Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!!

10.11.03, 23:37
    Półfinały
    FC Chechaouen--Dnl Team (73-68) 7-6

Upadłe Anioły--Electro Boyz (61-46) 6-3

FINAŁ

FC Chechaouen--Upadłe Anioły

Jest szansa na obronę pucharu przez FC Chechaouen.Natomiast Upadłe Anioły to
    prawdziwy kopciuszek ;-)...grają tak dobrze, że mogli pozwolić sobie na
    sprzedaż jednego meczu...brawo ;-)...
    Na pocieszenie dla nich powiem,że w zeszłym roku rozwalił mnie FC Chechaouen
    a w tym Upadłe Anioły...czy to jakiś znak...hmm..mimo wszystko faworytem
    jest obrońca pucharu.Pozdrawiam i powodzenia!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: krzrek Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 12.11.03, 00:42
        Gratulacje dla finalistów !!!
        A pocieszeniem dla mnie jest występ w półfinale Elektrona.Bądź co bądź byliśmy
        w jednej grupie.Odpadło się z półfinalistą-to pozytywnie wpływa na moją
        duszę,po tak marnym sezonie.
        Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję.
        • Gość: Elektron Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 16.11.03, 20:52
          Miałbyś jeszcze lepszy nastrój gdybys odpadł z finalistą a juz całkiem dobry -
          ze zdobywcą Pucharu. Ja przy okazji też :)
          Ale tak we ogóle to chciałem pogratulować finalistom i liczę,że w finale pokażą
          wielki futbol, nie to co w jakiejś tam Champions League ;)

Pozdrawiam i czekam na wielki mecz
          Elektron
      • Gość: Arch Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 08:11
        Łatwo napewno nie będzie ale Upadłe Anioły nie zwykły drżeć przed przeciwnikami.
        Finał to prawdziwy sukces. W końcu tylu doborowych uczestników już odpadło. Ale
        apetyt wzrasta w miarę jedzenia. Tak czy siak puchar zostaje w Warszawie.
        Pozdrowienia dla pokonanych i licze na komplet kibiców na trybunach podczas finału.
        Pozdr. Arch
        • mufan Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 12.11.03, 13:55
          Co to za podejście???Puchar i tak zostaje w Warszawie...I co z tego...podobno
          to duże miasto i nie łatwo się podzielić ;-).Trzeba walczyć...idea pucharu jet
          taka,że może wygrać ktoś kto w generalce nie jest za wysoko i tak właśnie jest
          w tym sezonie...bić Mistrza!!!! ;-)
          • Gość: chechaouen Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! IP: *.se.com.pl / *.se.com.pl 12.11.03, 15:25
            wlasnie! jebac Chechaouen!
            • Gość: Kiwny Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.11.03, 18:14
              z takim podejściem to pewnie obronisz puchar teraz i za rok ;)
          • Gość: Arch UAW - Upadłe Anioły Walczące :) IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 15:25
            A czy ktos mówil , ze nie chce Pucharu :) Zawodnicy juz rozpoczeli specjalny
            mikrocykl treningowy przygotowujacy do finalu. Sztab szkoleniowy rozgryza
            taktyke przeciwnika o obmysla nowe warianty zagrywek :) Upadłe Anioły walczą o
            Puchar !!! Klub juz przeznaczyl specjalna premie meczowa dla kazde zwodnika za
            zwyciestwo. A wiec nastroje sa bardzo bojowe i czekamy na mecz fianłowy.
            Pozdr. Arch
            • matbli Re: UAW - Upadłe Anioły Walczące :) 12.11.03, 16:16
              Gratuluję finalistom! Wygląda na to że szykuje się niezła walka. Życzę Wam obu
              powodzenia, chociaż nie ukrywam, że trzymam kciuki za mojego pogromcę z 1/4
              finału.
              • Gość: Okeciak Re: UAW - Upadłe Anioły Walczące :) IP: *.net 13.11.03, 11:03
                Gratulacje dla obydwu finalistow.
                Jak to pieknie wyglada i jak cieszy oczy gdy sie widzi dwa warszawskie teamy w
                finale i do tego zaprzyjaznione.Mam nadzieje ze final bedzie emocjonujacy i
                dostarczy wielu wrazen.
                Co ciekawsze jest kolosalna szansa ze Prezesi finalisci spotkaja sie w sobote
                na zgrupowaniu hattrikowcow i beda mogli pogadac o skladach albo sprobowac
                wyciagnac jakies tajniki taktyki korzystajac z upojenia przeciwnika:)))))

Pozdrawiam Oke
                • Gość: asik Re: UAW - Upadłe Anioły Walczące :) IP: *.cpe.cableone.net 15.11.03, 21:02
                  hmmm czy tylko po zgrupowaniu Prezesi i ich skaldy beda mialy sile biegac za
                  pilka???;-P powodzenia;-))
                  • Gość: Arch Re: UAW - Upadłe Anioły Walczące :) IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 14:04
                    Pilkarze beda biegac a Prezesi beda chlodne pifko w cieniu pic w lozy honorowej.
                    Poza tym co to taki lekki trening dla Beer Commando, które znowu bylo na
                    zgrupowaniu w komplecie. Szkoda tylko, ze Chechaouen sie nie zjawil, czyzby bal
                    sie diabelskich podstepow ze strony Upadlych Aniolow :)
                    Mam nadzieje,ze Prezesi nie odniesli zadnych "kontuzji" i "urazow" po treningu
                    wczorajszym :)
                    Pozdr. Arch
                    • Gość: chechaouen Re: UAW - Upadłe Anioły Walczące :) IP: 62.233.201.* 16.11.03, 15:36
                      prezes FC Chechaouen niestety siedzi w domu i się leczy. zaraziłem sie od
                      pilkarzy Wisły...
                      ale na finał bede zwarty i gotowy. mam juz nawet zarys chytrego planu na mecz
      • chechaouen Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 00:08
        wszystko wskazuje na to, że o zwycięstwie zadecyduje wybór kapitana. mecz był
        bardzo zaciety. ja niestety postawiłem na Svitlicę.
        składy
        Upadłe Anioły---------FC Chechaouen
        Boruc 5---------------Boruc 5
        Mynar 4---------------Mynar 4
        Bieniuk 2-------------Bieniuk 2
        Kriżanac 4------------Baszczyński 3
        Nowacki 2-------------Skrzypek 2
        Dembiński 0-----------Dembiński 0
        Skwara 7--------------Vukovic 3
        Reiss 2---------------Frankowski 8
        Rasiak 3--------------Rasiak 3
        Saganowski 6----------Żurawski 6
        Svitlica 3------------Svitlica 3
        38-----------39
        do tego dochodzi bonus za kapitana
        nikt z nas chyba nie przeprowadził transferu
        zatem sprawa jest prosta. jeżeli kapitanem Archa jest grajek, który zdobył 5
        pkt (Saganowski, Skwara, Boruc) to Upadłe Anioły zdobyły puchar. Jeżeli ktoś
        inny, to chyba, mimo najgorszego meczu w sezonie, udało mi się obronić tytuł. W
        grę wchodza jescze ewentualne korekty punktacji danych grajków, ale chyba nic
        tu nie powinno ulec zmianie. pozdro
        • archaniol_ Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 13:23
          A więc nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Zwycięstwa i obrony Pucharu.
          Moim kapitanem byl Stanko "tym razem bez gola " Svitlica. Transferów nie było.
          Czyżby więc porażka jednym punktem. To chyba najgorsza z możliwych wersji. Mimo
          wszystko jestem dumny z postawy swojej drużyny, że zabrnęła tak wysoko i
          stoczyla wyrównany bój w finale z jednym z najlepszych pilkarzykowych prezesów.
          Liczę na rewanż w przyszlym sezonie.
          Podziękowania dla Chachaouena za emocjonujacy final, dla wszystkich prezesów za
          wspaniałą gre oraz dla Nadprezesa Założyciela :)
          Pozdr. Arch
          • chechaouen Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 14:20
            a jednak wzgrales! zaliczyli asyste Reissowi i jest 43:42 dla Ciebie. gratki!
            • archaniol_ Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 14:53
              Zaskoczenie jak cholera. Wilekie dzieki za gre :). Wygrać z takim przeciwnikiem
              to podwójny zasczyt. Do zobaczyska w następnym sezonie.
              Pozdr. Arch
              • patrax Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 19:17
                Gratulacje dla obydwu zwycięzców. Jeżeli Arch wygrał to gratulacje za
                zwycięstwo a jeżeli nie to gratulacje dla Cheu.... .

Ps: A ja o ile dobrze pamiętam w pierwszej fazie w dwumeczu byłem lepszy od
                Archa:))))))))))))))))
      • mirekl3 Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 14:53
        Gratulacje dla finalistów a szczególnie dla Archa !!! Dobrze że Chech nie
        zgarnął całej puli w tym sezonie bo gra byłaby już naprawdę nudna :)Mam
        nadzieję że spotkamy się znowu na wiosnę a póki co pozostaje A-dam...nara!!!
        • matbli Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 18:51
          CONGRATULATIONS!!!
        • Gość: Kiwny Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.11.03, 21:39
          jakiej całej puli on nic nie zgarnął w tym sezonie

gratuluje wygranym i przegranym
          • Gość: Okeciak Re: Finał!!!!!--PPFP!!!!!!!!!!!!! IP: *.net 25.11.03, 23:50
            aaaaaaaaaaejjaaaaaaoooooooooooo
            aaaaaaaaae jjaaaaaaoooooooooo
            KOmandos na czele Komandos na czele
            Cala Polska pije za zwyciesto .

Gratki rownierz dla Czeczenca za rowna forme juz od trzech rund.
            Naprawde jestem pod kolosalnym wrazeniem.
            Teraz nie widze innej mozliwosci jak browarek na zakonczenie sezonu a na
            rozpoczecie sezonu skokow narciarskich.
            Okazja juz w sobote
      • mufan The winner is ...... 28.11.03, 22:41
        Upadłe Anioły--FC Chechaouen (43-42) 2-2 5-4 w karnych.

Wielkie gratulacje dla Aniołków,które dołączyly do zacnego grona zdobywców
        Pucharu Polski Forum Piłkarzyków.
        1 edycja Adee Team
        2 edycja FC Chechaouen
        3 edycja Upadłe Anioły!!!!!!!!!

P.S. Do zobaczenia na wiosnę!!! i wiele sukcesów dla grających w Adama...pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka