Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małe wyjaśnienie

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 15:51
    Stowarzyszenie ma się zajmowac m.in. choreografiami i wyjazdami, czyli
    DZIAŁALNOŚCIĄ ULTRASOWSKĄ. Forma stowarzyszenia jest wymagana, żeby móc
    operować legalnie pieniędzmi. Dlatego nie rozumiem waszych oddzielnych rozważan
    na temat nazwy stowarzyszenia i ultrasow. Przecież to bedzie jedno i to samo.
    A tak wogóle już Was uprzedzam żeby Wam się od bluz w głowach nie poprzewracalo.
    Obserwuj wątek
      • Gość: grzeda Re: Małe wyjaśnienie IP: *.wsb.poznan.pl 14.01.02, 09:40
        Co miales na mysli piszac "...zeby od tych bluz wam sie w glowach
        poprzewracalo..."???

Pozdr
        • Gość: xxx Re: Małe wyjaśnienie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 11:31
          Posiadanie bluz nie oznacza jeszcze że jesteście ultra grupa. Doceniam waszą
          pomoc przy choreografiach, ale tak prawde mówiąc jak na razie jedyną wasza
          inicjatywą która została sfinalizowana jest flaga i to wszystko. Juz
          prowadzicie rozważania jakimi zdjęciami gdzie się zareklamować itd. Zróbcie coś
          najpierw, a najlepiej zacznijcie jeździć na wyjazdy.
          • Gość: pluto Re: Małe wyjaśnienie IP: 213.77.112.* 14.01.02, 11:37
            w sumie kubeł zimnej wody nam sie troche przyda! napewno nie zaszkodzi,bo
            troszeczke sie rozmarzylismy! no ale nie ulega watpliwosci ze my dopiero
            zaczynamy i staramy sie jak możemy wiec troszke to doceń. napewno na tym nie
            poprzestaniemy! a jeżeli chodzi o wyjazdy to niektórzy z nas jeżdzą. ja sam mam
            10 wyjazdów-moze to nie jest wielka liczba ale dopiero zaczynam! wiem tez żę
            jezdzi z nami guerra,camara,sergio i inni których zapomniałem wymienić za co
            przepraszam.
            • Gość: xxx Re: Małe wyjaśnienie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 11:57
              Ja doskonale wiem kto z Was jeździ. Także doceniam waszą pomoc i zapał, ale
              przystopójcie trochę z halasem wokół grupy.
              • Gość: guerra Re: Małe wyjaśnienie IP: *.icpnet.pl 14.01.02, 12:06
                xxx ma sporo racji- zamiast się rozmarzać na forum - trzeba myśleć realnie. To
                że będą bluzy jeszcze nic nie oznacza...Jak do tej pory jeśli trzeba coś było
                zrobić lub nawet spotkac się w przerwie meczu to się zbierało max 6 osób. A
                teraz każdy jest wielkim ultrasem. Będę o tym jutro mówił
                • Gość: Daras Re: Małe wyjaśnienie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 23:40
                  xxx zgadzam sie z Toba calkowice nagle wszyscy zrobili sie wielcy utrasowcy.
                  lepiej wszystko robic powoli i w stoickim spokoju bowim jak cos zaczyna sie
                  robic na hura to napewno nam to nie pomoze.
                  • Gość: canemuto Re: Małe wyjaśnienie IP: *.icpnet.pl 15.01.02, 02:12
                    widze, ze kwestia stowarzyszenia bluz etc. nabiera zajebistego tempa - good:)
                    by the way - ultrasi to w koncu cos na ksztalt hoolsow czy po prostu spokojni
                    (nie mylic ze stoikami z sektora nr 3;))) kibole dbajacy o to, zeby stadion nie
                    wygladal jak cmentarz??? przypomina mi sie taki wloski film (widzilaem go chyba
                    z 10 lat temu) pod tytulem "Ultras" chybaz cos o kibolach juve. pozdro.

PS ultrasi z tego filmu do aniolow nie nalezeli;)
      • Gość: grzeda Re: Małe wyjaśnienie IP: *.wsb.poznan.pl 15.01.02, 08:56
        Sorry ale inaczej to sobie wyobrazalem. A tak w ogole to ja do e-lechitow
        dolaczylem w listopadzie i to przypadkowo, bo przeczytalem na forum na stronie
        Lecha, ze jest akcja z bluzami. Na wyjazdach bylem dopiero 4 ale dopiero w
        czerwcu "debiutowalem". A to ze tak czesto z roznymi pomyslami wyskakuje, to
        przez to ze o takiej grupie marzylem aby powstala. Tak wiec XXX-ie daj nam
        troche czasu ale dzieki za krytyczne slowa.

Teraz mam juz jasnosc co do stow. wiec sadze, ze z bluzami w ogole to
        powinnismy sie wstrzymac i zrobic na nich nazwe stowarzyszenia i jego logo jak
        juz ustalimy. Ja guerze kilkakrotnie deklarowalem pomoc przy oprawie i gotowosc
        skladania sie jak potrzeba itd. Ciesze sie ze dzis jest spotkanie-mam nadzieje
        ze wszystko zostanie do konca wyjasnione.

Pozdr i do zobaczenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka