Gość: flexx Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: 217.96.171.* 18.01.02, 21:39 WSZYSCY ZDROWI?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:55 Sorry, myślałem że pisało "Kto murem w Svena..." :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 11:23 Dziękuję!!! Nie będę udawać skromności, myślę, że w niektórych sprawach mam rację :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Kto murem za SVENKĄ niech się tu wpisze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 12:50 świetny tekst... autorka powinna udać sie do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Miko! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 18:09 Dobrze wiedzieć, wezmę to pod uwagę. A dla ciebie może mały kursik savior- vivre'u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Miko! IP: 213.76.59.* 19.01.02, 20:31 tak bardzo proszę.Na początek poproszę o wskazówki wzgledem zręczności w operowaniu nożem i widelcem. Kim ty jesteś dziewczyno? Nie widzisz że ludzie robią z Ciebie jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Miko! IP: 213.76.59.* 19.01.02, 20:31 tak bardzo proszę.Na początek poproszę o wskazówki wzgledem zręczności w operowaniu nożem i widelcem. Kim ty jesteś dziewczyno? Nie widzisz że ludzie robią z Ciebie jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: Miko! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 21:02 To smutne... bo ja sobie z nikogo nie robię jaj, wiesz? Ale trudno, takie jest życie. A polemika z Tobą do specjalnie przyjemnych jego stron nie należy... Ale cóż, mogę chyba wyrazić własne zdanie, tym bardziej, że uznaję swoją rację. Możesz to pozosstawić bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Miko! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 22:03 Gość portalu: Svenka napisał(a): > To smutne... bo ja sobie z nikogo nie robię jaj, wiesz? Ale trudno, takie jest > życie. A polemika z Tobą do specjalnie przyjemnych jego stron nie należy... Ale > > cóż, mogę chyba wyrazić własne zdanie, tym bardziej, że uznaję swoją rację. > Możesz to pozosstawić bez komentarza. chodzi mi tylko o to ze do pewnych spraw nie powinniśmy podchodzić zbyt poważnie, bo przenosząc takie podejście do naprawdę ważnych spraw w życiu rodzą się niepotrzebne rozczarowania. Trzeba trochę zluzować bo inaczej się zwariuje i potem są problemy z anoreksją, bulimią, ze stanami lekowymi i depresjami i całym tym świństwem. Połowa ludzi na tym forum pisze to czego nie chcą lub nie mogą powiedzieć oficjalnie i nalezy na to wszystko zerknąć z lekko przymkniętym okiem, czego Ci szczerze i gorąco życzę - teaz już bez żadnej ironii i podtekstu. głowa do góry... jutro też jest dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Do Svenki IP: 212.244.27.* 19.01.02, 22:08 Ja mam rodzinę w Austaralii, ale Aborygeni nie skacza na nartach, szkoda kibicowałbym, im a nie jakiemuś Małyszowi:) Odpowiedz Link Zgłoś