mati676 09.10.03, 16:41 DRoga redakcjo kiedy otrzymam odpowiedx na maila o którego mnie prosili.śćie chciałbym wiedzieć czy dostane te punkty ok 46punktów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: To znowu ja 09.10.03, 19:17 Drużyna nie zagrała w 8. kolejce, bo nie miała wystawonych 11 zawodników do gry. W tym klubie przed 8. kolejką sprzedano Zakrzewskiego i kupiono Brasilię. Jednak Brasilia nie został wystawiony do gry przed zamknięciem typowań 8. kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
mati676 Re: To znowu ja 10.10.03, 14:34 JAk tom nie przecież wszystko widać na screnie którego wam wysłałem Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: To znowu ja 10.10.03, 14:52 Dla gry wiążące jest to co zostało zapisane w systemie - a tam w chwili zamknięcia prezes miał 10 zawodników na boisku i Brasilii. Screenshot nie może być żadnym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebko5 Re: To znowu ja 14.10.03, 21:41 redakcja napisała: >Screenshot nie może być żadnym dowodem. Ja też mam Screenshota z błędem dotyczącym "Sokołów dwóch". Dlaczego nie może być on dowodem? Sam go sobie zrobiłem, a teraz tu się domagam sprawiedliwości bo mi się nudzi? Odpowiedz Link Zgłoś