Gość: Andri IP: cafemax:* / 192.168.1.* 05.11.03, 08:20 A juz myślałęm że nigdy nie zrobię tej głupoty i nie napiszę: JESTEM PIERWSZY!!! Ale bywają takie dni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CENZOR Re: NBA. Znów popis Bryanta IP: *.nask.waw.pl 05.11.03, 08:36 Kiedy wejdziesz miedzy wrony... Pzdr Cenzor Odpowiedz Link Zgłoś
aztech Re: NBA. Znów popis Bryanta 05.11.03, 09:14 Mała prośba, czy moglibyście w imię dobrze rozumianej życzliwości wypełnić moją ankietę (potrzebne mi na zliczenie przedmiotu na uczelni z góry dzięki: www.worms3dpl.prv.pl/ankieta.htm Poniższa ankieta powstała w celu poznania Państwa zdania i opinii na temat zróżnicowania partnerów na stałe i na przelotny romans. Wyniki poniższej ankiety będą analizowane na przedmiocie "Psychologia atrakcyjności", który mam przyjemność studiować na Politechnice Wrocławskiej. Poniższa ankieta to jedna z cegiełek, które mogą Państwo dołożyć i przyczynić się do pozytywnego zaliczenia tego przednmmiotu przeze mnie. Za dobrowolne i szczere (bo na tym szczególnie zależy mi podczas tej ankiety) wypełnienie popniższego formularza bardzo serdecznie dziękuję. Proszę również pamiętać o zaznaczaniu odpowiedzi, które są przez Państwa akceptowane i uznawane za słuszne dla Państwa osobowości, a nie te które wydają się poprawnymi lub powszechnie uznawanymi za poprawne. Jeszcze raz dziękuję i zapraszam do wypełnienia ankiety. AZTECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: NBA. Znów popis Bryanta IP: intranet:* 05.11.03, 10:28 a gdzie jest ta ankieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan 31pt+8ast+7zb IP: *.laczpol.net.pl 05.11.03, 12:34 osiem asyst to szczegol , ktory trudno przeoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregman_(L) lakersi nie do pokonania IP: 213.17.204.* 05.11.03, 15:12 shaq kobe payton i malone- rekord bullsow pod wzgledem ilosci wygranych bedzie pobity!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcuss Re: lakersi nie do pokonania IP: *.ippt.gov.pl 05.11.03, 15:40 Pan chyba raczy żartować. Pierwsze mecze sezonu nie mówią nic o formie zespołu, Lakers nie mają przyzwoitych rezerw, nie wiadomo ile meczy opóści Kobe itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś