Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trochę dziwne pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 16:14
    Jakie znacie ciekawe ćwiczenia gimnastyczne?? Bo unas każda dziewczyna musi
    przynajmniej raz w semestrze poprowadzić rozgrzewkę, no a ja nie chcę robić
    tylko krążenia ramion, biegów, wypadów w przód czy czego tam jeszcze.
    Chciałabym coś oryginalnego, żey dostać wyższą ocenę. Pomożecie mi??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Razorfan Re: Trochę dziwne pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 16:17
        Proponuje pompki z wyskokiem i klasnieciem ramion. JA to mam zawsze u siebie na
        studiach na rozgrzewce.
        Potem zabki w jedna i druga strone.
        JAk macie drabinki to sprawa ulatwiona. Zis i krazenie prostymi nogami w
        powietrzu, przyciaganie kolan do klatki piersiowej itp.
        Mozna zarzucic tez brzuszki.
        Nie mam czasu wymyslic wiecej cwiczen bo wychodze na mecz
        PZDR
        • Gość: Porter Re: Trochę dziwne pytanie IP: *.w3cache.pl / *.pl 29.10.03, 16:40
          > Nie mam czasu wymyslic wiecej cwiczen bo wychodze na mecz

Juz? Trzy i pol gpodziny z okladem? Czy Ty mieszkasz w Krakowie?
          • Gość: yeti Re: Trochę dziwne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:40
            No i sprawa się rypła. Porter, skąd u ciebie non stop ten Kraków. Czy nie
            mogłeś napisać np. " w Gdańsku" albo " w Żarach'??? Myślę że ty skrycie kochasz
            nasze piękne miasto tylko wstydzisz się przyznać (: pzdr.
            • Gość: Gucwa Re: Trochę dziwne pytanie IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.10.03, 18:42
              che,che,che kto wychodzi ten wychodzi....
              • Gość: Razorfan Re: Trochę dziwne pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 23:20
                Mieszkam na Saskiej Kepie ale jakos w domu nie moglem wysiedziec a i fajne
                miejsca chcialem zajac :) A prawda jest taka ze w tym tygodniu wypadlo na mnie
                ze mialem zajac miejsca dla znajomych ;)
            • Gość: Porter Re: Trochę dziwne pytanie IP: *.w3cache.pl / *.pl 30.10.03, 11:55
              Nie non stop Krakow, tylko to akurat jest miasto, z ktorego centrum mozna
              dojechac na Lazienkowska w trzy i pol godziny z czyms. Z Gdanska chyba nie da
              rady, a ile czasu jedzie sie do Warszawy z Zar - nie wiem.
              Ponadto - ja bardzo lubie Krakow i zupelnie nie widze nic obrazliwego w
              zapytaniu kogos, czy pochodzi z Krakowa. A Legia ma kibicow w calej Polsce,
              wiec nie zdziwiloby mnie, gdyby ktorys chcial dojechac na Lazienkowska akurat z
              Krakowa, ot co!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka