jan_maliniak 22.08.08, 09:00 Do ciężkiej cholery, nikt nie miał z siatkarzami takich wyników od 30 lat, kadrę przejmie Stelmach i znowu będzie KA-TA-STRO-FA. Życie jest do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 09:02 Jednak dobrze, że Lozano nie zna polskiego ;)! Powinien zostać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victress Re: Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą k IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 10:19 Nikt dla polskiej meskiej siatkowki procz Huberta Wagnera nie zrobil tyle co Raul, on musi zostac, zebysmy nie cofneli sie w siatkarskim rozwoju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierrecruise Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą 22.08.08, 09:04 Lozano jeszcze ma nadzieję na odcinanie kuponów z MŚ, a kiedy zacznie od ME? Odejdź już! Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi Lozano MUSI zostać!!! 22.08.08, 09:23 Lozano nie przegrał medalu w Pekinie - on wygrał wyjście z grupy... nie łudźmy się - nasi siatkarze to nie herosi parkietu, którym zły trener z zagranicy przeszkadza wygrywać nasi siatkarze to przeciętna, średnia europejska drużyna o słabej psychice, którym czasem wychodzi mecz o pietruszkę z naprawdę mocnym rywalem (Rosja w grupie), ale który nie potrafi wzbić się poza tą przeciętność i w najważniejszych momentach "daje ciała" (Włochy w ćwierćfinale)... to że nasi siatkarze są tam gdzie są, jest to trenersko tylko i włącznie zasługa Lozano, ze Stelmachem (to był dobry siatkarz ale bez nie ma chyba przygotowania trenerskiego) na ławce trenerskiej wrócimy do czasów pasjonujących bojów w lidze europejskiej z takimi "potęgami" jak Finlandia, Grecja, Portugalia czy Belgia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Olsztyna Re: Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą k IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.08, 23:07 Raul Lozano to aktualnie najlepszy trener zagraniczny w Polsce. To tylko dzięki niemu nasza drużyna jest wicemistrzami świata. Z polskim trenerem nie miała b szans na wyjście z grupy. Skrajnym jego przeciwieństwem jest inny trener siatkarskiej reprezentacji- Marko Bonita, dobrze, że już nie będzie trenował naszych "złotek"(czytaj znęcał się nad nimi psychicznie). W przeciwieństwie do Bonity Raul zżył się z siatkarzami i bronił ich przed krytyką, włoch tylko najeżdżał na swoje podopieczne! Lozano musi zostać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 09:26 Lozano musi zostać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kpiny jakie czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.it-net.pl 22.08.08, 09:27 We wtorkowy wieczór Super Stacja tv gościła przedstawiciela PZPS, który wyraźnie powiedział, że trener Lozano pozostaje trenerem reprezentacji siatkarzy conajmniej do końca kontraktu, czyli do lutego 2009. Po tym okresie istnieje możliwość przedłużenia umowy z Lozano, jeżeli ten wyrazi chęć dalszej pracy z reprezentacją. Ci, którzy piszą na tematy, których nie znają, robią tylko niepotrzebne zamieszanie wokół trenera Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 09:31 No to mamy KONIEC siatkówki w Polsce jak taka miernota jak Stelmach będzie trenerem, czego on może nauczyć np. Wlazłego jak mu do pięt jako siatkarz nie dorasta - to jakaś PARANOJA - wyp........ tych LEŚNYCH DZIADKÓW z PZPS!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaJAKja Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.klc.vectranet.pl 22.08.08, 09:33 a co Lozano takiego złego zrobił, że miałby odejść?! To jest świetny trener! Odkąd jest trenerem mamy bardzo dobre wyniki! Nie zawsze jest się w najlepszej formie. I też nie zawsze ma się szczęście.. LOZANO MUSI ZOSTAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archie Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.jmdi.pl 22.08.08, 09:33 Jestem całym sercem i rozumem za tym, żeby Raul został. Pomysły typu Stelmach to pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aficocktail Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.171.87.90.crowley.pl 22.08.08, 09:45 Absolutnie się zgadzam! Nikt nie miał takich wyników od lat z naszą kadrą. Widać postępy w grze naszych chłopców ale przede wyszystkim widać drużynę jako jedność! Widać że szanują się nawzajem oraz szanują trenera. Nie wyobrażam sobie aby ktoś inny mógł mieć taki autorytet. Polski trener to będzie katastrofa! Nie wiem czego mogli by się nauczyć od kogoś z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą 22.08.08, 09:50 Lozano jest ok i powinien dalej pracować z kadrą. Boże, broń reprezentację przed "polską myślą szkoleniową"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.coig.katowice.pl 22.08.08, 10:00 Proponuję "Gazecie" wysłać te komentarze (w zdecydowanej większości przychylne trenerowi Lozano) do zarządu PZPS. Niech wiedzą co o ich najnowszym pomyśle myślą "maluczcy". Lozano musi zostać ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maliniak Re: Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą k 22.08.08, 10:04 To co, akcja wysyłania maili do PZPS jak ta do FIVB w sprawie dzikiej karty dwa lata temu? Skutek byłby pewnie ten sam. Mam nadzieję, że to tylko pismaki znowu narobiły zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getzol Ludzie on z nimi zdobył wicemistrzostwo świata ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:06 JUŻ ZAPOMNIELIŚĆIE? POLSKA NALEŻY DO ŚCISŁEJ ŚWIATOWEJ CZOŁÓWKI, NIE MOŻNA TEGO OD TAK O ORDZUCIĆ. ŻEBY PÓŹNIEJ NIE BYŁO - RAUL WRÓĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoW Re: Ludzie on z nimi zdobył wicemistrzostwo świat IP: 217.98.12.* 22.08.08, 10:33 Już PZPS nie pamięta jakim bohaterem narodowym stał sie Lozano po zdobyciu wicemistrzostwa świata? Po zdobyciu wicemistrzostwa dalej prowadzi drużynę którą cały czas jest na światowym poziomie. Na igrzyskach możnaby powiedzieć ,że zabrakło trochę szczęścia. Niewiele brakowało abyśmy pokonali Włochów. Czy na serio Polacy aż tak źle grali na olimpiadzie? Ja tego nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:31 a dlaczego PZPS nie zapyta o zdanie kadrowiczów? myślę,że od tego powinni zacząć... z całym szacunkiem dla Stelmacha,ale moim zdaniem tą reprezentacje powinien trenować ktoś bardziej doświadczony,a jak z Polski to może...Panas...nie...Lozano musi zostać:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:33 Napiszmy petycje do PZPS, zbierzmy ileś tam tysięcy podpisów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:32 wyrazmy swoje poparcie dla idei przedluzenia kontraktu z argentynskim szkoleniowcem. im wiecej wpisow tym bardziej slyszalny glos. jestem za dalsza wspolpraca lozano z naszymi siatkarzami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiob Re: Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:36 nie dziwie mu sie ze chce. Nikt inny nie da mu takiej kasy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocy Lozano w "Polsce" IP: *.szczecin.mm.pl 22.08.08, 10:35 Ministrze sportu.,wypieprz Pan wreszcie tych wszystkich Prezezów polskich związków sportowych,zakompleksionych prymitywów wszystko wiedzących najlepiej,wiecznych mieszaczy. A tak przy okazji czy nie wypadało by choć raz zapytać zawodników z kim chcieli by pracować,wzwjemne dobre relacje zawodnik-trener to co najmniej połowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.satfilm.net.pl 22.08.08, 10:36 Lozano powinien zostać. Jest dobry. A Stelmach to najprawdopodobniej ta "gwiazda" w drużynie dzięki, której raz po raz dowiadywaliśmy się o tym jaki to brak formy nasi chłopcy maja. Lozano uważaj na Stelmacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: 212.244.78.* 22.08.08, 11:01 Raul Lozano musi zostać!!! Ludzie, wpisujcie swoje poparcie dla Raula. Pokażmy ilu nas jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b kryterium oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:09 jezeli najwazniejszym kryterium oceny trenera jest jego narodowosc, to szanowny prezes pls nie zasluguje na funkcje, ktora pelni, poniewaz popelnia podstawowe bledy managerskie. a juz zaczynalo byc dobrze, bo mamy kibicow, dobry marketing, a nawet pieniadze na siatkowke i teraz taka decyzja - zupelnie krotkowzroczna - cofnie nas do momentu, kiedy znowu bedziemy jedynie wspominac chlopakow wagnera. panie prezesie wez sie pan w garsc i dobrze sie zastanow nad swoimi decyzjami, a nawet porozmawiaj pan ze swoimi doradcami, z innymi trenerami, z siatkarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almahler Re: kryterium oceny IP: *.aster.pl 22.08.08, 11:14 ja tez uwazam, ze Lozano powinien zostac. Mysle jednak, ze na ten temat powinni wypowiedziec sie takze sami siatkarze. z tego co wiem, (hm...chyba, mam nadzieje), to takze chwala sobie te wspolprace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: kryterium oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:20 tak oczywiście, wywalcie Raula, bo nie umiecie włoskiego... siatkarze jakoś nie narzekają, wszyscy rozumieją włoski, większość nawet mówi po włosku więc jaki to problem!? poza tym jest Świderek. Panie prezesie... a może chodzi o to, że Raul nie jest wymarzonym, uległym trenerem, który na pierwszym miejscu stawia związek? Jasne, weźcie młodego Stelmacha, bez doświadczenia trenerskiego, a cofniemy się do czasów kamienia łupanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgi Lozano w "Polsce": Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.acn.waw.pl 22.08.08, 11:25 oj cos mocno kreca :) youtube [.] com/watch?v=Y5UfW37lrLA zapraszam;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:27 wspaniały zespół - stworzył Lozano - niech pracuje z nimi dalej ! BRAWO - RAUL LOZANO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss NIech zostanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:33 Dajćie mu zostać!!!Jedyne sukcesy przed jego erą osiągaliśmy 30 lat temu, dajcie mu zostać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattias Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.au.poznan.pl 22.08.08, 11:45 Nie uważam że Lozano powinien pożegnać się z kadrom mieliśmy na olimpiadzie słaby dzień ale ogólnie nie graliśmy źle podczas turnieju zespół trafił z formą na czas, kto by pomyślał podczas finałów ligi światowej że zagramy tak dobrze na olimpiadzie! Oczywiście z wyniku nie jestem zadowolony ale graliśmy dobrze! ja bardziej bym pomyślał o wymianie kilku zawodników! po za tym brazylia od lat ma tego samego trenera i cały czas są w czołówce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:46 Lozano musi zostać!! Przedpełski naucz się włoskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawialina Lozano: Chcę dalej pracować z tą kadrą 22.08.08, 11:48 LOZANO jest ok to dobry trener ,a proponował bym aby odszedł Przedpełski bo to baran który żeruje na czyjes pracyale wiadomo u nas rządzą działacze od siedmiu bolesci Odpowiedz Link Zgłoś