Gość: lou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:07 Brawo Tomek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xman667 Gratulacje! IP: *.limes.com.pl 15.08.08, 17:17 Takich ludzi nam trzeba :) Analizujac jego dotychczasowa kariere, widac, ze dal z siebie wszystko i dobrze przygotowal sie do olimpiady. Szczere gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Moherowy beret wywalczyl zloto dla Polski 15.08.08, 18:43 No to Mihniki i inne diably placza. Gość portalu: xman667 napisał(a): > Takich ludzi nam trzeba :) Analizujac jego dotychczasowa > kariere, widac, ze dal z siebie wszystko i dobrze przygotowal > sie do olimpiady. Szczere gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Ciesz się, a nie gryź sam siebie po jajach 15.08.08, 19:48 Nieszczęsny inwalido umysłowy, czego znów ujadasz? Twój kompleks Michnika nie pozwala Ci nawet cieszyć się ze złotego medalu - na dodatek zdobytego przez oryginalnego i chyba bardzo skromnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory MKOl jest ślepy i głuchy!!! 15.08.08, 23:23 Międzynarodowy Komitet Olimpijski (MKOl) powinien przestać udawać ślepego i wykluczyć oba kraje (Gruzja i Rosja), z dalszych startów w Pekinie, a ich wyniki anulować! Nie może być przyzwolenia na prowadzenie wojny w czasie igrzysk olimpijskich!!! Tak było od zawsze, i niech tak zostanie. "Czerwona kartka" dla Gruzji i Rosji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Moherowy beret wywalczyl zloto dla Polski IP: *.com 15.08.08, 19:52 poszeklu napisał: > No to Mihniki i inne diably placza. Nie wydaje mi się, raczej episkopat świętuje. Wieloletnia taktyka dezintegrowania polskiego społeczeństwa, podkopywania jego ducha, niszczenia tkanki społecznej przynosi efekty. Rozbijacka robota środowisk endeckich spowodowała rekordowy wzrost nieufności, obniżenie nastrojów społecznych a to owocuje niskim morale sportowców. W ciężko katolickim kraju liczy się tylko szmal (patrz kościół i działalność Komisji Majątkowej). Milion ciężko zarobionych przez podatników złotówek, wyrwanych im przez niemoralny Urząd Skarbowy (niemoralny, bo wyrywa tylko wybranym: kler, politycy czy rolnicy śpią spokojnie - oni nie biorą udziału w finansowaniu państwa) wydany na luksus dla każdego "reprezentanta" z osobna a efekty? Jakieś takie jak na parafiadzie. Bo nie ma ducha rywalizacji! Jest nieudacznictwo, wynajdywanie usprawiedliwień i niewiara w zwycięstwo. Gratulacje dla pana kulomiota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomash Madżevsky Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.08.08, 17:17 Polish super hero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 11:00 jeśli gazeta nie zacytowała to ja napisze, co Majewski krzyknął Majewski "ch..!" Komentatorzy "Noo, zaczynam nam tu Polak ze sobą rozmawiać..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yago Pchnięcie kulą - sport dla normalnych ludzi? IP: *.lanet.net.pl 16.08.08, 20:06 Być może, w każdym razie dla baaardzo dużych normalnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Kazda Chinka i Polka... 15.08.08, 17:18 ...a nawet Tybetanka moze byc JEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kazda Chinka i Polka... IP: *.eranet.pl 15.08.08, 18:17 Spojrenie na świat typowe dla najniższego poiomu kibola piłki kopanej. Jeśli uważasz, że On lata ciężkiej pracy poświęcił na to, aby każda Chinka... itd, to ty masz spojrzenie na życie JEDYNIE poprzez pryzmat dupy - żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Typowy Polaczek 15.08.08, 18:31 Bez poczucia humoru :-) Dretwy jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracofianin Re: Typowy Polaczek IP: *.chello.pl 16.08.08, 06:26 o k... ależ poczucie humoru. ja nie mogę... powiedz jeszcze coś zabawnego... to jest lepsze niż kabaret... proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Kazda Chinka i Polka... IP: *.chello.pl 15.08.08, 18:52 odczep sie od fanow pilki noznej. jestesmy normalni nie to co ty zakompleksiencu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GARI Re: Kazda Chinka i Polka... IP: *.centertel.pl 16.08.08, 08:25 > odczep sie od fanow pilki noznej. jestesmy normalni Każdy pacjent szpitalu psychiatrycznego tak twierdzi. Przyznanie się do choroby jest pierwszym etapem do wyzdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Kazda Chinka i Polka... IP: *.eranet.pl 15.08.08, 18:54 dear thomas, marry me today! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Kazda Chinka i Polka... IP: *.chello.pl 15.08.08, 22:20 z tego co wiem to juz ma jedna Polke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Odszczekuję IP: *.zb.lnet.pl 15.08.08, 17:21 I jeszcze raz: rano, po eliminacjach stwierdziłem, że nie wierzę w medal... że Hoffa i Nelson Polaka pobiją i w ogóle... odszczekuję z pokorą: hau hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Odszczekuję 15.08.08, 17:22 Niektórym to naprawdę niewiele wystrczy, żeby zgłupieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Re: Odszczekuję IP: *.zb.lnet.pl 15.08.08, 17:29 Za to niektórym Polakom niewiele trzeba by krytykować innych... ale chillout ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hobo Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.gdynia.mm.pl 15.08.08, 17:22 wygląda jak richard riedel :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:26 raczej jak Jeffrey Lebowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.aster.pl 15.08.08, 17:37 tez mialem od zawsze kojarzonko z Ryszardem ;P Tomasz, moje gratulacje :) jestes moim idolem, obok Ziolka :) nie ma jak duze chlopaki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkowiak.d Tomasz Majewski - to MĄDRY heros 15.08.08, 17:26 Serdeczne gratulacje - za zasłużony - jak widać - medal ale i za postawę inteligentnego sportowca. Takich ludzi więcej potrzeba. Życzę wielu sukcesów sportowych, prywatnych i naukowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:27 o rety! Rysiek Riedel wygrał pchnięcie kulą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Wisła może wygrać z Barceloną walkowerem! IP: *.aster.pl 15.08.08, 17:33 Hleb nie był uprawniony do gry. www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=28713 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.centertel.pl 16.08.08, 08:27 > o rety! Rysiek Riedel wygrał pchnięcie kulą! Jak można takie chuchro (z całym szacunkiem dla Ridla) porównywac do Majewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Gratulacje IP: *.xdsl.centertel.pl 15.08.08, 17:33 Wspaniały sukces - serdeczne gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Tomasz Majewski - brodaty heros 15.08.08, 17:33 To dobry dzień dla Polski...i złoto i srebro Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Jest! Jest! Jest! 15.08.08, 17:35 Złoto! Z dedykacją dla Toamsza Majewskiego - sądząc z aparycji odpowiednia jest pieśń następująca: www.youtube.com/watch?v=IwWUOmk7wO0 Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jest! Jest! Jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 00:45 Hehe! Albo i to: www.youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w Niechaj to będzie moją dedykację dla tego wielkiego (nomen omen) człowieka :) Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario666 W Polsce taki sukces wielu kłuje w oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:38 Teraz przygotuj się na donosy i "zemstę" rodaków za sukces, Oni zrobią wszytsko by ściągnąć Cię na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sooper Re: W Polsce taki sukces wielu kłuje w oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:43 Dario666 - a leki już wziąłeś? Wielkie gratulacje!!! Złoto zdobyte w naprawdę wielkim stylu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.icis.pcz.pl 15.08.08, 17:43 Jak Wladyslaw Komar w Monachium - wielkie brawa dla Tomasza Majewskiego !!!! Wierzylem w niego jak tak dobrze poszlo mu w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Ten Rumcajs powinien reprezentować Czechosłowację IP: *.chello.pl 15.08.08, 17:50 Nieuczesany, niechlujny brodacz swoim wizerunkiem tylko przynosi wstyd Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: Ten Rumcajs powinien reprezentować Czechosłow IP: *.compi.net.pl 15.08.08, 18:00 slaba prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herod Re: Ten Rumcajs powinien reprezentować Czechosłow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:33 Nie p!erdol. Ja chcę być taki jak on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to fifi Re: Ten Rumcajs powinien reprezentować Czechosłow IP: *.chello.pl 15.08.08, 18:50 "Gość portalu: znawca napisał(a): > Nieuczesany, niechlujny brodacz swoim wizerunkiem tylko przynosi wstyd Polsce!" Gdzie niechlujny? Że dłuższa grzywa i broda? To nie świadczy o niechlujności tylko o stylu i filozofii życia. Zresztą pachy jak przystało na nowoczesnego i zadbanego mężczyznę miał gładko wygolone!!!. Czego nie można powiedzieć o barbarzyńcach z innych krajów. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ten Rumcajs powinien reprezentować Czechosłow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 19:59 O stylu, owszem. Ale o filozofii zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poodel Re: Ten Rumcajs powinien reprezentować Czechosłow IP: 217.153.83.* 15.08.08, 23:29 od pach to wara! nie wydaje mi się, żebym był mniej cywilizowany, bo nie golę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.cable.ubr07.harb.blueyonder.co.uk 15.08.08, 17:50 ogromne gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario666 Siatkarki do domu USA-Chiny 3-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:53 Brawo Szymon, Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Re: Siatkarki do domu USA-Chiny 3-2 IP: *.gdynia.mm.pl 15.08.08, 18:12 Szymon?? Telewizja cie oglupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:54 Brawo! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Tomasz Majewski - brodaty heros 15.08.08, 23:46 Postanowiłam bojkotować olimpiadę i do tej pory nie oglądałam żadnych relacji... A tu dziś mąż mnie zawołał przed telewizor, bo sam nie mógł zapanować nad emocjami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.net.fone.pl 15.08.08, 18:11 Nie jestem gejem ,ale już kocham tego gościa!!NARESZCIE MEDALE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gmc350 Polacy do BOJU !!! 15.08.08, 18:14 DRZYJ ROSJO !!! TOMASZ ZASYPIE WAS GRADEM KUL !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:17 Toż to SUPERCIACHO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.colc.cable.ntl.com 15.08.08, 18:22 Brawo MISTRZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Gdyby tak wystrzelił Chińczyk, byłaby seria IP: *.spray.pl 15.08.08, 18:24 spekulacji na temat dopingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lpias Re: Gdyby tak wystrzelił Chińczyk, byłaby seria IP: *.chello.pl 15.08.08, 18:31 tylko że On występował wcześniej na różnych zawodach osiągając coraz to lepsze wyniki :) a Chińczycy ograniczyli się do swojego kraju i swoich testów antydopingowych :p różnica wydaje mi się jasna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jego najlepszy dotąd wynik to 20,93 z tego roku. IP: *.spray.pl 15.08.08, 18:40 Nagle ni z tego ni z owego go tak bije? Gdyby ktoś pokonał Polaka z takim progresem, forum byłoby pełne wrzasków o "koksie". Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jego najlepszy dotąd wynik to 20,93 z tego ro 15.08.08, 18:46 Gość portalu: Gość napisał(a): > Nagle ni z tego ni z owego go tak bije? Gdyby ktoś pokonał Polaka z > takim progresem, forum byłoby pełne wrzasków o "koksie". ni z tego ni z owego? chłopie zainteresuj się chociaż tematyką o której piszesz prześledź losy tego człowieka o którym dzis usłyszałes po raz pierwszy w życiu, włącz mózg, pomysl pozytywnie i życzliwie dla niego i przestań męczyć i masz racje, forum sie zaczyna zapełniac powoli tekstami o koksie podobnie kretyńskimi jak ten twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jego najlepszy dotąd wynik to 20,93 z tego ro IP: *.spray.pl 15.08.08, 18:54 Powaliła mnie twoja argumentacja, a raczej totalny jej brak. pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Majewski Jak widzisz, w ciągu ostatnich 4 lat pan Majewski nie był w stanie przekroczyć 21 metrów, a nagle przekracza je o pół metra. To mniej więcej tak jak te 4 sekundy progresu Chinki, która wygrała wyścig Otylii. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jego najlepszy dotąd wynik to 20,93 z tego ro 15.08.08, 19:14 Gość portalu: Gość napisał(a): > Powaliła mnie twoja argumentacja, a raczej totalny jej brak. > > pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Majewski > Jak widzisz, w ciągu ostatnich 4 lat pan Majewski nie był w stanie > przekroczyć 21 metrów, a nagle przekracza je o pół metra. To mniej > więcej tak jak te 4 sekundy progresu Chinki, która wygrała wyścig > Otylii. a jaka tu może być argumentacja skoro jak sądzę jesteś przywiązany do myśli że sie koksował, to idź z Bogiem i delektuj się myślą że to koksiarz bo chyba argumenty typu ciężka praca cię niezbyt przekonają (zerknij sobie w sieci sie pojawiają elementy jego treningu - katorga) i dalej 21 dla Majewskiego to nie jest żadna bariera, on ma potencjał na 22, 5 i tyle pewnie będzie rzucał a że akurat teraz przekroczył 21, no to dobrze, kiedys bariery musza pękać wszystko zatrybiło - harówa, mentalność, technika (fenomenalnie sie utrzymał w kole przy rekordowym rzucie a wczesniej mu tego brakowało i palił rzuty ponad 21 m), dodatkowo rywale rzucali słabiej niż zwykle co pozwoliło zdobyć złoto poza tym to nie jest człowiek anonimowy (dla ciebie był do dzisiaj) - Chinki są (dla mnie były do momentu startu w Pekinie) po drugie - nie pobił rekordu świata tylko swoją życiówkę przesunął w rejony do których od dawna był predysponowany i które nie sa czymś specjalnym w kuli męskiej, wielu zawodników pcha w te okolice aktualnie, Chinki w najtrudniejszej konkurencji pływackiej gdzie rekordy padają nieczęsto łamią go w horrendalny sposób - to tak jakby Majewski pchnął 24 m w kuli po trzecie - polska la nie ma jakichś plam dopingowych na sumieniu, chiński sport ma zupę żółwiową dra Ma Junrena po czwarte - jak sie koksował to go złapią i będziesz happy a czy złapią Chinki, śmiem wątpić skoro kontrolerzy to Chińczycy lepsza argumentacja? pewnie nie - trudno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jego najlepszy dotąd wynik to 20,93 z tego ro IP: *.spray.pl 15.08.08, 19:56 Przede wszystkim jest argumentacja, za co jestem Ci wdzięczny, ale się z Tobą nie zgadzam. 1. Od kiedy ma ten potencjał? Od 15 sierpnia 2008? Dotąd jego wyniki nie świadczyły o tym potencjale, a nie jest, jak mówisz, człowiekiem anonimowym ani najmłodszym jak na sportowca. 2. O rekord świata w pływaniu jest, jak wiesz, dużo łatwiej niż w LA, a Chinka poprawiła swoją życiówkę o niespełna 4 sekundy, rekord świata o dużo mniej. 3. Sportowców NRD też nigdy nie złapano na dopingu. Nie pamiętam też spektakularnych dyskwalifikacji Chińczyków za doping, mimo kosmicznych wyników. Polacy zaś mają na koncie pewną spektakularną dopingową wpadkę, choć odbyło się to na igrzyskach zimowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PifPaf Re: Jego najlepszy dotąd wynik to 20,93 z tego ro IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.08, 21:09 Ma od urodzenia - 2,04 metry wzrostu i 130+ kg wagi - genetyka warunkuje potencjał. Wygrywa się techniką, która nabywa się latami. Reese Hoffa - gwiazda pchnięcia kulą - przekroczył 21 metrów w 2004 roku mając 27 lat - tyle co dzis ma Tomasz Majewski. Co wiecej w 2004 Reese Hoffa klepnął 21,07 na jednych zawodach, aby zaraz na drugich poprawić na 21,67 - DOPING?? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jego najlepszy dotąd wynik to 20,93 z tego ro 15.08.08, 21:14 Gość portalu: Gość napisał(a): > Przede wszystkim jest argumentacja, za co jestem Ci wdzięczny, ale > się z Tobą nie zgadzam. > > 1. Od kiedy ma ten potencjał? Od 15 sierpnia 2008? Dotąd jego wyniki > nie świadczyły o tym potencjale, a nie jest, jak mówisz, człowiekiem > anonimowym ani najmłodszym jak na sportowca. > jakie konkursy z jego udziałem widziałeś przed 15 sierpnia 2008? opisz swoje uwagi jesli jakies widziałeś i spróbuj ułozyć sobie bardziej złożoną definicję "potencjału sportowego" w kontekście pchnięcia kulą > 2. O rekord świata w pływaniu jest, jak wiesz, dużo łatwiej niż w > LA, a Chinka poprawiła swoją życiówkę o niespełna 4 sekundy, rekord > świata o dużo mniej. > sprawdź tabele progresji rekordów na 200 metrów delfinem, to powinno cie doprowadzić do wniosku że "rekordy poprawia sie łatwiej ale nie na wszystkich dystansach" > 3. Sportowców NRD też nigdy nie złapano na dopingu. Nie pamiętam też > spektakularnych dyskwalifikacji Chińczyków za doping, mimo > kosmicznych wyników. Polacy zaś mają na koncie pewną spektakularną > dopingową wpadkę, choć odbyło się to na igrzyskach zimowych. cóż kontrole antydopingowe też idą naprzód, kiedyś się łapało mniej teraz więcej co powiesz o chińskich występach na MŚ w la Stuttgarcie w 1993 roku? i jeszcze żeby była jasność nie mówie że Chinki sie dopingowały tylko że to co zrobiły jest podejrzane, lepiej by było żeby się nie dopingowały bo szkoda sobie życie drastycznie skracać, po prostu żal by dziewczyn było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Ten link Cię tylko pogrążył IP: *.centertel.pl 16.08.08, 08:48 > pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Majewski > Jak widzisz, w ciągu ostatnich 4 lat pan Majewski nie był w stanie > przekroczyć 21 metrów, a nagle przekracza je o pół metra. To mniej > więcej tak jak te 4 sekundy progresu Chinki, która wygrała wyścig > Otylii. Aleś bzdurę walnął. Ta Chinka nie występowała w żadnych międzynarodowych zawodach, Majewski, jak można sprawdzić w linku podanym przez Ciebie, co najmniej od 2004 we wszystkich MŚ i ME. I nieustannie robił postępy - od 18 miejsca w poprzednich IO, poprzez 5 miejsce MS'2007 i 3 miejsce HMŚ'2008. A pchnięć powyżej 21m miał sporo (nawet około 21,5), tylko je masowo palił, czego nie omieszkali mu wczoraj wytknąć komentatorzy. Czyli potencjał miał już dawno, brakowało techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
senta.fa Niebywałe! Koleś z brodą rzucił jakąś kulką dalej 15.08.08, 18:25 Niebywałe! Koleś z brodą rzucił jakąś kulką dalej niż inni, a ludziki z biało-czerwonymi transparentami szaleją ze szczęścia. Niech mi ktoś wyjaśni, o co w ogóle chodzi w tym świecie, bo ja już się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Niebywałe! Koleś z brodą rzucił jakąś kulką d 15.08.08, 18:30 senta.fa napisał: > Niebywałe! Koleś z brodą rzucił jakąś kulką dalej niż inni, a ludziki z biało-c > zerwonymi transparentami szaleją ze szczęścia. Niech mi ktoś wyjaśni, o co w og > óle chodzi w tym świecie, bo ja już się gubię. > chodzi o to żeby omijać te tematy które cię nie interesują zaoszczędzisz czas i nie będzie cie można nazwać upierdliwą męczybułą:) Odpowiedz Link Zgłoś
senta.fa Re: Niebywałe! Koleś z brodą rzucił jakąś kulką d 15.08.08, 18:37 No niby tak, niby masz rację. Problem jest jeden: omijać nie jest tak łatwo. Jestem ustawicznie bombardowany informacjami o tym, że na przykład ktoś kopnął kulkę do prostokąta, w związku z czym 200 chłopa, którzy się akurat nie wiedzieć czemu z tym prostokątem identyfikowali, rozpętało zamieszki. A teraz tak: Gruzja i Rosja są w stanie wojny, naszemu krajowi ostatnio jakiś kretyn z Rosji groził atakiem, Afryka umiera, 70% ludzi na planecie ma tak prze..e, że szkoda mówić i tak dalej, i tak dalej, a my się podniecamy, że ktoś daleko rzucił kulką. Po prostu chciałem wiedzieć, o co ku.rwa chodzi, nic więcej. To nie jest żadne zrzędzenie czy "męczybulenie". Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Niebywałe! Koleś z brodą rzucił jakąś kulką d 15.08.08, 18:43 senta.fa napisał: > No niby tak, niby masz rację. Problem jest jeden: omijać nie jest tak łatwo. Je > stem ustawicznie bombardowany informacjami o tym, że na przykład ktoś kopnął ku > lkę do prostokąta, w związku z czym 200 chłopa, którzy się akurat nie wiedzieć > czemu z tym prostokątem identyfikowali, rozpętało zamieszki. > > A teraz tak: Gruzja i Rosja są w stanie wojny, naszemu krajowi ostatnio jakiś k > retyn z Rosji groził atakiem, Afryka umiera, 70% ludzi na planecie ma tak prze. > .e, że szkoda mówić i tak dalej, i tak dalej, a my się podniecamy, że ktoś dale > ko rzucił kulką. Po prostu chciałem wiedzieć, o co ku.rwa chodzi, nic więcej. T > o nie jest żadne zrzędzenie czy "męczybulenie". > widze że jesteś w epicentrum młodzieżowego okresu burzy i naporu generalnie - ciesz się tym czym możesz, nie martw się tym na co nie masz wpływu, omijaj rzeczy które cię nie interesują a najlepiej wyjdź na dwór, pobiegnij z 5 km , ładnie sie spocisz i pozbedziesz sie tego inteligenckiego zdechlactwa które ci utrudnia życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Ależ to mamy tu oryginalne umysły! 15.08.08, 19:54 Strasznie jesteś oryginalny. O Koperniku można powiedzieć, że to był koleś, co zamiast pracować gapił się w niebo, a potem coś na ten temat napisał i paru cwaniaków się do tego strasznie podnieciło. A Leonardo to był taki facet, co pocierał końskim włosiem o płótno, a od tego czsu różni frajerzy płącą za bilety, żeby to obejrzeć. A dom wariatów to jest takie miejsce, w którym będziesz miał cicho i spokojnie, i mamusia będzie mogła Cię odwiedzać. Złoty medal w rzucie kulą to nie Kopernik ani Leonardo, ale gratuluję temu brodatemu gościowi. Odpowiedz Link Zgłoś