Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze!

18.01.02, 19:28
    Obserwuj wątek
      • Gość: flexx Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: 217.96.171.* 18.01.02, 21:39
        WSZYSCY ZDROWI??

• Gość: smith Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:55
        Sorry, myślałem że pisało "Kto murem w Svena..." :))))
        • Gość: Svenka Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 11:23
          Dziękuję!!! Nie będę udawać skromności, myślę, że w niektórych sprawach mam
          rację :)))
          • Gość: miko Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 12:50
            świetny tekst... autorka powinna udać sie do psychiatry
            • Gość: Svenka Miko! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 18:09
              Dobrze wiedzieć, wezmę to pod uwagę. A dla ciebie może mały kursik savior-
              vivre'u?
              • Gość: miko Re: Miko! IP: 213.76.59.* 19.01.02, 20:31
                tak bardzo proszę.Na początek poproszę o wskazówki wzgledem zręczności w
                operowaniu nożem i widelcem. Kim ty jesteś dziewczyno? Nie widzisz że ludzie
                robią z Ciebie jaja?
              • Gość: miko Re: Miko! IP: 213.76.59.* 19.01.02, 20:31
                tak bardzo proszę.Na początek poproszę o wskazówki wzgledem zręczności w
                operowaniu nożem i widelcem. Kim ty jesteś dziewczyno? Nie widzisz że ludzie
                robią z Ciebie jaja?
                • Gość: Svenka Re: Miko! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 21:02
                  To smutne... bo ja sobie z nikogo nie robię jaj, wiesz? Ale trudno, takie jest
                  życie. A polemika z Tobą do specjalnie przyjemnych jego stron nie należy... Ale
                  cóż, mogę chyba wyrazić własne zdanie, tym bardziej, że uznaję swoją rację.
                  Możesz to pozosstawić bez komentarza.
                  • Gość: miko Re: Miko! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 22:03
                    Gość portalu: Svenka napisał(a):

> To smutne... bo ja sobie z nikogo nie robię jaj, wiesz? Ale trudno, takie jest
                    > życie. A polemika z Tobą do specjalnie przyjemnych jego stron nie należy... Ale
                    >
                    > cóż, mogę chyba wyrazić własne zdanie, tym bardziej, że uznaję swoją rację.
                    > Możesz to pozosstawić bez komentarza.
                    chodzi mi tylko o to ze do pewnych spraw nie powinniśmy podchodzić zbyt poważnie,
                    bo przenosząc takie podejście do naprawdę ważnych spraw w życiu rodzą się
                    niepotrzebne rozczarowania. Trzeba trochę zluzować bo inaczej się zwariuje i
                    potem są problemy z anoreksją, bulimią, ze stanami lekowymi i depresjami i całym
                    tym świństwem. Połowa ludzi na tym forum pisze to czego nie chcą lub nie mogą
                    powiedzieć oficjalnie i nalezy na to wszystko zerknąć z lekko przymkniętym okiem,
                    czego Ci szczerze i gorąco życzę - teaz już bez żadnej ironii i podtekstu. głowa
                    do góry... jutro też jest dzień

• Gość: rudy Re: Do Svenki IP: 212.244.27.* 19.01.02, 22:08
                    Ja mam rodzinę w Austaralii, ale Aborygeni nie skacza na nartach, szkoda
                    kibicowałbym, im a nie jakiemuś Małyszowi:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka