Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo

IP: 213.199.218.* 30.12.08, 09:03
    jak JEGO w tej telewizji dzieci zobaczą to na pewno od razu pobiegną ćwiczyć...
    Obserwuj wątek
      • Gość: xyz Re: Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo IP: *.c155.petrotel.pl 30.12.08, 09:24
        Może dzięki niemu odejdą od telewizorów i zaczną czytać książki. "Mamo boje się
        tego Yeti w telewizorze"
      • paul_ps Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo 30.12.08, 09:34
        Ja jak go po raz pierwszy zobaczyłam, to na serio się wystraszyłam i
        powiem szczerze, że jakbym takiego spotkała w nocy, w ciemnej pustej
        ulicy to chyba bym narobiła w gacie!
        • Gość: aniakin Re: Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo IP: *.pp.htv.fi 30.12.08, 10:32
          Ja tez, ale jak widac pozory myla. Widzialam z nim wywiad, to calkiem
          sympatyczny facet. W przeciwienstwie np. do Goloty, albo Tysona.
        • ojcieckierownik Re: Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo 30.12.08, 14:07
          To prawda,nie lada z niego twarzowiec...
      • Gość: oskar Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 10:43
        @paul_ps chyba dodałaś najlepszy komentarz, jaki kiedykolwiek czytałem o
        Wałujewie...
      • Gość: hr Uszaszowski Nie zawracajcie glowy... IP: *.VIC.netspace.net.au 30.12.08, 10:45
        jak na czlowieka pierwotnego jest bardzo przystojny.
      • Gość: Adam Żałosny "mistrz świata" IP: 82.139.43.* 30.12.08, 11:39
        Powinien ze wstydu zaszyć sie gdzieś z dala od ludzi...
      • Gość: wsx Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo IP: 168.168.43.* 30.12.08, 13:13
        Tak, tak w tv cały czas tylko wódkę i piwo propagują, a w ogóle nie ma programów
        o sporcie, aerobiku, sportowym trybie życia... chociaż może w Rosji tak jest
        naprawdę?
      • Gość: klmm Nikołaj Wałujew: Nie tylko wódka i piwo IP: *.xdsl.centertel.pl 30.12.08, 13:23
        Też widziałem z nim wywiad po niemiecku i facet pozytywnie mnie zaskoczył. Człowiek ma poukładane w głowie. Wcześniej uważąłem go za jakieś monstrum. Pozory jednak mylą. Ostatnio Wałujew zagrał w główną role w filmie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka