Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!!

29.10.03, 21:46
    TO CO WYPRAWIAJĄ OSOBY PROWADZĄCE PIŁKARZYKI TO KPINA.ZABIERAJĄ SIĘ ZA COŚ O
    CZYM NIE MAJĄ NAJMNIEJSZEGO POJĘCIA.CZYTAJĄC POSTY INNYCH FORUMOWICZÓW I PO
    TYM CO JA DOŚWIADCZYŁEM PROSZĘ WSZYSTKICH DAJMY SOBIE Z PARTACZAMI
    SPOKÓJ.NADMIENIAM ŻE PROSZĘ SIĘ Z MOJEJ STRONY O PUNKTY Z 10 KOLEJKI I NA
    MOJE EMAILE NIKT NIE ODPOWIADA
    Obserwuj wątek
      • redakcja Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 12:51
        Na emaile redakcja@gazeta.pl nikt nie odpowiada bo pod tym kontem nie ma
        skrzynki pocztowej. Proszę stosowac link na dole strony
        ”Napisz do nas, jeśli na tej stronie są błędy”
      • redakcja Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 16:54
        A punktów za 10. kolejkę i tak Pan Prezes nie dostanie, bo nie miał 11
        zawodników wystawionych do składu.
        • heniek Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 17:05
          redakcja napisała:

> A punktów za 10. kolejkę i tak Pan Prezes nie dostanie, bo nie miał 11
          > zawodników wystawionych do składu.

I co Ty na to, Prezesie??? :-)
      • loko47 Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 20:04
        dziwne ze ja sam gram juz 4-ta edycje i przez te wszystkie lata jakos nie
        zdazylo mi sie nic takiego,co wypisują na forum inni prezesi i o co mialbym
        jakiekolwiek pretensje np. do redakcji

Pilkarzyki sa gra darmowa i nikt cie nie zmusza zeby w nie grac! takze jesli
        sie tobie cos nie podoba to poprostu nie graj i nie wypisuje takich kretynskich
        komentarzy na forum, bo tym co napisale w tym temacie potwierdziles tylko ze
        internet i same Pilkarzyki sa dla ciebie zbyt skomplikowane dlatego daj sobie
        luz i odpusc sobie...

A co powiesz na to co odpisala ci redakcja? najlepiej tylko kogos krytkowac i
        wymadrzac sie, a ty ci zrobiles? skladu nie wsytawiles, nie umiesz wsytawic 11-
        tu pilkarzy, a moze nie umiesz do tylu liczyc? no ale po co pomyslec od czasu
        do czasu, lepiej od razu zwalic wszystko na redakcje i luzik...

zastanow sie gosciu troche nad soba, bo do tej pory czytalem te wszystkie
        tematy typu "redakcja jest do niczego, nie policzyli mi punktow" itd., a mi
        przez tyle lat zawsze liczyli i nie wypisuje takich idiotyzmow na forum, nie
        potrafisz byc nawet prezesem w takich "glupich" pilakrzykach to co dopiero w
        zyciu? moze przed 89' byles prezesem PGR-u i to dlatego...

pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH prezesow i nadal NORMALNA (przy tych
        wszystkich tematach) redakcje :)
        • micky711 Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 20:13
          loko47 święte słowa ja gram dopiero 2 edycję ale mi też nigdy się nie zdażyło
          coś takiego że nie policzono mi punktów czasami zdobyłem 0 pkt ale najczęściej
          kupiłem nowych zawodników i nie wstawiłem ich do składu
        • fiki18 Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 01.11.03, 10:43
          jeden komentarz : 100% racji... :)
      • bonsai_zg Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 20:30
        ktoś tu zrobił niezły szfindel!!!!!!!!po 10 kolejce parę osób narzekało że nie
        naliczono im punktów /można to zobaczyć na forum/między innymi byłem i
        ja.czekałem parę dni na uporządkowaniem sprawy i nic.teraz patrzę że jakiś
        oszołom wykasował mi jednego zawodnika/piotra brożka/ aby uniknąć wpadki i chce
        zrobić ze mnie kozła ofiarnego.proszę przyznać sie do błędu szanowna redakcjo
        • balkanboy Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 20:36
          :))))))))))))
          teoria spiskowa ponad wszystkim :D
          ciekawe kto takie drzewko wychodowal??
          prezesie bonsai, doniczka za ciasna???

p.s. ja tez jakos nie mam zastrzezen do pilkarzykow...a ilekroc ktos wysyla
          maila typu "zlodzieje ukradli mi 127 pkt" to potem okazuje sie ze nie spelnial
          wymagan ...
        • mallina Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 30.10.03, 20:49
          ani chybi spisek jakis...
          ;-)
          • djpaffel Re: DAJMY SOBIE WSZYSCY SPOKÓJ!!!!!!!!! 31.10.03, 10:45
            no ba mnie tez kiedys oszukano nawet do microshitu mialem zamiara pisac stronka
            mi sie nie idswierzyla i niby mialem wszystkich :) a tu zima next day patrze
            zas to samo wiec wywalilem offline i co sie okazalo jeden zawodnik mi uciekl ze
            skladu jusz mialem bana dac za to ze nie zagral ale potem odrobil kilka punktow.
            Ze strony redkcji nie mialem wpadek. jak narazie po 3 edycjach gra sie
            przyjemnie choc troche punkty sa slabo liczone kiedys za kazdy next gol bylo +1
            punkt a teraz niewazne ile kazda brama tyle samo punktow. No ale walcze dalej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka