Gość: tomek IP: 79.191.249.* 29.01.09, 02:00 Prosze niech mi ktoś odpowie ... na jakiej podstawie są zrobione te statystyki?? jak oni to liczą, na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opty2 W telewizji drużyna Wenty niemal dogoniła kadrę.. 29.01.09, 10:33 jakby dawali wszystkie mecze MŚ albo chociaż ciekawsze na tvp2 a nie na jakimś ukrytym sporcie to ogladalność też byłaby duża, a tak wiekszość szuka innych meczy w necie, to samo z powtórkami, ci którzy nie zdążyli obejrzeć live to praktycznie nie maja szans na powtórną transmisję za to jakieś głupawe seriale wciąż powtarzają, błe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: W telewizji drużyna Wenty niemal dogoniła kad IP: *.unisoft.com.pl 30.01.09, 07:25 Masz rację. Mecz Niemcy-Dania oglądałem na Al Jazeera Sport 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz mam nadzieję że pokażą oba półfinały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 11:41 oczywiście na normalnym kanale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Chore mózgi ludzi mediów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:50 Idioci!!! Naprawdę nie rozumiecie, że normalnych ludzi g. obchodzą wasze słupki oglądalności? Myślałem że padnę, gdy w wiadomościach TVP pan Kraśko z zachwytem opowiadał: "A teraz proszę państwa, przeżyjmy to jeszcze raz. (w tle rzut Siódmiaka). Czy wiecie państwo, że oglądalność tego meczu była taka a owaka? (pieje z zachwytu). Mam nadzieję, że w meczu półfinałowym będą państwo z nami i (rozmarzone oczy) oglądalność będzie jeszcze większa. Ci debile nie widzą już świata, widzą tylko słupki oglądalności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as mogli dać mecz niemcy dania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 14:41 ja oglądałem na aljazira sport i było w rtl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Chore mózgi ludzi mediów IP: 212.180.165.* 30.01.09, 00:46 a ja się cieszę z niesamowitej promocji dla tego do niedawna całkowicie "zapomnianego" a tak świetnego sportu - i do uprawiania, i do oglądania dla ligi, klubów to może być wielki kop Odpowiedz Link Zgłoś
cesspit Re: W telewizji drużyna Wenty niemal dogoniła kad 30.01.09, 02:11 Gość portalu: tomek napisał(a): > Prosze niech mi ktoś odpowie ... na jakiej podstawie są zrobione te > statystyki?? jak oni to liczą, na jakiej podstawie? Matematyka się kłania:D:D:D Pamiętaj: POLSKA!!! BIAŁO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś