Gość: mirek Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: 213.17.149.* 29.10.03, 16:36 Chce napisac ze chlopcy z zespolu BRIMAREKS to kolejna dobrze grajaca mlodziez ktora nie znalazla uznania w klubach! szkoda bo takie nazwizka jak HEYN TOMCZAK czy LEDA musza bawic sie w amatorskich ligach zamiast grac w rezerwach kilku klubow z wlk..teraz rzadzi forsa i.......ojcowie tak jak to jest w Lechu. OBSERWATOR LIG AMATORSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian(ATOM PC) Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 17:36 ATOM PC powinien mieć 16 pkt. a nie 13 jak wynika z tabeli.Natomiast Citroen powinien mieć pkt. 3, gdyż przegrał z ATOMEM PC 13:0. Błąd ten był zgłaszany organizatorom, ale jak dotąd nie kwapili się aby go sprostować, wobec czego czynię to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ATOM PC Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:52 CZAPKI Z GŁÓW PANOWIE PRZED ATOMEM. PO BARDZO DOBRYM I ZCIĘTYM MECZU, ATOM WYGRAŁ Z CARAMELEM 4:2. GDYBY GRALI TAK OD POCZATKU SEZONU I NIE TRACILI GŁUPIO PUNKTÓW, BYLIBY DZISIAJ Z PEWNOŚCIĄ LIDERAMI, A TAK POZOSTANIE IM PEWNIE ZADOWOLIĆ SIĘ MIEJSCEM W ŚRODKU TABELI - SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.icpnet.pl 01.11.03, 17:23 CZapki z głów to może nie, bo pewni siebie ATOMy przegrali na następny dzień aż 2:12 z Omegą ( notabene chyba najlepszą ekpią w tej grupie ). Panowie myśleli chyba, że są już mistrzami świata po ograniu Caramela. W każdym razie serię ostatnią mieli b.dobrą: 4:4 z Chartowem potem 13:0, 20:1, 8:1, 4:2 noi 2:12. Kapitalne 5 goli w tych 3 ostatnich meczach zdobył taki wysoki piłkarz Atoma, chyba najlepszy ten z Omegą a najwartościowsze 3 gole z Caramelem. Może jakby nie oddawali meczów za darmo walkowerem albo na stojaka jak ten z Omegą byliby w czubie tabeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF autoprezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 13:45 jestem wzruszony heroicznoą walką o uznanie w oczach czytelników strony. piekna autoprezentacja panie " obserwatorze". Brami były znaczące i piękne. p.s. Dziwny zbieg okoliczności: artykół z 22.10.2003 podpisany przez pana Rafała J. ma ten sam IP co artykół tajemniczego " obserwatra " z 01.11.2003, w którym to ów obserwator zachwyca się piękną grą wysokiego piłkarza z atomu. Czyżby nie chciano docenić pana umijętności. Co za podłość. BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość99 Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: 62.244.138.* 30.10.03, 10:12 oglądają pare ostatnich spotkań rzuciła mi się w oczy 1 druzyna - ale nie za to ze ładnie grają bo są to patałachy do potęgi 100 ale za prostactwo i chamstwo - mecze z ich udziałem są pełne brutalnych fauli i wyzwisk; wiem ze to nie szachy ale panowie czas trochę zwolnić - może wyjdzie wam to na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: 62.244.138.* 30.10.03, 10:22 czy chodzi ci o zrit???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość99 Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: 62.244.138.* 30.10.03, 10:23 strzał w dziesiatkę - ZRIT 2 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczep Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 10:23 ale czy chodzi o ZRIT - zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Bengalski Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: 213.17.149.* 30.10.03, 10:29 Popieram. ZRiT ma styl armeński, dużo krzyków i chamskich fauli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Fakt: ZRiT gra po armeńsku IP: 213.17.149.* 30.10.03, 10:42 To jakies barany. Grają w lidze amatorskiej jakby walczyli o Górny Karabach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Jagger Re: Fakt: ZRiT gra po armeńsku IP: 213.17.149.* 30.10.03, 11:11 Graliśmy z nimi parę tygodni temu.To prostactwo!! A najgorszy jest ten tłuścioch.Kopie po łydach i drze ryja.U nas tez kiedyś grał koleś, który na wszystkich się rzucał, ale go wypieprzyliśmy,bo robił obciach.Ci ze Zritu tez mogliby się pozbyć debila.A może on ich tez sterroryzował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napastnik Re: Fakt: ZRiT gra po armeńsku IP: 213.17.149.* 30.10.03, 12:04 Widzę tu zgodność na forum co do wieśniactwa Zritu, powinni się nazwać ZRYP.Musi coś być na rzeczy, panowie.Moja drużyna miała takie samo zdanie.Jesteście burakami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victoria Beckham Re: Fakt: ZRiT gra po armeńsku IP: 213.17.149.* 30.10.03, 13:18 Do tego same brzydale.Takie obleśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbicielka macho Re: Fakt: ZRiT gra po armeńsku IP: 213.17.149.* 30.10.03, 13:29 Chacha.W sumie nie wiem, Gruby zgrywa macho.Fajny jest.Taki brutalny i bezwzględny i wyzwiska zna lepsze od premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mściciel Re: Fakt: ZRiT gra po armeńsku IP: 213.17.149.* 30.10.03, 15:10 No, to zrit-chłopaki macie przechlapane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczep Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 10:28 graliśmy z tym Zritem i sędzia powinien wyrzucić całą tą pojebaną bande wieśniaków z boiska i odgwizdać walkowera!!!!! jak będzie rewanż to osobiście walne w pysk tego grubego chuja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 12:20 chyba wiem o którego ci chpdzi - moja drużyna tez zapamiętała tego osobnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: 62.233.156.* 30.10.03, 12:35 Nie dziwię się Panu Szczep że tak nerwowo reaguje. Ja tego grubego pedała ze zritu bardzo "lubię" i czekam na rewanż aby upewnić się w przekonaniu że ten serdel jest gówno wart piłkarzem. A My ze Szczepem uświadomimy go w ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość99 LIGA TKKF IP: 62.244.138.* 30.10.03, 13:17 oj koledzy widzę że rozpętałem burzę .Powinno to dać panom ze ZRiTU trochę do myślenia, ale znając ich poziom pewnie się cieszą, że o nich piszą. Jeden z kolegów (chyba szczepek) trochę przesadził ( chyba, ze chce dołączyć do ekipy Zritu) i raczej na boisku powinie udowodnić swą i swej drużyny wyższośc a nie wyzywać po kryjomu innych. Może niech się ujawi i powie "grubemu" ze zritu w twarz co o nim myśli. W każdym razie gra się dla przyjemności i tak powinno pozostać a jak ktos lubi wyzywać i faulować i sprawia mu to przyjemność to jego sprawa a my bawmy się i bądzmy ponad tym - choć wiem że czasem cięzko i rączki świerzbia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Bengalski Re: LIGA TKKF-ZRIT IP: 213.17.149.* 30.10.03, 13:24 W istocie burza.Ale jaka zgodność.Można się bawić, ale organizator mógłby pogadać z tymi chamami ze ZRITU, bo na ogól sa jakieś emocje i kłótnie na boisku, ale po meczu jest spoko.Natomiast takie chamstwo nie może być tolerowane.Sędziowie mogliby coś zrobić, bo nasz wyglądał jakby sam się obawiał o zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczep Re: LIGA TKKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:25 szanuję twoje zdanie w tej kwesti ale na "grubego" jest już zawiązana spółdzielnia, która wybije mu piłke z głowy hahaha - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.gazownia.poznan.pl 30.10.03, 15:56 znowu daliście dupy GAZ TAEM ma 22 pkt a nie 19pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Bengalski Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: 213.17.149.* 31.10.03, 09:33 Niema, bo wyniki Aluplastu zostały anulowane, tej drużyny juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycek Re: Piłka nożna: wyniki lihi TKKF IP: *.gazownia.poznan.pl 31.10.03, 09:45 Takiej kretynskiej druzyny jak ZRIT to nigdy nie widzialem. Tam sa same barany a wogole ich gwiazdor (grubas) wiekszego debila nie widzialem. Graja jakby to byly mistrzostwa swiata. Zastanowcie sie nad soba , przychodzimy tam sobie pograc dla zabawy. Jeszcze troche to traficie na taka druzyne ze wam nogi polamia. Pomyslcie jak wtedy wy bedziecie sie czuli barany. A ty grubasie sie opamietaj bo sam wymierze sprawiedliwosc i nie bedzie ci wtedy do smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycek Gamonie ze ZRITU IP: *.gazownia.poznan.pl 31.10.03, 09:47 Takiej kretynskiej druzyny jak ZRIT to nigdy nie widzialem. Tam sa same barany a wogole ich gwiazdor (grubas) wiekszego debila nie widzialem. Graja jakby to byly mistrzostwa swiata. Zastanowcie sie nad soba , przychodzimy tam sobie pograc dla zabawy. Jeszcze troche to traficie na taka druzyne ze wam nogi polamia. Pomyslcie jak wtedy wy bedziecie sie czuli barany. A ty grubasie sie opamietaj bo sam wymierze sprawiedliwosc i nie bedzie ci wtedy do smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Piłka nożna: autoprezentacja-"wysokiego piłkarza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 14:43 jestem wzruszony heroicznoą walką o uznanie w oczach czytelników strony. piekna autoprezentacja panie " obserwatorze". Brami były znaczące i piękne. p.s. Dziwny zbieg okoliczności: artykół z 22.10.2003 podpisany przez pana Rafała J. ma ten sam IP co artykół tajemniczego " obserwatra " z 01.11.2003, w którym to ów obserwator zachwyca się piękną grą wysokiego piłkarza z atomu. Czyżby nie chciano docenić pana umijętności. Co za podłość. BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDEGUSTOWANY Piłka nożna: POPIS SĘDZIEGO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:06 Dzisiejszy mecz ATOMU z Dream Teamem, nie stał może na najwyższym poziomie, ale Atom Wygrał 7:3 pomimo tego iż sędzia za wszelką cenę próbował zepsuć mecz. Tak jednostronnego sędziowania jeszcze nie widziałem w tych rozgrywkach. Wystarczyło że ktos z Dream Teamu krzyknoł to sedzia gwizdał. Chłopców z ATOMU mogli kopać, ciągnąć za koszulkę ( dobrze że nie gryźli) i w.g. sędziego było o.k. W efekcie jeden z piłkarzy ATOMU dostał czerwoną kartkę - bo dał się sfaulować i miał czelność wstać i dalej walczyć o piłkę - a to się sędziemu nie spodobało, więc uroił sobie że ten faulowany kopnął piłkarza Dream Teamu, i wyrzucił go z boiska. To się nazywa profesionalizm sędziowski!!! Godnym odnotowania faktem jest to iż " wysoki piłkarz " z Atomu strzelił 3 efektowne bramki, boję się tylko o tego chłopaka żeby mu sodówa do głowy nie uderzyła. Jest to rasowy napastnik - CAŁY MECZ STOI, ale kiedy trzeba - to nawet biegnie, zwłascza do butelki z wodą , no ale jak dostanie piłkę to zrobi z nią co chce. Ach gdyby mu sie tak częściej chciało. Konto satrzeleckie dla Atomu otworzył bardzo utalentowany lewoskrzydłowy, obdarzony wrodzonymi zdolnościami do dryblowania, aż miło popatrzeć. Zamknął ten festiwal bramek prawoskrzydłowy, też utalentowany, zresztą cała drużyna Atomu to TALENTY. Ważne że jest wesoło i że chłopcy się dobrze bawią, a wyniki mają całkiem przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś