Gość: Cegła Kretynie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:06 "Polak usiłował złamać przepisy i zatankować" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Siepuszcza Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypako.. IP: *.park.gdynia.pl 30.09.08, 18:20 Na razie reklamuje "kwarce". Na chronografy trza jeszcze trochę popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano_ano Re: Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypa IP: *.c192.msk.pl 01.10.08, 00:33 Gość portalu: Ewelina Siepuszcza napisał(a): > Na razie reklamuje "kwarce". Na chronografy trza jeszcze trochę > popracować. na ktore ? Chronometr 1. «zegar o dużej dokładności pomiaru, stosowany w astronomii, geodezji i nawigacji» 2. daw. «zegarek kieszonkowy» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 07:22 piurl.com/Uv8 relacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewex Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypako... IP: *.chello.pl 30.09.08, 18:20 "Polak usiłował złamać przepisy i zatankować", no i kto to pisze?? Jak to usiłował? Po prostu złamał przepisy bo musiał. Usiłował, oj gdyby czasem jakiś naczelny przeczytał co jego dziennikarzyny wypisują w interneci to by ich do podstawówki posłał. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Usiłował złamać? Osiągnął powodzenie w łamaniu? 30.09.08, 20:41 Każda z zamieszczanych przez GW jej wypowiedzi o p. Kubicy zawiera jakieś błędy językowe lub przekłamania wynikające z nieumiejętnego posługiwania się polszczyzną. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypako.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:58 Coś wydaje mi się, że na ostatnie trzy wyścigi BMW przygotuje taktykę "9pkt. więcej dla Nicka niż dla Roberta". Oby źle mi się wydawało, za dwa tygodnie zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypa 30.09.08, 19:14 szkoda tych punktow z Singapuru - oj szkoda... s2.tanoth.pl?kid=Adrian696 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypako.. IP: *.chello.pl 30.09.08, 20:17 hehe ale się uśmiałem z tym białym bolidem :), poważnie - brawo Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojownik Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypako.. IP: *.torun.mm.pl 30.09.08, 20:56 Kubica kiedyś będzie mistrzem. To dopiero jego drugi (niepełny) sezon w F1, a jest na 3. miejscu. Dla mnie jesteś Gość. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarantino Re: żałosny pismak Cegliński IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.08, 08:05 yan-mar napisał: > Cegliński musi odejść!!! ----------------------------- a na jego miejsc ten wyjatkowy jak mu tam ? yan czy cos tam -------- ...zaloz swoj blog yan-ku i pisz genialnie, zachwycaj ludzi. Poki co jestes nim mniej ni wiecej anonimowym zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekumeniczny Michnik mensh???????????????????????????? ??? IP: 74.12.104.* 01.10.08, 00:50 panie michnik, nachalna reklama w nieEUROPEJSKIM stylu i zaslanianie czytelnikom textu, nie nakloni czytelnikow do kupowania reklamowanch w wyborczej towarow. Taka etykieta moze uchodzi w niektorych regionach swiata ale na pewno nie w europie. w dodatku sprawcy ktorych pochodzenia nie moge z powodow poprawnosci politycznej zidentyfikowac, konspiracyjnymi metodami wywolali kryzys w finansach. z powazaniem ekumeniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michnik Co? IP: *.polkomtel.com.pl 01.10.08, 13:14 Co to za bełkot? Co Ci zasłania? Uprzedzenia, przesądy światło ćmiące? Mnie nic nie zasłania.. ja nie mam reklam na portalu gazeta.pl. To jest Twój wybór, że reklamy ci się wyświetlają.. A poza tym poprawnie pisze się "tekst" a nie "text" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kubica odbiera zegarek: Dobrze, że nie przypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 07:21 piurl.com/Uv8 Odpowiedz Link Zgłoś