Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę

IP: *.wro.vectranet.pl 09.12.08, 16:25
    ta jego pusta lala to żal. Jak coś powie to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. I on w sumie tez. Są siebie warci.
    Obserwuj wątek
      • Gość: px. Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 16:47
        brawo, pudelek.wyborcza.pl.
      • Gość: poznaniak Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 17:36
        to może na bolidzie BMW wymalować roznegliżowaną Nicole? Chlopak w furii by sie
        rozbijał na każdym zakręcie...
      • Gość: ja Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 17:49
        ŻAL
      • Gość: bmw Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: 217.206.97.* 09.12.08, 18:21
        I tak go zostawi jak tylko nie zdobedzie mistrza w przyszlym roku ;)
      • Gość: Jendrek Autoreklama IP: *.escom.net.pl 09.12.08, 18:23
        Laska jest co najwyzej srednia, mocno umalowana kokota jakich wiele
        plastikowych lalek, auto sie reklamuje ze niby taka piekna.

To nie burke jej zalozy albo worek, biedactwo. Nie ma o co byc zazdrosnym, za
        grosz subtelnosci w urodzie tej lampucery.
      • Gość: breslau to było do wieśniaka , autora pierwszej wypowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:35
        j.w.
        • Gość: b żenujący artykuł, żenujące komentarze, that's it:/ IP: 80.54.49.* 09.12.08, 20:05
          :///
      • maciejka51 Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 09.12.08, 21:40
        Też bym był zazdrosny. Normalny odruch
      • Gość: tomek Nie ma o co ;) IP: *.chello.pl 09.12.08, 22:00
        za 13 lat Hamilton bedzie mieć 35 lat, być może kilka zwycięstw, kasy jak lodu
        i życie przed sobą. Tymczasem jego "dziewczyna" będzie mieć 45 lat i tyleż
        operacji plastycznych za sobą :)
        • dereck30 Re: Nie ma o co ;) 09.12.08, 23:30
          ja tam nic w tej dziewczynie nie widzę, co najwyżej mało kobiecą
          twarz transa ;)
          • Gość: guest Re: Nie ma o co ;) IP: *.era.pl 10.12.08, 07:35
            > mało kobiecą twarz transa

No właśnie takie samo wrażenie miałem - cała ta Nicole wygląda na faceta po
            zmianie płci.
      • znam-sie Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 10.12.08, 00:29
        WYDAJE MI SIE ŻE W TYM AKURAT PRZYPADKU, POWINNO BYĆ NA ODWRÓT. TO ONA MA WIECEJ
        DO STRACENIA
        • znam-sie Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 10.12.08, 00:32
          CHOC OCZYWISCIE JĄ SAMĄ LUBIE, ALE KOLEŚ MA ... WIECEJ KASY I JEST MŁODSZY
      • Gość: Krzysiek Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.08, 01:12
        "Lewis Hamilton jest do tego stopnia zazdrosny o piękną narzeczoną, że nie może znieść tego, że oglądają ją inni mężczyźni" - a czy to cos przyjemnego, gdy ogladaja twoja dziewczyne napalency? Przeciez wiadomo jak facet patrzy na piekna kobiete :)
      • Gość: marcin Co to ma wspolnego ze sportem? IP: *.76.classcom.pl 10.12.08, 02:07
        Dlaczego takie "newsy" znajduja sie w dziale sport a nie w dziale "duperele"
      • Gość: mistrz zaproszę ją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 07:26
        chętnie zaprosiłbym ją ja kawę, a potem może na żagle:)Niech dziewczyna
        odpocznie od zazdrośnika i miszcza palenia gumy :)
      • Gość: asd Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 08:14
        zajebiste zrodla ma wyborcza...daily mirror i daily sport...to tak jak zycie na
        goraco i skandale
      • Gość: lalamido Re: Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę IP: *.mojeauto.pl 10.12.08, 10:30
        THE BECKHAMS 2
        • Gość: emigrant trans IP: *.adsl.alicedsl.de 10.12.08, 13:05
          Pomijając poziom tego artykułu podzielę się z wami pewnym spostrzeżeniem:)
          Plastikowa lala jest zbyt idealna. Oczywiście piękna twarz i figura ale rysy
          przypominają transa. Widzę nie tylko mnie zresztą. A Lewis jest tak odpicowany,
          że aż przesadzony. Może więc bardziej powinien być zazdrosny o swojego nie mniej
          odpicowanego, najlepszego ziomka Nico?:)
      • maja92 Hamilton szalenie zazdrosny o dziewczynę 10.12.08, 13:50
        Tylko ze Nicole to glowna/prowadzaca dziewczyna z Pussycat Dolls -
        wielka slawa, duuuze pieniadze i bardzo skape stroje, bo wiecej
        panow kupi muzyke ;-)

en.wikipedia.org/wiki/Nicole_Scherzinger
        O niej wiedza wszyscy...o Hamiltonie tylko milosnicy F1 i Angole
        ;-) wiec chlop jest zazdrosny ;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka