Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Menelskie piwo sponsoruje menelski klub.

01.11.03, 22:58
    Królewskie od zawsze było pomyjami dla meneli. Firma stara się od kilku lat
    nieco zmienić ten wizerunek min. przez kampanię medialną, ale nie zmienia to
    faktu, że od lat to piwo warszawskiej żulerii i nizin społecznych. Jak można
    było przewidzieć w końcu doszło do zbratania się menelskich marek, oczywiście
    ku wielkiej uciesze troglodytów znad kanałku, którzy już sławią swój ulubiony
    od lat napój. Kto będzie następnym sponsorem Legii? Ja obstawiam jakiegoś
    krajowego producenta "win", wtedy to radość legionistów będzie pełna, będą
    mieli już wszystko co lubią, a może i klub zacznie rozdawać jabole w czasie
    meczu.

pozdrawiam

duch olabogi
    Obserwuj wątek
      • seven Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. 01.11.03, 23:00
        hehe, nie ma to jak miec takich wiernych fanow, gratuluje duchu:)
        podszywaja sie tylko pod najlepszych:))
        • Gość: SEVEN Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 23:29
          btw, co by nie mowic, ale tyle sie juz opilem krolewskiego, ze naprawde
          nie uwazam go za zle piwo:) sa gorsze...
      • peter.steele Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. 01.11.03, 23:14
        Jakie piwo taki klub.
        Dobrze, że Lecha Poznań sponsoruje Lech Premium:))
        • Gość: obii Lech Premium / OT IP: *.brzeziny.waw.pl 02.11.03, 02:00
          peter.steele napisał:

> Jakie piwo taki klub.
          > Dobrze, że Lecha Poznań sponsoruje Lech Premium:))

Za Królewskim nie przepadam i nie pijam. Ale Lecha już nigdy nie kupię - po
          tym, jak facet spalił sobie gardło ługiem z butelki, a browar nie chciał
          wypłacić odszkodowania. Sprawa była głośna parę lat temu. Zresztą to dość
          częsta postawa w naszym dzikim kraju - na kampanie reklamowe wydaje się ogromne
          pieniądze, ale o zadośćuczynieniu dla poszkodowanych klientów nie ma mowy
          (oprócz browaru Lech przypominam sobie sprawy McDonalda, Forda i Winiar).

Pozdrawiam,
          obii
      • ugugunana Persecution Mania. 02.11.03, 08:32

Co Ty wiesz o warszawskiej żulerii miłośniku Guinessa? *-) Po lekturze Twoich
        kolejnych postów zbliżam sie nieuchronnie do postawienia tezy, iż jesteś
        najzwyczajniejszym w świecie zakompleksionym, biednym dupkiem, naginającym
        wszystkie możliwe fakty do swojej irracjonalnej (dla normalnego człowieka)
        nienawiśći do czegokolwiek związanego z Legią . Spróbuj mnie przekonać, że
        jest inaczej, bo jak do tej pory wiele na to wskazuje. Jeśli zaś mają to być
        przemyślane prowokacje to gratuluje miernej kreatywności. Generalnie, nie chce
        mi sie z Toba gadać. Idź lepiej na mogiłę, któregoś ze swoich przodków, może
        to pomoże Ci przez chwilę zapomnieć o istnieniu warszawskiego klubu. Bóg z
        Tobą!
        • ugugunana Re: Persecution Mania. 02.11.03, 08:42

He, he... Jeśli nawet ktoś podszył sie pod "naszego" ducha, to i tak mój post
          jest jak najbardziej aktualny...*-) Ten wątek odegrał jedynie rolę swoistego
          akceleratora moich obserwacji...
          • Gość: doradca Re: Persecution Mania. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.11.03, 22:05
            Miałem dzisiaj pokera piątek z ręki i kolega Piotruś zmuszony został do
            zapisania 150 na dole. W szkole też miałem dobrze. Poza tym bardzo miły
            wieczór.
            Pozdrawiam
      • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 11:05
        Przynajmniej sie wydalo. Jakiś zagorzały sympatyk Dumy Stolicy podszywa sie pod
        naszego ducha.
        Tekst rzeczywiście na poziomie skrzywdzonych inteligentow z Konkwiktorskiej
        (Katarynko to nie obejmuje Ciebie).
        • Gość: iguana Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.aster.pl 02.11.03, 11:51
          Co nie zmienia faktu,że Królewskie to siki
          • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 12:07
            To sprawa gustu. Nad gustami się nie dyskutuje
            • Gość: Razorfan Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 12:26
              Gusta jak gusta ale Krolewiak sie od kilku lat sukcesywnie poprawia. Niestety
              zaowocowalo to wzrostem ceny ale przynajmniej juz nie trafiaja sie "skisle"
              butleki. Piwko moze nie jest najlepsze na swiecie ale jest calkiem niezle i z
              naszych piwek jest jednym z najlepszych czego nie mozna powiedziec o lechu.
              P.s. z moich obserwacji wynika, ze warszawskie zule pijaja piwo ktore sei
              nazywa Edelmaister a poznacie je po zawsze brudnej butlece i niskiej cenie. Nie
              polecam no chyba ze jestescie (jak my warszawiacy wszyscy) zulami kibicujacymi
              Legii ;)
              • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 13:00
                Hm. Kurczę a ja pijam regularnie Lecha. Chociaż No. 1 to Zywiec.
                Czas wrocic do Królewiaka:)))
              • duch.olabogi No i wszystko się zgadza 02.11.03, 16:43
                Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> P.s. z moich obserwacji wynika, ze warszawskie zule pijaja piwo ktore sei
                > nazywa Edelmaister a poznacie je po zawsze brudnej butlece i niskiej cenie.
                Nie
                >
                > polecam no chyba ze jestescie (jak my warszawiacy wszyscy) zulami
                kibicujacymi
                > Legii ;)

A wiesz może kto jest producentem Edelmaistera? Cóż za zbieg okoliczności!
                Oczywiście Browary Warszawskie "Królewskie". A więc jest piwo dla "bogatszych"
                żuli z żylety- Królewskie, no i żeby ci biedniejsi też mieli na co uciułać- w
                miejsce starego Królewskiego- Edelmeister. Wszystko się zgadza, menelstwo z
                Łazienkowskiej zadowolone a interes się kręci.

pozdrawiam

duch olabogi

• Gość: Razorfan Re: No i wszystko się zgadza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 20:27
                  Jak na kibica z inteligenckiej okolicy cos za dobrze orientujesz sie w
                  menelskich trunkach. Ja myslalem ale mozesz miec racje ze to Jablonowo robi
                  Edelmaistra.
                  A twoje zdanie pokazuje jak to samo mozna zinterpretowac na korzysc jak i
                  niekorzysc. Ja bym powiedzial ze to dobra polityka firmy ktora
                  wypuscila "nizsze" i wyzsze "marki". A co menelstwa to oswiec mnie mistrzu co
                  to za piwo pija warszawksa smietanka.
        • kataryna.kataryna Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. 02.11.03, 12:36
          Gość portalu: www napisał(a):

> Przynajmniej sie wydalo. Jakiś zagorzały sympatyk Dumy Stolicy podszywa sie
          pod
          >
          > naszego ducha.
          > Tekst rzeczywiście na poziomie skrzywdzonych inteligentow z Konkwiktorskiej
          > (Katarynko to nie obejmuje Ciebie).

A po czym poznałeś, że to ktoś od nas?
          • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 12:53
            1/ typowe zacięcie "inteligenckie" o wyższości kibica druzyny x nad kibicem
            dryzyny y. Kibic druzyny x to prawdziwy warszawaik, inteligent etc. Kibic
            druzyny y to cham, menel etc. Takie "klimaty" to w Warszawie niestety
            2/ "troglodyci znad kanałku" toz to cytat z polonia.civ.pl lub polonia ole
            Nikt z innych stron Polski tak kibiców Legii nie określa
            Pzdr
            • Gość: Wielki_Warszawiak Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 13:26
              polonia.civ.pl/forum Hooligans Ole!
            • duch.olabogi Dedukcja spod butki z piwem... 02.11.03, 16:46

> 1/ typowe zacięcie "inteligenckie" o wyższości kibica druzyny x nad kibicem
              > dryzyny y. Kibic druzyny x to prawdziwy warszawaik, inteligent etc. Kibic
              > druzyny y to cham, menel etc. Takie "klimaty" to w Warszawie niestety
              > 2/ "troglodyci znad kanałku" toz to cytat z polonia.civ.pl lub polonia ole
              > Nikt z innych stron Polski tak kibiców Legii nie określa
              > Pzdr

Być może nie możesz pojąć tego w swojej ograniczonej legijnej główce, ale nikt
              w całej Polsce nie lubi Legii, prócz warszawskiej pragi, kilku innych blokowisk
              i podwarszawskich wiosek. Dla całej Polski jesteście troglodytami znad kanałku,
              żeby nie urzyć bardziej dosadnych słów.

pozdrawiam

duch olabogi
              • Gość: Czareq Re: Dedukcja spod butki z piwem... IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 03.11.03, 19:49
                Butki? A moze buciki.
                Budka pisze sie przez D, jak Debil.
                pozdrawiam
      • Gość: duch olabogi Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.jagiellonia.krakow.pl 02.11.03, 15:49
        do wszystkich:

w zyciu nie pilem krolewskiego, trudno mi sie wypowiadac na temat jakosci tego
        piwa. Generalnie uwazam, ze fajnie jest, kiedy do klubow pilkarskich pukaja
        nowi sponsorzy...

do klona

facet, wymysl sobie wlasna ksywke, zyj na wlasny rachunek...
        • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 18:02
          Facet ma problem z wlasną tożsamoscią:)))
          Byc moze jak się wpisuje pod własnym nickiem to nikt go nie czyta a tak ma
          szanse zabłysnąć:))
          Jak tam Warka?
          • Gość: duch olabogi Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.jagiellonia.krakow.pl 02.11.03, 19:14
            nie moge, cholera, rozstac sie z Warka...

No i Duch Olabogi okazuje sie byc sponsorem Legii Warszawa :(

Dobre, nie....
            • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 19:34
              A ja Wisłę Kraków:))) (nie moge się rozstać z Erą)
              Ale masz rację im więcej poważnych sponsorów w polskiej piłce tym lepiej dla
              wszystkich klubów.
              Na pohybel kropkom i bzykom:)))

P.S. A pamietasz bzyka z kropką?:)))))
              Sadzę, że się myliłeś w swoich przypuszczeniach:)))

• Gość: duch olabogi Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.jagiellonia.krakow.pl 02.11.03, 19:47
                mylilem sie... ale nie tak bardzo :P
                • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 19:55
                  ??? hmm. A to ciekawe bo wydawało mi się, że ...

P.S. Nie komentujesz sprawy gruntów i czarnego?
                  • Gość: duch olabogi Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.jagiellonia.krakow.pl 02.11.03, 20:09
                    a o co chodzi??? nie mam czasu na czytanie wszystkich watkow. Przez trzy dni
                    przejechalem kilkaset kilometrow, a teraz usiluje to co zwykle robie w 8 godzin
                    zalatwic w dwie - trzy i troche pospac....
                    • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 20:21
                      Nie było wątków o wymianie gruntów na linii Ożarów - Kraków.
                      Ani o Uche i jego kontrakcie
              • kataryna.kataryna Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. 02.11.03, 19:54

> A ja Wisłę Kraków:))) (nie moge się rozstać z Erą)
                > Ale masz rację im więcej poważnych sponsorów w polskiej piłce tym lepiej dla
                > wszystkich klubów.
                > Na pohybel kropkom i bzykom:)))
                >
                > P.S. A pamietasz bzyka z kropką?:)))))
                > Sadzę, że się myliłeś w swoich przypuszczeniach:)))

Właśnie, co się dzieje z Bzy.kiem7?
                Wiadomo już kto nim był?

• Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 19:57
                  Czyzby literka P w poście ducha miała jakieś ukryte znaczenie???:))))
                  • kataryna.kataryna Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. 02.11.03, 20:01

> Czyzby literka P w poście ducha miała jakieś ukryte znaczenie???:))))

Nie wiem, chyba nawet nie rozumiem o co Ci chodzi. Dlaczego P? I co miałoby
                    oznaczać?
                    • Gość: www Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 20:05
                      np. Polonia :))))
      • bzyk7 Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. 02.11.03, 18:32
        Celne...
        Ale czemu nie możesz sobie wymyslić własnego imienia?
        To miałoby trochę więcej sensu.
        • Gość: Legionista Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.acn.pl 02.11.03, 22:36
          Dzieciaku, ty w zyciu piwa nie piłeś a to co ci dają koledzy w szkolnej
          ubikacji to nie piwo!!! Chociaż wyglądem podobne!
          • Gość: doradca Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.11.03, 19:58
            W szkolnej ubikacji to te zjawisko najczęsciej robi za gówno betonowe.
      • Gość: heph. Re: Menelskie piwo sponsoruje menelski klub. IP: 213.241.54.* 04.11.03, 09:08
        Kolejny zakompleksiony Krakus...

• Gość: Kalafior Duch.olabogi pa..a IP: 213.195.142.* 04.11.03, 14:00
        Kto pozwala takim MENELOM wymądrzać się na forum , na dodatek pozbawionym
        kultury osobistej.Jest to oczywiście pytanie retoryczne do moderatora.Skoro
        potrafi wydukać jakąś opinię na temat piwa, to znaczy że musiał "tego
        menelskiego" piwa sporo wypić.Ja rozumiem te kompleksy ludzi z tzw. prowincji,
        ale jak na gazetę , która szczyci się tym ,że nie pozwala szerzyć nienawiści w
        żadnej postaci,umieszczenie takiej opinii,jest ciosem poniżej pasa.
        • Gość: emo Re: Duch.olabogi pa..a IP: 62.233.237.* 04.11.03, 14:26
          co ty pierdollisz - cchuj ci w dupe
          • Gość: doradca Re: Duch.olabogi pa..a IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.11.03, 23:19
            Ja wiem,ze dla Ciebie to przyjemność ale pamiętaj dziecko, ze kolorowe
            skarpetki należy prać a nie tylko moczyć.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka