Gość: ja IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.08, 00:12 e tam - myślałem,że będziemy mieli polskiego sponsora w F1... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolo FOTA wchodzi do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 07:17 Co to za artykuł? Spotkali się, pogadali i żadnych konkretów. Np. na czym polegałoby skrócenie wyscigu - 30 okrążeń bez pit stopu i koniec? Ciąć koszty na organizacjI? - jeden trening i kwalifikacje? Wywalić mechaników, jak nie będzie pit stopów, czy sędziów z flagami na trasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego eee tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 07:27 sądziłem, że będą oszczędzać na częściach i Focie kupować Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Zawody na ćwierć mili są rozwiązaniem. 12.09.08, 11:05 Skoro przejechanie 300 kilometrów to za dużo dla asów przemysłu motoryzacyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow FOTA wchodzi do gry 12.09.08, 11:07 Po co przedstawiciel BMW ma byc w FOTA ? Klatten i Quand decyduja w BMW i o BMW , teraz maja spore problemy z silnikami rzedowymi i musza zwalniac pracownikow , po tlustych latach musialy przyjsc chude , a te dopiero sie zaczely . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xo A co na to zboczeniec Mosley??? IP: *.chello.pl 12.09.08, 12:20 Wreszcie zboczeniec Mosley nie będzie się czuł tak pewnie. To był jedyny sposób aby obejść 'leśnych dziadków' z jego kliki ! Dobre !!!! Odpowiedz Link Zgłoś