Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów

• Gość: smieszne. MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: 80.185.162.* 28.01.09, 17:10
        oni tak zawsze ze to POLSKA ALBO POLACY............
        wiedza ze jestesmy uczciwi i ze wiekszosc sie tlumaczy......
        oni to wykorzystuja bo wiedza ze POLAK to grzeczny i.t.p.
        to jest DUZA WADA ZE SIE TLUMACZYMY oni i inni nie robia tego CHOCIAZ
        POWINLI........
        • Gość: Stojgniew Re: MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędzi IP: 82.160.142.* 28.01.09, 18:37
          Śmieszne są te narzekania Norwegów - muszą ponownie i na spokojnie obejrzeć
          zapis meczu a z pewnością zmienią zdanie. Przegrali mecz w wielkim stylu i mogą
          winić tylko siebie, co na szczęście wie ich szwedzki trener i odcina się od tych
          nonsensów.
          Norwegowie mieli być takimi twardzielami a tymczasem to oni (zwłaszcza ich
          kołowi z wielkim "twardzielem" Jensenem na czele) padali na boisko jak muchy,
          krzyczeli z bólu i naciągali sędziów na gwizdki po starciach z naszymi, którzy
          takich szopek nie uskuteczniali a grali i przyjmowali/rozdawali ciosy jak
          prawdziwi mężczyźni.
      • Gość: markus jakbym slyszal polakow :) IP: *.superkabel.de 28.01.09, 17:18
        zawsze lepsi , a jak przegrana to z winy sedziego :)
      • Gość: bolex MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 17:23
        Teraz beda winili wszystkich tylko nie siebie , poprostu nasi mieli
        mocniejsze nerwy w koncowce i wielkie brawa im za to !!!
      • pfg MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów 28.01.09, 18:07
        Norwegowie mieli strasznego pecha, a my - straszne szczęście. Mecz
        był wyrównany, norweska obrona była lepsza od polskiej, ale w
        końcówce Polacy okazali się twardsi psychicznie. No i mieli straszne
        szczęście :-) Nie ma co zwalać na sędziów czy inne zdarzenia losowe.
        Cieszę się ze zwycięstwa, ale żal mi Norwegów.
        • Gość: Wiślaczka Re: MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 19:25
          Ja również bardzo się cieszę z awansu Polaków i szalałam wczoraj z radości!!! :D
          Ale przyznam, że jest mi trochę żal zarówno Norwegów jak i Niemców. W końcu my
          mieliśmy wczoraj ogromne szczęście i po części dzięki niemu awansowaliśmy ;-)
      • Gość: =D= MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.welnowiec.net 28.01.09, 19:48
        Jak już nie ma na kogo zwalić to najlepiej na sędziego.
      • Gość: kibic MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.chello.pl 28.01.09, 20:33
        Zupełnie Was nie potrafię zrozumieć. Gdyby był remis, niemcy jeszcze
        szydzili by z nas, a Norwegowie nasze rozterki mieliby w dupie. Taki
        jest sport i tyle, kto gra jak frajer odpada!BRAWO POLSKA, nikogo mi
        nie jest żal.
      • Gość: o! MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:42
        Norwegowie bawią się w niemców :)
      • Gość: kate bush MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:52
        tonacy brzytwy sie chwyta wresZcie nas nie zrobili w bambuko
      • Gość: polak z krwi Polska jest wielka i to pokazala !! IP: *.dsl.club-internet.fr 28.01.09, 21:57
        polacy walcza do ostatniej minuty !!PAN WENTA GOOD JOB!!
        • Gość: yesyesyes to bylo cud nad wisla!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 28.01.09, 22:00
          brawo polacy !! mam nadzieje ze wygramy final z chorwatami !!
          • Gość: ezomir Re: to bylo cud nad wisla!!! IP: *.cdif.cable.ntl.com 28.01.09, 22:05
            Gość portalu: yesyesyes napisał(a):

> brawo polacy !! mam nadzieje ze wygramy final z chorwatami !!

no i ten mecz po finale ;)
      • Gość: ezomir Re: MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędzi IP: *.cdif.cable.ntl.com 28.01.09, 22:03
        Zal mi Norwegow bo grali bardzo dobrze i byli blizsi zwyciestwa.
        Niemcow natomiats mi nie szkoda. Moze by mi bylo gdyby nie:
        1) wypowiedzi pewnego oszoloma na tym forum - dobrze ze ucichl
        2) poprzednie mistrzostwa swiata - sedziowie mogli co najwyzej wyrownac rachunki
        3) brak zwyciestwa w ostatnich 3spotkaniach - po prostu nie zasluzyli
      • zigzaur Howard Webb na odwrót? 28.01.09, 22:10
        Trzeba tak grać, aby wygrać nawet pomimo złego czy stronniczego sędziego.
      • Gość: yhwh Howard Webb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:38
        A pamietasz Howarda Webba i nasz jąkanie i siorbanie po meczu z Austrią?
      • Gość: polak MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.toya.net.pl 28.01.09, 23:53
        weż się w język ugryź platfusie przewlekły...na oczy ci pada i na
        mózg...mięty sie napij lub rumianku...może lepsze czasy nastaną dla
        twojego mózgu platfusie....WYGRAŁ LAPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gość MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.cable.ubr10.sgyl.blueyonder.co.uk 28.01.09, 23:58
        Brawo Polska!!!
        -------
        Dodatkowy zarobek: www.carry-trading.com
      • wybitniemadry lalusie z polnocy 29.01.09, 00:15
        kartofle, kapusta i baranie glowy
      • Gość: belpherus MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: *.gprs.plus.pl 29.01.09, 00:40
        "Norwegia prowadziła dwoma bramkami"...
        a nie DWIEMA bramkami przypadkiem???
        Panie żurnalisto, zalecam powrót do podstawówóki!
      • Gość: turtlezzz Ktoś pamięta Webbofobię ? IP: *.cust.tele2.pl 29.01.09, 01:29
        A facet dał nam bramkę ze spalonego i nie podyktował karnego po faulu Golańskiego (przepraszam za niezamierzone rymy). A jaki płacz był, jakie wyrazy nienawiści !
      • Gość: xxl MŚ piłkarzy ręcznych - Norwegowie winią sędziów IP: 80.51.99.* 29.01.09, 10:56
        A pamiętacie Howarda Webba?
      • washner W Norwegi jest zimno szybko ostygną. 29.01.09, 13:07
        Piłkarze Norwescy graja bardzo brutalnie w piłkę nożną i ręczną. Ale słabo grali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka