Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają je...

IP: *.pool.einsundeins.de 16.10.08, 18:15
    Robert Kubica !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kk Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: 74.9.205.* 16.10.08, 18:27
        Z calym szcunkiem do Hakkinena - on chyba byl pijany jak ta analize
        robil.
        Z calego serca zycze Kubicy, zeby zdobyl mistrzostwo swiata, ale
        mowienie o rownych szansach gdy konkurenci maja lepsze bolidy i 6
        albo 12 punktow przewagi zakrawa na kpine. Wiem, ze na torze moze
        sie wszystko wydazyc, ale dlaczego przyjmowac, ze to "wszystko" ma
        byc na korzysc Kubicy?
        • Gość: konik Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: *.home.otenet.gr 16.10.08, 19:53
          czy ktos moze mi powiedziec na ktorym miejscu byl robert bo jestem
          daleko od kraju i w ogole nie wiem co sie dzieje
        • Gość: Tarantino Naucz sie szacunku bucu IP: *.chello.pl 16.10.08, 20:43
          Milcz bucu jak Champion Mika zabiera glos.
          I dziekuj Bogu, ze wolno ci sluchac madrzejszych od siebie.

A moze uwazasz, ze masz rowne prawo glosu co Mika, ty prawdziwy
          glabie nad glabami ???
      • Gość: Gardner Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 19:40
        Bardzo chciałbym, aby to Robert był mistrzem świata, ale wydaje mi się, że w
        obecnym sezonie jest to niemożliwe praktycznie. Moim przewidzianym mistrzem jest
        Hamilton, chociaż go nie lubię... jest arogancki i zarozumiały, a wszystko przez
        to, że od zawsze był oczkiem w głowie, ale wydaje mi się, że nauczył się czegoś
        pod koniec zeszłego sezonu... no chyba, że się nie nauczył, ale i tak jest
        niechlubnym faworytem.
        • Gość: xxx Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: 217.153.67.* 16.10.08, 20:16
          Robert ma tę przewagę że może ale nie musi, w przeciwieństwie do Hailtona który
          musi wygrać MŚ (bo co by w Anglii powiedzieli :). Wydaje mi się że on jest za
          słaby psychicznie i że mistrzostwo zdobędzie albo Massa albo Robert. I tego im
          życzę, bo Chammilton musi przestać wierzyć w to że jest "najlepszym kierowcą na
          świecie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka