curling_girl 08.12.08, 19:58 Na stronie WCFu widnieje już formularz na Camp w 2009 roku :D Zachęcam do zgłaszania się ;D i życzę sobie oraz innym szczęścia przy ogłaszaniu listy przyjętych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol_kkc Re: 11th ANNUAL FÜSSEN JUNIOR CURLING CAMP 2009 09.12.08, 16:24 Pierwszy raz wypełniam rejestrację na Camp do Fussen i mam 2 pytania: 1) Co wpisać pod: "If possible, same group as:" 2) Chciałbym zgłoszenie wysłać mailem. Mam zrobić Print Screena czy jest może jakiś inny sposób? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
13dzikos Re: 11th ANNUAL FÜSSEN JUNIOR CURLING CAMP 2009 09.12.08, 17:18 karol_kkc napisał: > Pierwszy raz wypełniam rejestrację na Camp do Fussen i mam 2 pytania: > 1) Co wpisać pod: > "If possible, same group as:" Wpisujesz tutaj z kim chciałbyś być w grupie, jeśli są takie osoby. > 2) Chciałbym zgłoszenie wysłać mailem. Mam zrobić Print Screena czy jest może > jakiś inny sposób? Najprościej chyba w treści maila przesłać zgłoszenie? :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
karol_kkc Re: 11th ANNUAL FÜSSEN JUNIOR CURLING CAMP 2009 09.12.08, 17:28 13dzikos napisał: > Najprościej chyba w treści maila przesłać zgłoszenie? :) Jeśli chodzi o skopiowanie i wklejenie w treść maila to raczej odpada, bo nie zostaną uwzględnione "ptaszki", które zaznaczają, którą opcję wybrać, np. rozmiar koszulki. Jeśli tak nie jest to może coś przekombinowałem :) Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś