rangerek 05.12.08, 19:32 hmm wydawało mi się zawsze, ze jak sie przebudowuje obiekt to rekordy liczy się od nowa (zwłaszcza jak zmiany są dużo więcej niż kosmetyczne) ale mogę się mylić - czyli A.M. pozostał rekordzistą starej skoczni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: THLSTND PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. Na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 19:34 www.thelaststand.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
steveberman PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. Na.. 05.12.08, 20:00 Takie są efekty kolesiostwa w PZN Tajner + Lizodup Kruczek. Na dno zejdą skoki dzięki wspałaniemu anty trenerowi 1 kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Fenomen Bachledy IP: 77.223.195.* 05.12.08, 20:02 W naszym sporcie Bachleda to prawdziwy fenomen.Od 9 lat startuje w PS,najlepsze miejsce jakie zająl w koncowej klasyfikacji to 42 lokata.W konkursach [gdzieś ponad sto]byl Parę razy w 10,przeważnie wtedy gdy kilkunastu najlepszych skoczków odpuściło zawody.Po tylu latach gołym okiem widac że chłop do skoków sie nie nadaje.Jednak wlodarze PZN ciągną to beztalencie za uszy nie wiedziec czemu.Za pieniadze inwestowane w Marcina można by szkolic młodych zawodników.Najzabewniejszy moment to ten gdy p.redaktor z telewizji wraz z A Tajnerem po kolejnym nieudanym skoku Marcina mówią że nie może on jakos odnależc swej normalnej dobrej dyspozycji.Pytam kiedy takowa byla/?Ktoś sobie robi z ludzi jaja.Mijają lata a Bachleda dalej pobiera stypendium i bierze udzial w zawodach ktore już dawno powinien ogladac w TV.Nie wiem czy znalazby się ktoś taki drugi w calym polskim sporcie.Do Bachledy pretensji nie mam,powołują o kej,daja kase jeszcze lepiej,każdy by tak zrobil.Podobnie bylo z Nateję,z tym że on byl chociaż na MS w dziesietce,i czasami coś odpalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druzynamarzen.pl druzynamarzen.pl - nowa gra o skokach narciarskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 20:15 Wejdź na www.druzynamarzen.pl i zagraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton Niech żyje polska myśl trenerska! /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. Na.. IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 20:46 Cwaniak Kruczek potrafi tylko mielić ozorem. a jest ZEREM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KosiMiMazaki PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. Na... IP: *.spray.pl 05.12.08, 20:48 Ale jedno cieszy. Małysz 13. najlepszy z Niemców 14. Stary mistrz Martin SCHMITT. A gdzie reszta? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. Na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 21:16 Bachledę powołują, bo nie mają kogo. Hula i Żyła są jeszcze gorsi, o Miętusie nie wspomnę, a Murańka za młody (inni również cieńko). Jeśli chodzi o trenera Kruczka, to myślę, że jego powołanie nie jest takie złe. Szkoda, że Alexander Poitner nadal jest z Austrią (i nie prędko się z nią rozstanie), bo prawdopodobnie postawiłby naszą kadrę na nogi (przynajmniej mam taką nadzieje). Jeśli chodzi o Małysza, to forma nie jest zła. Mam nadzieje, że będzie rosnąć coraz bardziej, aż do MŚ, gdzie będzie już w wyborowej i oroni tytuł sprzed dwóch lat. Według mnie puchar wygra albo Ammann, albo Gregor (choć ten drugi nie jest chyba zbyt mocny, by taką utrzymać przez cały sezon), choć liczę po cihutku na Adama oraz na Loitzla. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. Na... 05.12.08, 22:19 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Niestety musimy się przyzwyczaić do smutnej prawdy 06.12.08, 00:55 Małysz kończy swoją piękną karierę a pozostali skoczkowie to..... żenada:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 01:42 Zastanawia mnie jedno, od ładnych paru lat w skoki ładuje się dużą kasę, nie mam nic przeciwko, Tajner ciągle opowiada jaką to mamy młodzież i ile to wygrywamy konkursów w jakichś tam kategoriach wiekowych. Ale ku..., gdzie Ci skoczkowie są? To Austria ma Szlirencośtamłera a my? Tu nie chodzi o kasę na szkolenie, bo przynajmniej dzieci nie szlajają się po mieście, ale Panie Tajner, weź Pan nie pie...głupot! Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: PŚ w Trondheim: Małysz 13. w kwalifikacjach. 06.12.08, 04:05 A zauwazyliscie prawidlowosc: kiedy Adam ma genialne skoki to cala reszta jest beznadziejna, a gdy cala reszta jakims cudem ladnie i daleko skacze (jak na ich mozliwosci ;), to Adam jest wtedy w beznadziejnej formie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonio z Millo niedolot Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 10:35 Kruczek i Mateja z prezesem Tajnerem tak przygotowali nam skoczków że są nielotami. Reprezentują poziom zerowy. Są nie przygotowani do tegorocznych rywalizacji na skoczni. Jak mogą słabeusze /Kruczek z Mateją i Tonim / nauczyć mistrza skakać. Występ naszych skoczków jest kompromitacją PZN. Nasi trenerzy, pupilki prezesa Tajnera, przygotowali naszych skoczków na "niedolotów". Wstyd i hańba panie prezesie Tajner. Pana gadanie że Adam lata to wielka przesada. Jego poziom skakania obniża się, a pozostali skoczkowie to już "dno". Nie mogę uwierzyć że tego nie widzi zacny pan "prezesik' Tajner, były znakomity trener Małysza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś