Gość: Mietek IP: *.pool.einsundeins.de 16.10.08, 18:15 Robert Kubica !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: 74.9.205.* 16.10.08, 18:27 Z calym szcunkiem do Hakkinena - on chyba byl pijany jak ta analize robil. Z calego serca zycze Kubicy, zeby zdobyl mistrzostwo swiata, ale mowienie o rownych szansach gdy konkurenci maja lepsze bolidy i 6 albo 12 punktow przewagi zakrawa na kpine. Wiem, ze na torze moze sie wszystko wydazyc, ale dlaczego przyjmowac, ze to "wszystko" ma byc na korzysc Kubicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: *.home.otenet.gr 16.10.08, 19:53 czy ktos moze mi powiedziec na ktorym miejscu byl robert bo jestem daleko od kraju i w ogole nie wiem co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarantino Naucz sie szacunku bucu IP: *.chello.pl 16.10.08, 20:43 Milcz bucu jak Champion Mika zabiera glos. I dziekuj Bogu, ze wolno ci sluchac madrzejszych od siebie. A moze uwazasz, ze masz rowne prawo glosu co Mika, ty prawdziwy glabie nad glabami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardner Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 19:40 Bardzo chciałbym, aby to Robert był mistrzem świata, ale wydaje mi się, że w obecnym sezonie jest to niemożliwe praktycznie. Moim przewidzianym mistrzem jest Hamilton, chociaż go nie lubię... jest arogancki i zarozumiały, a wszystko przez to, że od zawsze był oczkiem w głowie, ale wydaje mi się, że nauczył się czegoś pod koniec zeszłego sezonu... no chyba, że się nie nauczył, ale i tak jest niechlubnym faworytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mika Hakkinen: Kubica, Massa i Hamilton mają IP: 217.153.67.* 16.10.08, 20:16 Robert ma tę przewagę że może ale nie musi, w przeciwieństwie do Hailtona który musi wygrać MŚ (bo co by w Anglii powiedzieli :). Wydaje mi się że on jest za słaby psychicznie i że mistrzostwo zdobędzie albo Massa albo Robert. I tego im życzę, bo Chammilton musi przestać wierzyć w to że jest "najlepszym kierowcą na świecie". Odpowiedz Link Zgłoś