Gość: Vamos Zobaczcie VIDEO jak mechanik zalatwil Kubice! IP: *.adsl.alicedsl.de 08.09.08, 00:00 Najpierw wklada waz, a potem prawa reka bez sily puka w niego i udaje ze chce wepchnac go do srodka. Normalnie zlapal by za ten uchwyt i wsadzil poprostu mocno raz jeszcze. Zamiast tego, on klepie w to uzadzenie lekko reka i czeka az przeleci kilka sekund. Puzniej, gdy mocniej walnie, waz bez problemu wchodzi do srodka. To jest sabotaz w zlym wykonaniu! Zobaczcie sami: www.file-upload.net/download-1096194/Kubica_second_PitStop.mpg.html Format 16:9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.O Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.gprs.plus.pl 08.09.08, 00:13 pis stop?? To już w f1 maja wtyki i przez nich wszystko się wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubico! niech se kupi taksówke i uczciwie zarabia na chleb IP: *.bredband.comhem.se 08.09.08, 02:02 dosyc tego rozmemlanego lysiejacego anorektyka, Odpowiedz Link Zgłoś
nolimitnicea POLACY 08.09.08, 03:01 W tych 91 postach nie ma nic co moglo by dac nam konkretna informcje,to tylko wypociny wielu mitomanow. MAM DOSYC CZYTANIA KRYTYK O NASZYM NAJLEPSZYM SPORTOWCU,DLATEGO WSZYSCY SFRUSTROWANI ZGROMADZMY SIE,JA AESTEM WE FRANCJI ,MOJ N° JEST 0033607470382,i chcialbym zjednoczyc ludzi,ktorzy kochaja Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.proxy.aol.com 08.09.08, 03:07 skora mi cierpnie kiedy czytam Kubica..... Odpowiedz Link Zgłoś
nolimitnicea Kubica niezadowolony z wyścigu 08.09.08, 03:38 Sluchalcie moi przyszli przyjaciele,jest 03.30 rano,wierze w talent Robera i moze jakos sie zjednoczymy by byc za Nim. Dajcie mi znac jak to widzicie rodacy,prosze Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 06:35 robert spadaj z tego BMW kurde ty dasz na rowerze z nimi wygrasz a oni wiadomo promować chcą swojegp hajtfelda a za tobą to może kask nisic s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani ze stolicy Re: Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.acn.waw.pl 08.09.08, 07:16 heidfeldt to miernota co nigdy na podium nie stała. Odpowiedz Link Zgłoś
vautrin Kubica..... 08.09.08, 08:19 wez ty sie dupku i marudo do roboty. Nick nie marudzi i jest coraz lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterg Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.strazgraniczna.pl 08.09.08, 08:21 a co to jest pis stop ?? przerwa na siku ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz311@onet.eu Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 08:31 Czytam opinie takich samych kibicow sportow samochodowych,jak ja i nie potrafie zrozumiec skad wyciagacie takie wnioski.1.Gdyby Kubica mial byc dyskryminowany w BMW nie przedluzono by z nim kontraktu.2.BMW nie podcina galezi na ktorej siedzi,punkty i miejsca zdobyte przez kazdego z ich zawodnikow to pieniadze i one decyduja o byc lub niebyc w wyscigachF1.3.Inne stajnie wyscigowre,to nie teamy narodowe lecz konglomerat roznych nacji,przeciez bylby to koszmar gdyby patrzono na narodowosc.Patrzy sie na sukces,obojetnie przez kogo dokonany.4.Po jasna cholere zatrudniono kierowce Polaka,jesli w tej chwili mieliby podkladac mu swinie,nielogiczne.Zastanowmy sie czy to nie przemawia przez nas szowinizm i polskie piekielko.Dlaczego niepowodzenia(choc trudno ich u Roberta szukac),to poprostu prosta kolej trzeczy,mozna to nazwac pechem.Zakladamy ze niemiecki kierowca jest gorszy od Roberta,nikt nawet sie nie zajaknie ze Haidfeld poprostu ma pecha,w F1 nieudacznikow sie nie zatrudnia,a gdy taki przypadek sie zdarza nikt z kierownictw teamow nie certoli sie z takim delikwentem tylko wyrzuca z hukiem.Takie jest moje zdanie,Robert to kierowca na dorobku,a BMW to jeszcze nie Ferrari czy Mclaren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloo Re: Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.09.08, 09:32 kiedyś Kubica powiedział, że w F1 więcej jest polityki niż sportu, i w ostatnim czasie mamy z tym do czynienia: 1/ poprawa wyników BMW rozpoczęła sie wraz z pojawieniem się Kubicy w teamie, a nie Haidfelda 2/ od wyścigu w Kanadzie , BMW zajęło się Heidfeldem a nie Kubicą 3/ nigdy nie słyszałem z ust szefów BMW o piorytecie miejsca na podium w klasyfikacji indywidualnej, zawsze i wyłącznie wychwalają miejsce BMW w klasyfiakcji konstruktorów 4/ BMW miał ogłosić zespół na 2009 r. w przerwie po GP Węgier , a przed GP Europy - nie zrobił tego 5/ Ojciec Kubicy jak i sam Robert cały czas mówią, że nie wiedzą gdzie będą jeździć w 2009 - oznacza to , że wcale nie jest powiedziane, że w BMW 6/ GP w Belgii - ewidentny wyścig pod Heidfelda 7/ Po raz pierwszy, zazwyczaj powściągliwy Kubica mówi o tkz. kulsach, które dzieją się w BMW ( takie stanowisko, oznacza, że ma alternatywę na 2009 rok) 8/ cdn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.08, 10:03 kto to byc Kubica?czy on kubly robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Re: Kubica niezadowolony z wyścigu IP: 62.89.68.* 08.09.08, 10:03 Ja tam mam nadzieje ze kubica dalej bedzie w BMW bo wlasnie kupilem sobie zestaw kibica w bmwsklep.pl i chcialem go jeszcze zachowac na przyszly sezon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny czytelnik Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.08, 10:04 "Mieliśmy problemy w trakcie drugiego pis stopu" - czyżby przerwa na sikanie? ;D ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibic Re: Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.08, 10:13 kubica podpisal umowe na 5 lat z polonezem,nowosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.rect.uni.torun.pl 08.09.08, 10:18 Oczywiście, że BMW zacznie coś robić dla niego. Jak tylko przestanie jęczeć jaki to on ciągle pokrzywdzony. Lepiej w ogóle nic nie robić bo i tak będzie marudził w taki czy inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriusz Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:25 pis stopu???? noo ja wiem ze winny jest PIS ale nie wytykajmy im tego znowu takk dosadnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloo Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.09.08, 10:50 Pit Stop Kubicy pl.youtube.com/watch?v=Zg1rmjgVBZY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalpel Kubica niezadowolony z wyścigu IP: *.mia.three.co.uk 08.09.08, 11:44 wspo...co???"wspomozenie"kim TY k....a jestes ???(dziennikarzem)ja p...ę.Gazeta juz dawno zeszla na psy,ale to juz sa jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smigol1969 Kubica to łajza! IP: *.kronopol.com.pl 08.09.08, 11:56 Jak nie umie wygrywać to niech nie startuje. "kibice widzieli łzy..." Przypomnę, że kibiców polskich to Kubica nie potrzebuje - mówił o tym od samego początku swojej kariery w F1. Nie wychował się w Polsce (z pamięci przytaczam jego słowa) i jest mu obojętne, czy ktoś z Polski siedzi na trybunach czy przed telewizorem. Ja mu nie kibicuję i jestem pod wrażeniem ostatnich metrów wczorajszego wyścigu w wykonaniu Nicka Heidfielda! Niech się wzruszony Kubica uczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Ooooo kolejny. 08.09.08, 12:05 Skąd wy się bierzecie?... Czepiacie się gościa za nic. Wyrywacie jakieś zdania z kontekstu, siadacie przed monitorem i wyzywacie. Czy każdy polaczek widząc sukcesy swojego, od razu musi pluć jadem?? To jakaś plaga. Zróbcie coś ze swoim nędznym życiem, zamiast z zazdrości obrażać innych, którym się powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smigol1969 dobrze ciociu... IP: *.kronopol.com.pl 08.09.08, 13:48 ...a Ty sobie idź popłakać razem z Robercikiem... w końcu żyje dzięki takim jak Ty - pewnie masz czapeczkę z jego nazwiskiem, breloczek i koszulkę... zazdroszczę Ci... Ja tymczasem zastanowię się nad swoim nędznym życiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user001 Re: dobrze ciociu... IP: *.tktelekom.pl 08.09.08, 17:13 Czasami jak sie poczyta takich pseudo-patriotów (lub wręcz antypatriotów) to normalnie idzie się załamać... Odpowiedz Link Zgłoś