Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"kulturalne gesty HESSA"

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 21:22
    przestancie sie czepiac naszych kibiców. Każdy kto widział gesty HESSA po
    pierwszym skoku Hannavalda chyba zrozumiał ze Niemcy są tak samo "przyjazni"
    jak my. "Sport to wojna narodów w czasie pokoju" i to dzisiaj bylo widac
    Obserwuj wątek
      • Gość: Peter Re: IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 07:50
        > przestancie sie czepiac naszych kibiców. Każdy kto widział gesty HESSA po
        > pierwszym skoku Hannavalda chyba zrozumiał ze Niemcy są tak samo "przyjazni"
        > jak my.

Dziwisz mu sie? Ja wcale. Kibice zachowali sie po prostu po chamsku, wiec reakcja
        Hessa byla jak najbardziej zrozumiala. Skoro sie kibolom Hanavald nie podoba, to
        niech sie zamkna, a nie gwizdza...
        • Gość: Ginter Re: IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 07:57
          popieram Cię w 100 %. to byłe reakcja na to co mu zafundowali polscy kibice.
          Oglądam zawody juz od dawna kiedy jeszcze małysza nie było i nie spotkałem się
          jeszcze z taką reakcją kibiców jak w polsce.
          • Gość: papierz Re: IP: *.tychy-ak.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 09:22
            Czy ktos pamieta jak sie zachowywal dyrekor turnieju czterech skoczni w zeszlym
            roku?Gdy Amlysz odbieral glowna nagrode - Audi, stwierdzial ze w Polsce mu
            napewna ja ukradna. Zrobil to przy dziennikarzach na konferencji prasowej.I
            nikt sie tym nie bulwersowal. A jak wygwizdali kibice Hannavalda to wielka
            afera.Reszta Niemcow byla dopingowana a Schmittowi zgotowano goroce przyjeice.
            A jak w grupie kilkudziesieciu tysiecy ludzi 15% zacznie gwizdac to bedzie
            bardzo slychac..
        • Gość: macias Re: IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 08:27
          Gość portalu: Peter napisał(a):

> Kibice zachowali sie po prostu po chamsku,

Po chamsku?!
          Zastanow sie chociaz chwilke, co piszesz...

Gwizdy, oklaski, buczenie - to wszystko bezpieczne i jedyne przyslugujace
          kibicowi sportowemu formy okazywania emocji. Ty - w ramach czego? poprawnosci
          z chorymi ideami Hessa? integracji z Unia? - chcesz im to odebrac, bo pewien
          zawodnik i jego trener czuja sie oszukani?

Zwroc uwage, co oni wypisuja! Hannawald na pewno by wygral, tylko sie za bardzo
          podniecil. Hannawalda oszukano. Gwizdy kloca sie ze sportowa idea. To wszystko
          ton i forma wypowiedzi dwoch panow H.

Dziwne, ze 5-ciokrotny brak kontroli dopingowej nie klocil im sie z idea
          sportu... bardzo dziwne.
        • Gość: MartinM Re: IP: 10.0.3.* 21.01.02, 09:05
          > Dziwisz mu sie? Ja wcale. Kibice zachowali sie po prostu po chamsku, wiec reakc
          > ja
          > Hessa byla jak najbardziej zrozumiala. Skoro sie kibolom Hanavald nie podoba, t
          > o
          > niech sie zamkna, a nie gwizdza...

to trzeba bylo tam jechac i mu klaskac, a nie padaczke teraz odstawiasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka