Gość: takitamnikt IP: *.chello.pl 26.07.08, 09:48 zawsze mi sie wydawalo ze olimpijczykiem nie moze byc osoba z wyrokiem, ale widac czasy sie zmienily Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rangerek Słomiński: Może będą medale IP: *.chello.pl 26.07.08, 10:45 a Wy ciągle to samo.... nie znudziło się Wam jeszcze? wyrok zapadł? zapadł - czy sprawiedliwy - może nie, nie wiem, nie interesuje mnie to a takich wariatow na drogach codziennie jest tyle że jedna Otylia nic nie zmieni - ale lud chce igrzysk (nie tych olimpijskich) i widziec ją paloną na stosie "bo jest sławna" Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Re: Słomiński: Może będą medale 26.07.08, 11:20 mój przedmówca chyba nie rozumie słowa sprawiedliwość. a co do tych igrzysk - ja ich wcale nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Re: Słomiński: Może będą medale IP: *.chello.pl 26.07.08, 12:07 > wyrok zapadł? zapadł - czy sprawiedliwy - może nie, nie wiem, nie interesuje mnie to no to gratulacje; "Wszystkie zwierzęta są sobie równe, ale niektóre są równiejsze od innych." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Dokladnie. IP: *.range86-160.btcentralplus.com 26.07.08, 11:53 Kasa,kasa,kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser a potem powie: "Nie udalo sie..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 11:58 ...rywalki tym razem były za mocne!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janus-z333 Słomiński: Może będą medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:09 Cieszy forma p.Otylii,jest to jedyny pewniak na medalowy dorobek.Nie zabieram szans innym,ale jak mozna stawiac na pozostalych,gdy panuje posucha w sporcie polskim ogolnie rzecz biorac.Licze na maksimum 6 medali,2 Jedrzejczak,1 Pyrek,nastepne trzy to dzielo przypadku.Tak,pod tym wzgledem jestem pesymista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janus-z333 Re: Słomiński: Może będą medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:13 Jakos przyszlo mi na mysl pieniactwo.Zycze ci bys doswiadczyl tragedii,jakiej doswiadczyla Otylia.Nie denerwuje cie idiota w rzadzie,czy zlodziej.Rozdrapujesz rany,na ktorych z utesknieniem czeka p.Otylia.Wstyd mi za ciebie,piszesz bo ci wlasnie taka glupota wpadla do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitamnikt Re: Słomiński: Może będą medale IP: *.chello.pl 26.07.08, 12:51 Gość portalu: janus-z333 napisał(a): > > i wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Słomiński: Może będą medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:46 Otylia, to nic. Jej wyścig potrwa dwie minuty. "Umierać na serce" będziemy w czasie startu Mateusza. Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Nie siedzi, tylko plywa? Super resocjalizacja! 26.07.08, 13:06 Vivat Europaaaaa! Bulbaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a stop piratom drogowym! IP: *.generacja.pl 26.07.08, 14:19 stop piratom drogowym! jak mozna wyprzedzac tiry na jednopasmówce??!? trzeba miec mało wyobrazni?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Czy osoba która zabiła, i w sądzie szła w zaparte IP: *.aster.pl 26.07.08, 14:25 może być reprezentantem Polski? Ja myślę że powinna być wykluczona z polskiej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Nie zawiodlem sie na tobie... IP: *.VIC.netspace.net.au 26.07.08, 14:47 pierdaczu,wiedzialem ,ze powiesz cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Drugi pionek zamruczal... IP: *.VIC.netspace.net.au 26.07.08, 14:50 cos o sprawiedliwosci socjalistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Jest i trzeci ... IP: *.VIC.netspace.net.au 26.07.08, 14:52 buc od ruchu kolowego. Odpowiedz Link Zgłoś