Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spotkanie - kwestia formalna

IP: 10.60.1.* 17.01.02, 14:29
    Strzala!
    Na ostatnim spotkaniu na ktorym pojawilem sie first raz, (bylem z Zonka) za
    cholere nie moglem pokapowac kto jest kto, moze wiec jakies identyfikatory
    (znaczy sie plakietki z nikiem) bysmy se lajsneli, zeby bylo wiadomo z kim sie
    gada.

Druga rzecz jest taka, ze mojej Zonie sie bardzo podobalo i chcialaby
    jeszcze.......... sie spotykac, ale mam nadzieje ze mnie poprzecie i powiecie
    gremialnie NIE!
    Dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: pluto Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.icpnet.pl 17.01.02, 14:35
        a moze SERGIO sie jej tak podobał a nie spotkane :)))))))))
        • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 17.01.02, 14:46
          Cytuje co uslyszalem po powrocie w domku: "Alez kochanie, ja myslalam ze to
          ten, no nie pamietasz razem pilismy piwko, ale jednak to nie on", cholera jasna
          jakos nie pamietam :))
          • Gość: sumak Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.man.poznan.pl 17.01.02, 15:17
            ... a ja bym tam na Sergia uważał Maciek :))))) Skoro Żona się nie nudziła, to
            dlaczego nie miałaby przychodzić ? No i kwestia kierowcy ;)))))
            nARKA
            • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 17.01.02, 15:26
              Nawet zalozmy ze bede chcial sie udyndolic to bede musial sluchac nastepujacych
              slow: wystarczy juz, zachowuj sie, nie pij tyle, zachowuj sie, przestan,
              przestan bo..., jade do domu, juz nigdzie nie pojdziesz, jak Ty sie
              zachowujesz, rob co chcesz ja wracam..... wiec sam rozumiesz jak to jest :))
              • Gość: Sergio Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.echostar.pl 17.01.02, 16:48
                wszelkie podobieństwo osób i zdarzeń należy uznać za przypadkowe i przez
                autorów niezamierzone :)))
                uważać na mnie powinni jedynie szczęśliwi posiadacze piecyków-wzmacniaczy jak
                się upiję; zainteresowani wiedzą o co chodzi...
                • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 17.01.02, 17:40
                  Wiesz facet ja Cie nawet lubie... nie zebym osobiscie cos mial ale wiesz,
                  rozwalasz podstawowa komorke spoleczna jaka jest rodzina :)
              • Gość: Daras Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:25
                Maciek mam dla ciebie dobra rade na tego typu spotaknia nie zabieraj ze soba
                nigdy kobiety bo bynajmnie napewno ci nie pomoze a tylko zaszkodzi. Bedzie Ci
                marudzila ze tyle pijesz i tak dalej. No coz takie sa juz kobiety nic na to nie
                poradzimy. Bynajmniej na naszych spotkaniach sie nie ziewa tylko pije i to
                jeszcze ile wiem cos na ten tamat.
                Pozdrowienia.
                PS 25.01. nie bierz baby ze soba;))))))
                • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 17.01.02, 17:36
                  I tu jest problem, bo ona jest tez kibicem LEcha i chodzi ze mna na mecze, i
                  nie rozumie ze nie jest dla niej taka impreza jak ostatnio. Mowi o
                  rownouprawnieniach i innych tego typu bzdurach, a jak jej nie wezme to mam w
                  chacie prze... moze wy ja namowicie coby grzecznie jak przystalo na dobra zone
                  zostala w domku :))
                  • Gość: grzeda Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.wsb.poznan.pl 17.01.02, 19:11
                    Nam jej obecnosc bynajmniej nie przeszkadzala no ale zawsze Cie mozemy poprzec,
                    no ale Sergia chyba nie przekonasz...;))))

Pozdr
                    • Gość: pluto Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 213.77.112.* 17.01.02, 19:37
                      masz chłopie ciezki orzech do zgryzienia!ale jak chcesz to przyprowadzaj żonke
                      na imprezki,mi to nie przeszkadza!
                      ach ten SERGIO!!! A TAKI NIEPOZORNY! :))))))))
                      • Gość: Sergio Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.echostar.pl 17.01.02, 20:46
                        okazuje się, że podobieństwo do innych osób może być kłopotliwe. Gdybym choć
                        wiedział cóż to za osobnik, a tu nawet nic z tego :))
                        I tak dobrze, że nie jestem podobny do... No do kogo? Czarka Kucharskiego na
                        przykład. Jak ja bym się pokazał na Bułgarskiej? Cały czas tłumaczyć się w
                        stylu: "No co się patrzycie. Ja nie jestem Kucharski. Nigdy się tak nie
                        nazywałem." Koszmar! Jest jeszcze dłuższa lista osób, do których lepiej nie być
                        podobnym na naszym stadionie: Suchomski, Grajewski, chyba też Urbaniak...
                        Znacie więcej takich nazwisk? Wymieńcie je.
                        • Gość: xxx Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 21:38
                          Kasperski
                        • Gość: sumak Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.man.poznan.pl 18.01.02, 09:22
                          Dolata, Szpakowski, Dziekanowski, Podbrożny, Majdan, Kopa (to mój faworyt)...
                          no i na dodatek Miller + Lepper (taki bonus pozasportowy) ... na początek tylko
                          tyle :)))
                          • Gość: guerra Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.icpnet.pl 18.01.02, 10:06
                            heh Maciek pozdrawiaj żonencję...mało jest takich Kobiet. Ja jąz awsze chętnie
                            zobaczę na e-spotkaniach...chociażby z racji tego, że co niektórzy się w język
                            gryzą...prawda Panie Sumak????
                            • Gość: sumak Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.man.poznan.pl 18.01.02, 10:14
                              ... prawda Panie guerra ... :))))
                            • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 18.01.02, 12:52
                              Dzieki, przekaze, no sam widzisz ze rozmowa nie byla naturalna nie wszyscy
                              mowili to co mieli na mysli :))
                              A tak na powaznie jesli ja zakceptujecie to byloby fajnie :)))
                              Z tego co wiem jedna osoba juz zaakceptowala :)))
                          • Gość: grzeda Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.wsb.poznan.pl 18.01.02, 10:37
                            LYBACKA,BUTKA........
                  • Gość: Daras Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 14:49
                    Jezeli ona jest kibicem Lecha to zapewne zainteresowan tez jest stowarzyszeniem
                    Lecha i i zapewne naszymi syto zakrapianymi e-spotkaniami. Zapewne jej sie
                    podobalo na naszym spotakaniu i powatpiewam teraz by nie pojawila sie na
                    kolejnych. moze to i dobrze ze w naszych szeregach pojawi sie pierwsze e-
                    malzenstwo a potem e-potomstwo. za pare lat to na naszych spotakniach bedzie
                    pojawiac sie zapene cala Twoje e-rodzinaka;)))))))
                    Z pozdowieniami dla Ciebie i twojej wspanialej zony. Zaluje ze tak wczesnie
                    musialem opuscic to spotaknie. Mam nadzieje ze zabierzesz Ja na e-karanawal
                    25.01 chetnie bym sie z nia zintegrowal bo to co oniej tutaj pisza to jest
                    osoba godna poznania.
                    • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 18.01.02, 15:06
                      Gość portalu: Daras napisał(a):

moze to i dobrze ze w naszych szeregach pojawi sie pierwsze e-
                      > malzenstwo a potem e-potomstwo. za pare lat to na naszych spotakniach bedzie
                      > pojawiac sie zapene cala Twoje e-rodzinaka;)))))))

No no no, co ja CI zrobilem ze mi tak zyczysz zle co? Jakie dzieci, no co Ty :))))

> Z pozdowieniami dla Ciebie i twojej wspanialej zony. Zaluje ze tak wczesnie
                      > musialem opuscic to spotaknie. Mam nadzieje ze zabierzesz Ja na e-karanawal
                      > 25.01 chetnie bym sie z nia zintegrowal bo to co oniej tutaj pisza to jest
                      > osoba godna poznania.

Niestety bardzo zaluje i jest mi strasznie przykro ale chyba jej nie pasuje :)))

I moglbys wyjasnic jak po Twojemu wyglada "Integracja"? :))

• Gość: grzeda Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.wsb.poznan.pl 18.01.02, 18:05
                        Oj nie chcialbys wiedziec co dla Darasa znaczy "integracja", jesli on na
                        kobiety jest "taki pies" jak na alkohol to........ musuisz uwazac ;)))))))

A swoja droga moglbys wpasc na impreze-ja sam coraz bardziej sie co do tego
                        przekonuje, zeby tam isc

Pozdr
                      • Gość: Daras Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 10:31
                        Integracja wyglada u mnie w nastepujacy sposob siadam obok osoby ktorej nie
                        znam pije z nia i rozmawiam tylko na tym a ty myslales ze jak ona wyglada?
                        • Gość: grzeda Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.wsb.poznan.pl 19.01.02, 20:03
                          Powiem Ci jak sie zobaczymy ;))))
                        • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 21.01.02, 09:09
                          Ja myslalem, ze, dodatkowo rowniez placisz rachunki, odwozisz do domku, i
                          pozyczasz 100 zl na "oddasz jak bedziesz mial", oczywiscie wszystko z osoba
                          towarzyszaca czyli ze mna.
                          Jesli tak to wyglada to ja nie mam nic na przeciwko :))))
                          • Gość: Daras Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.wsb.poznan.pl 21.01.02, 10:23
                            Moja integracja wyglada tylko w ten sposob przekonasz sie o tym osobiscie jak
                            przyjdziesz w piatek. Tylko bys mial forme na picie;)))))))))))))
                            • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 21.01.02, 10:26
                              Gość portalu: Daras napisał(a):

> Moja integracja wyglada tylko w ten sposob przekonasz sie o tym osobiscie jak
                              > przyjdziesz w piatek. Tylko bys mial forme na picie;)))))))))))))

Forme to ja moze mam, ale mam wszysty esperal w formire mojej zony siedzacej
                              obok :)))
                              • Gość: Daras Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 192.168.2.* 21.01.02, 15:44
                                Mozemy obrobic flache w mega szybkim tempie gdy twoja zona uda sie do WC;)))))))
                                • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 22.01.02, 11:20
                                  Nie przerazaj mnie, bym chyba padl od razu, az tak dobry nie jestem. A powiedz
                                  mi co by bylo potem? Ja nie mam gdzie mieszkac oprocz tego co mam z zona :)))
                                  • Gość: Daras Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 192.168.2.* 23.01.02, 01:56
                                    Alez nie maialem na mysi takiego tempa mala 50 co dwie minutki chyba by zle nie
                                    podzialala;)))))))))) Ze wzgeldu na to ze nie mozna wnies walsnego alkoholu na
                                    impreze zapraszam w piatek przed e-kanawalem na maly e-przedbieg w totodzie by
                                    mozne bylo wypic troszke ;))))))) zlocistego napoju po naprawdzie przyzwoitej
                                    cenie by pozniej sie udec na wielki e-bal
                                    • Gość: Maciek Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: 10.60.1.* 23.01.02, 10:37
                                      Dzieki, niestety zostalem przeniesiony do Zakopanego sluzbowo, wiec bede laczyl
                                      sie z wami tylko myslami :))))
                                      • Gość: Daras Re: Spotkanie - kwestia formalna IP: *.wsb.poznan.pl 23.01.02, 13:43
                                        Szkoda a myslalem ze sie pointegrujemy ale nic straconego beda jeszcze
                                        nastepne. Udanego pobytu w Zakopcu
      • Gość: vivacee jak będą buzy może uda mi się doropić ksywki... IP: *.cgs.poznan.pl 18.01.02, 12:23
        dla każdego członka stowarzyszenia...
        pzdr
        • Gość: Maciek Re: jak będą buzy może uda mi się doropić ksywki... IP: 10.60.1.* 18.01.02, 12:49
          No to by byla rewelacja, po drugie malo kto taka zapierd.... :))
          • Gość: Sergio Re: jak będą buzy może uda mi się doropić ksywki... IP: *.echostar.pl 18.01.02, 16:31
            Gość portalu: Maciek napisał(a):

> No to by byla rewelacja, po drugie malo kto taka zapierd.... :))

chyba, że inny Maciek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka