
    Obserwuj wątek
      • Gość: rangerek Słomiński: Może będą medale IP: *.chello.pl 26.07.08, 10:45
        a Wy ciągle to samo....

nie znudziło się Wam jeszcze?
        wyrok zapadł? zapadł - czy sprawiedliwy - może nie, nie wiem, nie interesuje mnie to
        a takich wariatow na drogach codziennie jest tyle że jedna Otylia nic nie zmieni
        - ale lud chce igrzysk (nie tych olimpijskich) i widziec ją paloną na stosie "bo
        jest sławna"
        • innewidoki Re: Słomiński: Może będą medale 26.07.08, 11:20
          mój przedmówca chyba nie rozumie słowa sprawiedliwość. a co do tych igrzysk - ja
          ich wcale nie chcę...
        • Gość: ~ Re: Słomiński: Może będą medale IP: *.chello.pl 26.07.08, 12:07
          > wyrok zapadł? zapadł - czy sprawiedliwy - może nie, nie wiem, nie interesuje
          mnie to

no to gratulacje;
          "Wszystkie zwierzęta są sobie równe, ale niektóre są równiejsze od innych."
      • Gość: k Dokladnie. IP: *.range86-160.btcentralplus.com 26.07.08, 11:53
        Kasa,kasa,kasa.
      • Gość: ser a potem powie: "Nie udalo sie..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 11:58
        ...rywalki tym razem były za mocne!"
      • Gość: janus-z333 Słomiński: Może będą medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:09
        Cieszy forma p.Otylii,jest to jedyny pewniak na medalowy dorobek.Nie
        zabieram szans innym,ale jak mozna stawiac na pozostalych,gdy panuje posucha w
        sporcie polskim ogolnie rzecz biorac.Licze na maksimum 6 medali,2
        Jedrzejczak,1 Pyrek,nastepne trzy to dzielo przypadku.Tak,pod tym wzgledem
        jestem pesymista.
      • Gość: janus-z333 Re: Słomiński: Może będą medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:13
        Jakos przyszlo mi na mysl pieniactwo.Zycze ci bys doswiadczyl tragedii,jakiej
        doswiadczyla Otylia.Nie denerwuje cie idiota w rzadzie,czy zlodziej.Rozdrapujesz
        rany,na ktorych z utesknieniem czeka p.Otylia.Wstyd mi za ciebie,piszesz bo ci
        wlasnie taka glupota wpadla do glowy.
        • Gość: takitamnikt Re: Słomiński: Może będą medale IP: *.chello.pl 26.07.08, 12:51
          Gość portalu: janus-z333 napisał(a):
          >
          >

i wzajemnie
      • Gość: ccc Słomiński: Może będą medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:46
        Otylia, to nic. Jej wyścig potrwa dwie minuty.
        "Umierać na serce" będziemy w czasie startu Mateusza.
      • baba60 Nie siedzi, tylko plywa? Super resocjalizacja! 26.07.08, 13:06
        Vivat Europaaaaa!

Bulbaaaa!
      • Gość: a stop piratom drogowym! IP: *.generacja.pl 26.07.08, 14:19
        stop piratom drogowym!

jak mozna wyprzedzac tiry na jednopasmówce??!?
        trzeba miec mało wyobrazni?!?
      • Gość: gość Czy osoba która zabiła, i w sądzie szła w zaparte IP: *.aster.pl 26.07.08, 14:25
        może być reprezentantem Polski? Ja myślę że powinna być wykluczona z polskiej ekipy.
      • Gość: hrb Uszaszowski Nie zawiodlem sie na tobie... IP: *.VIC.netspace.net.au 26.07.08, 14:47
        pierdaczu,wiedzialem ,ze powiesz cos na ten temat.
      • Gość: hrb Uszaszowski Drugi pionek zamruczal... IP: *.VIC.netspace.net.au 26.07.08, 14:50
        cos o sprawiedliwosci socjalistycznej.
      • Gość: hrb Uszaszowski Jest i trzeci ... IP: *.VIC.netspace.net.au 26.07.08, 14:52
        buc od ruchu kolowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka