Gość: gość IP: *.wro.vectranet.pl 09.12.08, 16:25 ta jego pusta lala to żal. Jak coś powie to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. I on w sumie tez. Są siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: px. Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 16:47 brawo, pudelek.wyborcza.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 17:36 to może na bolidzie BMW wymalować roznegliżowaną Nicole? Chlopak w furii by sie rozbijał na każdym zakręcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 17:49 ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: 217.206.97.* 09.12.08, 18:21 I tak go zostawi jak tylko nie zdobedzie mistrza w przyszlym roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek Autoreklama IP: *.escom.net.pl 09.12.08, 18:23 Laska jest co najwyzej srednia, mocno umalowana kokota jakich wiele plastikowych lalek, auto sie reklamuje ze niby taka piekna. To nie burke jej zalozy albo worek, biedactwo. Nie ma o co byc zazdrosnym, za grosz subtelnosci w urodzie tej lampucery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau to było do wieśniaka , autora pierwszej wypowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:35 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b żenujący artykuł, żenujące komentarze, that's it:/ IP: 80.54.49.* 09.12.08, 20:05 :/// Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka51 Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 09.12.08, 21:40 Też bym był zazdrosny. Normalny odruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Nie ma o co ;) IP: *.chello.pl 09.12.08, 22:00 za 13 lat Hamilton bedzie mieć 35 lat, być może kilka zwycięstw, kasy jak lodu i życie przed sobą. Tymczasem jego "dziewczyna" będzie mieć 45 lat i tyleż operacji plastycznych za sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 Re: Nie ma o co ;) 09.12.08, 23:30 ja tam nic w tej dziewczynie nie widzę, co najwyżej mało kobiecą twarz transa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nie ma o co ;) IP: *.era.pl 10.12.08, 07:35 > mało kobiecą twarz transa No właśnie takie samo wrażenie miałem - cała ta Nicole wygląda na faceta po zmianie płci. Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 10.12.08, 00:29 WYDAJE MI SIE ŻE W TYM AKURAT PRZYPADKU, POWINNO BYĆ NA ODWRÓT. TO ONA MA WIECEJ DO STRACENIA Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 10.12.08, 00:32 CHOC OCZYWISCIE JĄ SAMĄ LUBIE, ALE KOLEŚ MA ... WIECEJ KASY I JEST MŁODSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.08, 01:12 "Lewis Hamilton jest do tego stopnia zazdrosny o piękną narzeczoną, że nie może znieść tego, że oglądają ją inni mężczyźni" - a czy to cos przyjemnego, gdy ogladaja twoja dziewczyne napalency? Przeciez wiadomo jak facet patrzy na piekna kobiete :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Co to ma wspolnego ze sportem? IP: *.76.classcom.pl 10.12.08, 02:07 Dlaczego takie "newsy" znajduja sie w dziale sport a nie w dziale "duperele" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz zaproszę ją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 07:26 chętnie zaprosiłbym ją ja kawę, a potem może na żagle:)Niech dziewczyna odpocznie od zazdrośnika i miszcza palenia gumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 08:14 zajebiste zrodla ma wyborcza...daily mirror i daily sport...to tak jak zycie na goraco i skandale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalamido Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.mojeauto.pl 10.12.08, 10:30 THE BECKHAMS 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant trans IP: *.adsl.alicedsl.de 10.12.08, 13:05 Pomijając poziom tego artykułu podzielę się z wami pewnym spostrzeżeniem:) Plastikowa lala jest zbyt idealna. Oczywiście piękna twarz i figura ale rysy przypominają transa. Widzę nie tylko mnie zresztą. A Lewis jest tak odpicowany, że aż przesadzony. Może więc bardziej powinien być zazdrosny o swojego nie mniej odpicowanego, najlepszego ziomka Nico?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 10.12.08, 13:50 Tylko ze Nicole to glowna/prowadzaca dziewczyna z Pussycat Dolls - wielka slawa, duuuze pieniadze i bardzo skape stroje, bo wiecej panow kupi muzyke ;-) en.wikipedia.org/wiki/Nicole_Scherzinger O niej wiedza wszyscy...o Hamiltonie tylko milosnicy F1 i Angole ;-) wiec chlop jest zazdrosny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś