nemo_omen 26.06.07, 07:07 Ciekawe, czy będą go przesłuchiwać na kolanach, czy leżąc plackiem przed majestatem. Czy ktoś mi powie, czemu mam skojarzenia z "Folwarkiem zwierzęcym"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka57 Re: Znalazł się czas dla prokuratury 26.06.07, 08:05 Mnie się to kojarzy z KC PZPR. Zresztą retoryka działaczy PiS to potwierdza. "Ustaliliśmy na Komitecie..." KCPiS,chyba? Sami sobie zgotowaliśmy ten los... nemo_omen napisał: > Ciekawe, czy będą go przesłuchiwać na kolanach, czy leżąc plackiem przed > majestatem. Czy ktoś mi powie, czemu mam skojarzenia z "Folwarkiem > zwierzęcym"? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Znalazł się czas dla prokuratury 26.06.07, 12:11 Kieleccy prokuratorzy odwiedzą go w Warszawie, bo choć w Kielcach bywa w niemal każdy poniedziałek, nie znalazł dla nich czasu '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' I wlasnie dlatego demokracja nie jest wlasciwym instrumentem sprawowania wladzy w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius43 Znalazł się czas dla prokuratury 26.06.07, 12:56 Zlitujcie się nad niepełnosprawnym!Widać to po Jego umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Znalazł się czas dla prokuratury 26.06.07, 16:36 Kolejny "praworządny" przedstawiciel obecnego reżimu! Swoją drogą "ziobrowska" prokuratura będzie go zapewne całować w dupę na klęczkach, a nie przesłuchiwać. Odpowiedz Link Zgłoś