Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spada sprzedaż biletów w NBA

IP: *.uni.opole.pl 08.01.09, 21:34
    A jak spraw wygląda w Oklahoma City? ;]
    Obserwuj wątek
      • Gość: Uqui Spada sprzedaż biletów w NBA IP: 149.157.192.* 09.01.09, 13:06
        Dlaczego w Celtics jest najlepiej? Obie wymienione obok Celtics druzyny tez
        utrzymaly sprzedaz wszystkich miejsc, ponadto hala w Auburn Hills ma wieksza
        pojemnosc (22076) i bilety sa wyprzedawane nieprzerwanie od 252 spotkan.
      • Gość: carmelo Spada sprzedaż biletów w NBA IP: 82.160.76.* 09.01.09, 13:09
        Ja nie na temat-przejzyjcie se nowe wyniki głosowań na All Star-rozumiem, że Shaqa przegonił Yao bo Chińczyki mają na jego punkcie manie, ale zaraz za Jamesem i Garnettem jest ten mlody chińczyk z Nets-wg to jest dziwne bo ja mimo, że jestem polakiem nie głosuje na Gortata bo nie jest graczem pokroju ALL Star, a Chińczycy, żeby mogli to by w całym meczu gwiazd do 1 piątki swoich powpychali-no ludzie to jestszaleństwo-gościu ma średnio 10 pkt i 8 zbiórek, no ale to jego 1 czy 2 sezon, a nie daj Boże wyjdzie jeszcze obok Jamesa zamiast KG.NArazie Kev prowadzi 200 tys głosów, ale to jest dziwne co oni robią.Lepiej głosowac na kogoś kto jest naprawde dobry-nie lubi się Garnetta to jest przecież jeszcze Bosh czy inni dobzi zwodnicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka