Gość: gość portalu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 14:01 Wszysycy oszukani przez DM Millenium, okradzeni z obligacji Skarbu Państwa przez maklera M. Misztala proszeni są o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka_27 Re: DM Millenium oszuści!! 28.10.03, 14:53 Interesują mnie wszystkie szczegóły tej sprawy. Czy możesz podać e-mail? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: DM Millenium oszuści!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 19:46 DM Millennium razem ze swoim pracownikiem panem Misztalem przekrecil klijentow na 3100000 tj wedlug prokurakury ktora zawiesila sledztwo okolo 750000 dolarow ciekawi mnie czy jest klijent ktoremu DmMillennium wyplacil kase czekam na wypowiedz oszukanych ja walcze ze zlodziejami juz rok czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: DM Millenium oszuści!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 20:16 Ta wspaniala firma zamyka swoj POK w Czestochowie od 1 Listopada Ciekawe kiedy zamkna pozostale a klijentow zostawia na lodzie Wedlug prokuratury Misztal przebywa w USA ismieje sie z klijentow Odpowiedz Link Zgłoś