Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:24
    czyli, co chińczycy nie mają skośnych oczu? Nie rozumiem, o co chodzi.

Gdyby odwrócić sytuacje i to skośnoocy, "prostowali" by sobie oczy, jadąc na
    olimpiadę do Polski, nie miałbym nic przeciwko...
    Obserwuj wątek
      • Gość: wzburzony "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r.. IP: *.topolowa.net 15.08.08, 23:50
        czy wszyscy hiszpanie to rasiści?
        • Gość: Mx Re: "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.08.08, 08:22
          Tak, bo robią skośne oczy... A Chińczycy w kreskówkach mają okrągłe oczy... Nie
          wolno rozciągać oczu, bo wszyscy oznajmią ci, że nie lubisz Chińczyków -
          wszyscy... Prócz Chińczyków.
      • Gość: trooper Kuźwa, o co chodzi?!? IP: *.sm-rozstaje.pl 15.08.08, 23:58
        Czy ten świat zdurniał do reszty? Co złego czynią Hiszpanie z tego zdjęcia? Jaki
        rasizm, do cholery???
        • Gość: kwadrat Re: Kuźwa, o co chodzi?!? IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.08, 11:35
          A ja wróciłem z wakacji i opaliłem sie jak latynos, a przecież jestem biały.
          Oskarżą mnie o rasizm, że sie nabijam z ich koloru skóry??
          • Gość: Markus Re: Kuźwa, o co chodzi?!? IP: *.80-203-25.nextgentel.com 16.08.08, 14:10
            pewnie jak jacys nawiedzeni latynosi Cie zobacza to kto wie, moga Cie oskarżyc o
            rasizm :-)
            Wielu ludzi nie wie co ze soba zrobic wiec mysle, ze czepiaja sie wszystkiego i
            wszystkich..,.,
      • Gość: Michal "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r... IP: *.brnt.adsl.virgin.net 16.08.08, 00:05
        czy murzyn malujący się na biało jest rasistą? Czy człowiek rasy białej malując się na czarno obraża murzynów?
      • oczko-1 "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r.. 16.08.08, 00:19
        Ludziom to już się we łbach poprzewracało od tej poprawności politycznej
      • Gość: Lukee Re: "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 01:25
        Poprawność polityczna nie zabija, ale niszczy mózgi. Masakra. Jestem z Hiszpanami.
      • Gość: fgfgfgds Re: "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 01:26
        chyba za dobrze im się żyje w tej hiszpanii jak mają taaakie problemy
        • Gość: masruba logout Re: "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.08, 04:00
          pewnie że dobrze, szczególnie odkąd pogonili biskupów raz, a porządnie
      • Gość: 0 rany jaki rasizm? IP: *.chello.pl 16.08.08, 03:54
        to tylko nieszkodliwy żart i dotego śmieszny, wypada pogratulować
        poczucia humoru, sądzę że Ci Chinczycy którzy są obdzarzeni
        poczuciem humoru mogą się tylko z tego śmiać. Pokazali tylko że są
        dobrze przygotowani do występu w Chinach:)) i o op ta cała awantura
      • Gość: mam was w dupie azjaci maja skosne oczy IP: *.hsd1.wa.comcast.net 16.08.08, 04:20
        wiec azjaci maja skosne oczy a murzyni carna skore, a polaki chleja wode i smierdza
        • Gość: Bartosan Re: azjaci maja skosne oczy IP: *.bbtec.net 16.08.08, 06:43
          Balagan umyslowy prezentujesz wasc:

"wiec azjaci maja skosne oczy a murzyni carna skore" - to sa _fakty_

"a polaki chleja wode i smierdza" - a to jest _stereotyp_.

Polecam edukacje. Na nia nie jest nigdy za pozno.
        • Gość: Aguirre Re: azjaci maja skosne oczy IP: *.range86-156.btcentralplus.com 17.08.08, 22:29
          Gość portalu: mam was w dupie napisał(a):

> wiec azjaci maja skosne oczy a murzyni carna skore, a polaki
          chleja wode i smierdza

Wszyscy azjaci mają skośne oczy.
          Wszyscy murzyni mają ciemną skórę.
          Niektórzy Polacy chleją wódę.
          Nieliczni Polacy śmierdzą.

Zauważasz różnicę, ciołku?
      • w.s3 "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r... 16.08.08, 07:32
        Czy to wstyd mieć skośne oczy?
        Rasizm w wydaniu dziennikarzy - beznadziejne głupstwo.
      • nvt Nieładnie, Cyganie 16.08.08, 07:32
        Ojnieładnie, nieładnie konwiktadorzy cyganscy. Poczytajcie po polsku
        www.danchimviet.com/blogs
      • Gość: Mx A co, Chinczycy okrągłe mają? IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.08.08, 08:19
        Jakie mieli robić - kwadratowe? "Poprawność" polityczna doprowadzi ten świat
        do upadku... No, bo co się takiego stało? Żeby artykuły o tym pisać.
      • Gość: poprawka "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 09:28
        Poprawność polityczna posunięta do granic totalnego debilizmu i bezmózgowia.
      • camel_3d przewrazliwieni sa... 16.08.08, 09:43
        eech...glupota nie zna granic...
        • Gość: skrzat waldek Re: przewrazliwieni sa... IP: *.bstnma.east.verizon.net 16.08.08, 18:11
          czy gdyby sobie malowali skore na czarno i "splaszczali" nos przed wyjazdem np
          do Afryki, to tez bys zarzucil murzynom przewrazliwienie w przypadku ich
          protestow?
      • xnonorx Dziwne...jak Niemcy polskiego prezydenta 16.08.08, 11:23
        nazwali kartoflem, to powszechnie mówiono, że to Kaczyński nie ma poczucia
        humoru........
      • ritzy Wyszlo szydlo z worka 16.08.08, 12:11
        Najwidoczniej ci, co podniesli alarm z tego powodu sami sa
        prawdziwymi rasistami i uwazaja zoltych za cos gorszego. Bo
        faktycznie, wysmiewac sie z osob gorszych, slabszych, brzydszych
        etc. - to nieladnie. Ale Chinczycy wcale tacy nie sa. I tak
        politycznie poprawne oszolomstwo wpadlo we wlasna pulapke. A sa na
        tyle glupi, ze tego nie widza.

• Gość: turtl Cóż za bezczelność ! IP: *.cust.tele2.pl 16.08.08, 12:36
        Wymawiać komuś rasizm z powodu wykonania przezeń "gestu skośnych oczu" ! Sam wykonałem go nie raz. Czekam na oskarżenie. Ostrzegam, że jestem liberałem i ciężko pokonać mnie w tolerancji ! ;)

Czyżby dziennikarze aż tak bardzo cierpieli na brak tematów, że zaczęli żartować z rasizmu ?
      • Gość: Markus "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r.. IP: *.80-203-25.nextgentel.com 16.08.08, 14:03
        Pierdzaca dupa...
        moj tylek mocno pierdzi...
        wiec jasli ktos w mojej obecnosci pierdnie... to UWAGA I OSTRZGAM!
        Ze podam go do sadu za rasistowskie zachowanie w stosunku do mojej dupy!
        Bo tylko moja dupa ma prawo pierdziec!
        Szkoda, ze ludzie z Komitetu Olimpijskiego nie widza ze chinczycy falszuja
        kontrole antydopingowe, i nie widza tego, ze w czasie olimpiady lamie sie
        podstawowe prawa czlowieka...
        A z fryzurami chinskich sportowcow, czy sa oni rasistami, bo nasladuja
        europejskie fryzury?
      • Gość: Markus Fryzury chinskich sportowcow... IP: *.80-203-25.nextgentel.com 16.08.08, 14:05
        A z fryzurami chinskich sportowcow, czy sa oni rasistami, bo nasladuja
        europejskie fryzury?
      • Gość: kibic z wawy "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r... IP: *.acn.waw.pl 16.08.08, 14:08
        czy jest w tym cos złego ??? ludzie nie dajcie sie zwariować !!!
        dośc pruderii
      • Gość: żółtek "Skośne oczy" - hiszpańskie tenisistki też je r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 14:58
        dziennkikarzom juz się p*i*e*r*d*o*l*i w głowach od tej poprawności politycznej
      • Gość: lwk Moja dziewczyna jest Wietnamką IP: *.chello.pl 16.08.08, 15:35
        Jak się na Nią złoszczę, to też Jej tak pokazuję.
        Jestem rasistą???
      • Gość: k1 posrało ludzi IP: *.chello.pl 16.08.08, 15:45
        Jaki rasizm? a może pływacy dyskryminują łysych, bo noszą czepki i wyglądają
        przez to jakby włosów nie mieli?!
        wielką aferę robią, a u nas bez większych problemów przechodzi zamawianie 5piw i
        taki płonący wiatraczek z zakrzywionymi końcówkami...
      • Gość: kl Bowie- rasista IP: *.chello.pl 16.08.08, 16:33
        www.youtube.com/watch?v=qSfndZfKFNU
        proszę, już lata 80-te są naznaczone haniebnym rasizmem!
      • Gość: Eva Ale o co chodzi? ;) IP: *.range86-166.btcentralplus.com 16.08.08, 16:44
        Doprawdy, nie rozumiem, co złego w zrobieniu sobie skośnych oczu, nawet i w
        kontekście Olimpiady. Chińczycy mają skośne oczy!!! I nic tego nie zmieni. I nic
        złego nie widzę w tym, że ktoś mówiąc o nich rozciąga sobie własne oczęta, dla
        żartu choćby. Pfff.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka