Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Kraków?

IP: *.zamosc.mm.pl 20.10.03, 16:04
    sport.onet.pl/816040,wiadomosci.html
    Ciekawe co powiedzą w Poznaniu? :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: duch olabogi Re: Lech Kraków? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 20.10.03, 16:17
        well, od dzis pijam Lecha....
        • Gość: duch olabogi Re: Lech Kraków? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 20.10.03, 16:23
          w sumie upodoban piwowarskich za bardzo nie bede zmienial - Tyskie nalezy
          przeciez do tej samej co i Lech Kompanii Piwowarskiej. Niestety, trza sie
          bedzie pozegnac ze zwykla jasna Warka, ktore to piwo bardzo mi smakuje, ale,
          niestety sponsoruje Legie. Na otarcie lez pozostaje Perla Chmielowa, znakomite
          piwo chmielikiem pachnace, maly niezalezny browar, zadne tam megakompanie w
          rodzaju Heinekena, ktore sprawiaja ze piwo na calym swiecie smakuje tak samo...
          tylko mam nadzieje ze Perla nie sponsoruje Lecznej....no ale przeciez Leczna to
          nie jest liczacy sie konkurent do tytulu a football na scianie wschodniej
          wspierac mus....
        • Gość: Porter Re: Lech Kraków? IP: *.w3cache.pl / *.pl 20.10.03, 16:25
          Lech to cienkie piwo, bez smaku i charakteru. Nic dziwnego, ze uznano, ze moga
          w nim zagustowac milosnicy gry Szymkowiaka Miroslawa.
          • berserk75 Re: Lech Kraków? 20.10.03, 16:32
            sam nie pijam piwa, bo to obrzydliwy napój, ale jak zobaczę jakiegoś znajomka
            z piwem kompanii to łeb mu urwę ;-)))
            • juve_maciek Re: Nadal Wisła Kraków 20.10.03, 16:38
              Dlaczego Lech ???? Przecież to są siuśki !
              Ale pieniążki się przydadzą :)))
      • Gość: MaciejK Re: Lech Kraków? IP: *.radiomerkury.pl 20.10.03, 16:47
        Nic nie powiemy w Poznaniu. Taką umowę sponsorską Lech z Lechem ma już od dawna.
        K.Piwowarska od zawsze raczej wspiera imprezy o wydźwieku ogolnopolskim. Jeśli
        juz wchodzi w konkretne kluby to koniecznie w kilka by nie było negatywnych
        reakcji. Piwo to nie samochód przy jego wyborze sympatie klubowe maja dużo do
        powiedzenia. Więc w ramach "nienarażania" sie nikomu wejdą w jeszcze parę
        zaspołów. Tak myślę. Na pewno dla Kolejorza lepiej byłoby gdyby sponsorowali
        tylko nas za to mocniej, ale w biznesie nie ma sentymentów i ja ich decyję
        rozumiem.
        PZDR
      • Gość: yeti Re: Lech Kraków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:48
        Przyzwyczajeń piwnych nie zmienię. Brok przez cały rok! pzdr.
      • peteen zaś znowu... 20.10.03, 16:55
        pić lecha ?
        używać ery ?
        może jeszcze bawić się kablem... tele-foniki ?...

kasa jest diablo ważna, a piwo z poznania jest słabe (a 20 lat temu, jak
        wchodził lech, tom nawet specjalnie do kumpla w poznaniu jeździł, żeby się tym
        browarem nabombać)...
        ;c)
      • Gość: www Re: Mea Culpa IP: 157.25.125.* 20.10.03, 17:10
        Pijam Lecha, dzwonię z Ery, woże tyłek w samochodzie na siedzeniach Groclinu,
        żona smaży na kuchence Amiki, tankuję na stacjach Orlenu, zażeram sie wędlinami
        Lukulusa. Kurka wodna dobrze, że mam gaz w domu a nie węgiel z Bogdanki.
        I ja sie okreslam mianem kibica Legii?:((((

Kurcze od jutra zmieniam swoje zycie!!!
        • berserk75 Re: Mea Culpa 20.10.03, 17:14
          Gość portalu: www napisał(a):

> I ja sie okreslam mianem kibica Legii?:((((

bo Ty piknik jesteś ;-)))
          • Gość: www Re: Mea Culpa IP: 157.25.125.* 20.10.03, 17:17
            Hm. Piknikiem byc to piękna rzecz:))
            A piknikiem - krawaciarzem z krytej to coś wspaniałego:))
            • berserk75 Re: Mea Culpa 20.10.03, 17:21
              no ja też powoli przesiadam się na krytą ;-)))
              • Gość: Zezik Re: Mea Culpa IP: *.chello.pl 20.10.03, 22:16
                No nie no co to wszyscy na kryta uciekaja??;-)))
                • Gość: jasnepełne Re: Mea Culpa IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.10.03, 15:31
                  no cóż, od dzisiaj w sklepie omijam z daleka półki z lechem....
                  • peteen ale z ciebie głupek leśny... 21.10.03, 15:55
                    mamy ogłosić bojkot samochodów daewoo ?
                    poza wszystkim lech to kiepskie piwo... kibicu...
                    • Gość: SEVEN Re: ale z ciebie głupek leśny... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 17:52
                      i tak nie leja go w knajpach ;( a w sklepie mozna sie poswiecic:)
                      przynajmniej ja moge
      • Gość: Tomson To nic! Przedwczoraj w serwisie sportowym Polsatu IP: *.ds.pg.gda.pl 21.10.03, 23:00
        podano że w PLK grają Czarni Koszalin (zamiast Czarnych Słupsk).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka