laboca 22.08.08, 22:42 dlaczego nie liczono brozkowi asysty przy drugiej bramce dla wisly sam.pietrasiaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dejv Re: brozek bez asysty 22.08.08, 23:01 juz 100 razy pisze o tej sytuacji z samobojami bo tego poprostu nie ma w regulaminie punktacji czego nie potrafie zrozumiec...ale nie dostaje odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: brozek bez asysty 22.08.08, 23:11 Przy bramkach samobójczych nie ma asysty Odpowiedz Link Zgłoś
puri22 Re: brozek bez asysty 22.08.08, 23:49 Mówiliście że mam Rengifo to gadam o Rengifo że strzelił, Brożka nie mam, a uważam że 2 bramka to gol Brożka bo on strzelał i Piłka leciała w bramke, chodz gracz botu ewidentnie ją wbił Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: brozek bez asysty 23.08.08, 09:36 to jest kowal najwieksza bzdura tej gry...bo tak brozek jak i ten gosc z belchatowa ewidentnie tymi akcjami mieli udzial w tej bramce.jak sa pkt minusowe za strzelenie samoboja dla pietrasiaka i clebera to i powinny byc za strzal po ktorym tenb samoboj padl... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek144 Re: brozek bez asysty 23.08.08, 10:13 Asysty Klepczarka i Brozka edwidentne, w tej kolejce juz nic sie nie zdziala pewnie ale od nastepnej radze to zmienic :) Odpowiedz Link Zgłoś
asarttag Re: brozek bez asysty 23.08.08, 12:01 regulaminu i zasad gry się w trakcie nie zmienia jak ja pisałem że rengifo był strzelcem to jakoś nikt z was bnie wspomniał że powinna być zaliczona jemu asysta uprawiacie prywate Odpowiedz Link Zgłoś
lijko Re: brozek bez asysty 23.08.08, 12:27 Skoro nie ma asysty przy bramce samobójczej, to powinna zostać zaliczona bramka. Nie rozumiem takiego stanowiska redakcji. Kompletny absurd. Odpowiedz Link Zgłoś