maz-46 03.02.09, 09:01 Jak tak dalej pójdzie to Formuła 1 zostanie rozwiązana. Ale życie nie znosi próżni, w ostateczności mogą ścigać się na wozach drabiniastych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gregoryy BMW może odejść z F1! IP: *.chello.pl 03.02.09, 09:03 no i dobrze , powrócimy do romantycznych czasów w F1 z lat 70-tych i 80-tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidust BMW może odejść z F1! IP: *.domainunused.net 03.02.09, 09:03 Na starcie przyszłego sezonu zobaczymy 4 bolidy, Force India i Ferrari. Oj będzie się działo :D Odpowiedz Link Zgłoś
nicpon007 Cofnijmy się do średniowiecza i grajmy w piłkę! 03.02.09, 10:06 a potem wymyślimy dopiero koło i będą wyścigi rydwanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Kryzys IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 10:09 Jesli fabryki stoja, nie produkuja, nie zarabiaja, zwalniaja lub chca zwalniac. zewnetrzni sponsorzy (banki !!!) - wycofuja sie z finansowania - No to skad wziac 20 milionow €uro dla Alonso, Hamiltona. Nie mogliby sie scigac za 20 tysiecy miesiecznie ????? Nie mogloby sie to odbywac na nizszym poziomie wydatkow ??? Byloby mniej ciekawie ??? Chory swiat, chory sport, chorzy sponsorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Kryzys 03.02.09, 10:15 Ale to jest chamstwo. Ludzie zapieprzają po 8-9 h za marne 2 tys brutto. A ci się wożą fajnymi furami i zarabiają tyle na miesiąc co przeciętny Polak nie zarobi przez całe życie. To jest własnie kryzys (duchowy). A Tusk się martwi skąd wziąć 17 mld zł... Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Re: Kryzys 03.02.09, 10:30 shadow493 napisał: > Ale to jest chamstwo. Ludzie zapieprzają po 8-9 h za marne 2 tys brutto. A ci > się wożą fajnymi furami i zarabiają tyle na miesiąc co przeciętny Polak nie > zarobi przez całe życie. To jest własnie kryzys (duchowy). A Tusk się martwi > skąd wziąć 17 mld zł... A kto ci broni zostac kierowcom wyscigowym,jezdzic fura i zostac chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham Re: Kryzys IP: *.osiedle.net.pl 03.02.09, 10:42 hahhahah, zal dupe sciska, sam jestes lama i chcesz zeby reszta tez byla lamy zebys sie mogl lepiej poczuc, hahaha, zal :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Re: Kryzys i Cham IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 12:56 hahhahah, zal dupe sciska, sam jestes lama i chcesz zeby reszta tez byla lamy zebys sie mogl lepiej poczuc, hahaha, zal :( ------------------------------------------------- zalamie cie, sorry: chamie: Otoz wlasnie wymieniam A4 quattro na BMW 330X3. O zarobkach nie napisze, bo to wlasnie ciebie zaraz trafi slag, pozdrowienia cieniasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufik Re: Kryzys i Cham IP: *.aster.pl 03.02.09, 14:44 Takie BMW to ja bym sie zonie wstydzil kupic, bo by mnie na wycieraczke wystawila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Re: Kryzys i Cham IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 17:34 - ponad 200 KM - naped na 4 kola -sterowany elektronicznie - automatic - pred max 250 i blokada - przysp. 7 sek do 100 - przeszklony dach - etc. - czego trzeba sie tutaj wstydzic kupujac zonie zartownisiu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Gniezna Re: Kryzys i Cham IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 12:54 Nie no kaman, bryka jak marzenie! Tylko jak będziesz w mieście to nie zapomnij zatrzymać się na stacji i odkurzyć podłogę ze słomy, bo ci z butów wyłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Kto będzie mistrzem świata 2009? IP: 87.105.164.* 03.02.09, 10:29 Ten, którego teem ostatni się wycofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 10:45 Wyszlo szydlo z worka.20 % spadku sprzedazy idzie na konto zatrudnienia przez beemwe Polaka.My ,Niemcy tego nie lubimy.Polak powinien wiedziec gdzie jest jego miejsce, mianowicie w garazu.Powietrza dopompowac , szyby przemyc , popiekniczki wyproznic - to sa zajecie dla Kubika.Tu juz nie moze za wiele zepsuc.Dwoch moich znajomych , normalnie od lat jezdzacych w beemwe zadecydowalo zmienic marke i to tylko dlatego , ze firma zatrudnila u siebie Polaka Kubika.Statystycznie sa to wlasnie te 20 %. Odpowiedz Link Zgłoś
robur1978 Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka 03.02.09, 12:04 To siedz Johann w garazu i naucz sie bucu, ze przed przecinkiem spacji sie nie daje. Jak zes taki Niemiec, to po cholere zagladasz na polskie strony, piszesz dyrdymaly i obrazasz najlepszego polskiego kierowce wyscigowego... -- Formula 1 Drivers Autographs - f1-drivers-autographs.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:26 Ja, Johann , nie musze siedziec w garazu.Siedztaki Polaczek,jak jestem u was in Polen i pucuje pilnie i czysci.W Niemczech tez mam takiego Polaczka dochodzacego , tego juz musze pilnowac, boby cos mogl mi ukrasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 13:11 Ty Johann - z twoich tekstow nie wynika, ze gdziekolwiek cieszysz sie szacunkiem kogolwiek. Wyglada na to, ze ukrywasz swoje pochodzenie, albo sie go wstydzisz. Takich jak, normalni Niemcy nie szanuja, chyba ze sa to NPD, DVU etc. Ale ci tak naprawde, to gardza toba najbardziej. Nazywaja cie za plecami (wybierz sobie): - KANACKEN; - DRECKSSCHWEIN - HARTZ IV Pest - etc. Nie prowokuj dalej Johan, nie prowokuj, bo moj nastepny wpis na twoj temat bedzie bardziej nieprzyjemny jak sobie w tej glupiej, wartej 2 fenigi lepetynce wyobrazasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzęczyszczykiewić Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 13:12 JA JA JA. Johann ma polaczka w garażu, a Kubica ma całą chmare niemcow którzy mu pucują spoilery i chuchają na opony żeby je dogrzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 13:20 Po zwyciestwie w Kanadzie, BILD proponowal Kubicy przyjecie obywatelstwa Johanna. Kiedy okazalo sie, ze Robert bedzie rodakiem Johanna, grzecznie podziekowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px. Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 13:19 już ja Cie widzę, Johannie. gruby, owłosiony pracownik biurowy, nerwowymi, tłustymi paluszkami wbijający QWERTY mamrocząc swoje dyrdymały pod nosem. ocierając pot z czoła siedzisz w swoim domku (bądź jakiejś redakcji co się na gie i wu zaczyna) i próbujesz tutaj jakichś happeningów. i co, myślisz, że jesteś legendarną postacią na miarę Czułego Wojtka z onxt.pl? otóż obudź się, jesteś nikim. doskonale widać, że udajesz tą całą swoją postawę, panie artysto postmodernisto, tylko niestety, do legendy nie przejdziesz, tępaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:BMW sie wycofuje,bo ma u siebie Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 13:57 Wazne , ze kazdy tutaj reklamuje dalej moje motto tytulowe.Wam to nie chce wejsc do tych waszych pol , ze fakt , iz w BMW jezdzi Polak Kubika rzeczywiscie negatywnie wplynal na image tego niemieckiego koncernu wlasnie u nas , w Niemczech.Po prostu Niemcy was nie lubia.Lubia was przedszkolaki , bo nic o was nie wiedza ,o waszej falszywej naturze. I to jest tez fakt statystyczny, ze udzial tego waszego Kubika spowodowal ODCZUWALNY spadek kupna tego samochodu przez nas , Niemcow.Nikt glosno tego nie powie bo byloby to nie korrekt.Po cichu opuszcza sie F-1 i problem rozwiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px. Johann rodowity Niemiec, ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:36 nasza fałszywa natura. ahahah, jak byś nie miał adsl.tpnet.pl koło nicka, to może bym Ci uwierzył, ale tak - nie ma szans, mała żmijo. moje przypuszczenia się sprawdzają, jesteś tylko małym zakompleksionym onanistą, który podnieca się swoimi pół-inteligentnymi tekstami na forum GW. ahahahaha. i ciekawe, co to wg Ciebie znaczy ODCZUWALNY. statystyki mi pokaż, bo ODCZUWALNIE to Ty masz niepoukładane w głowie, w łóżku i w każdej innej sferze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. cwiercinteligent J. IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 16:13 Napisz cos po niemiecku polglowku, zobaczymy wtedy, ktos ty. Zaloze sie, ze nie zlozysz jednego zdania poprawnie w tym jezyku, bo az taka wsza jak ty, moze mowic poslugiwac sie (nie mowic) najwyzej jednym jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: cwiercinteligent J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:29 was wils tu fon mir hyren ,lejzen? ich kan nichc interesantes szrajben, was du fersztyjen kanst.Junge, ich habe szon cwaj zece cu dir geszriben.Bist du entlich damit cufriden. Ibrigens , wi szrajbst du in majne muterszprache, cajge es. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Leuse Johann IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 16:42 - ja, ja - ne' papnase sprache, von einenr papnase geoutet. Bleib lieber beim deiner muttersprache idiot, für einen vernuftigen deutsch bist schlicht zu blöde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px. Re: Leuse Johann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:04 cokolwiek napisałeś, to chyba zamknęło to paszczę Johanna :D Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Koniec formuły F1? Mniej zużytego paliwa, mniej 03.02.09, 11:06 smrodu w powietrzu. Same zyski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff z 10baniek odłozył. Więc z głodu nie umrze IP: 80.240.172.* 03.02.09, 11:36 Krzywda mu się nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba BMW może odejść z F1! IP: *.edag.de 03.02.09, 12:13 Plotki, plotki i jeszcze raz plotki!!! BMW wyraznie powiedzialo, ze F1 to czesc ich strategii i planow zwiazanych z wycofaniem sie z niej nie maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr. Zawsze moze przekwalifikowac sie na traktor IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 13:02 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joman Re: BMW może odejść z F1! IP: 192.100.130.* 03.02.09, 14:48 Tak, tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoned_masturbator BMW może odejść z F1! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 13:10 no i ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-one-fan BMW może odejść z F1! IP: *.range81-158.btcentralplus.com 03.02.09, 13:22 Niestety kryzys dosiega rownierz najbogatszy i najbardziej medialny sport swiata.Trudno.Smutna to prawda ale ... nie szkoda roz gdy plonie las.Najwierniejsi fani Formuly Jeden nie smuccie sie damy rade!!! A tak przy okazji panowie redaktorzy -cytat "Focus" pisał ostatnio na temat planów zarządu koncernu względem zespołu Roberta Kubicy - koniec cytatu.Otoz to NIE jest zespol Roberta Kubicy lecz zespol w ktorym Robert Kubica jest kierowca co czyni wielka roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taddy Re: BMW może odejść z F1! IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 03.02.09, 13:45 Wg.polskich dziennikarzy to jest zespol Kubicy,Celtic to klub Boruca, Real to klub Dudka ,itd - nie chce mi sie juz pisac.Wydaje mi sie ze ma to podniesc na duchu polskiego czytelnika tylko jedno mnie dziwi jak czlowiek wyksztalcony/bo chyba dziennikarz to czlowiek po studiach/ tak kaleczy jezyk polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff BMW może odejść z F1! IP: *.prz.rzeszow.pl 03.02.09, 14:30 Kubolek da przykład na naszych ulicach jak jeździć.... Ku chwale dresów i noworyszy z BMW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: BMW może odejść z F1! IP: *.e-wro.net.pl 03.02.09, 14:48 a sa u nas w kraju tacy co chcą tor formuły 1 budowac. to by byla dopiero inwestycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta No nareszczie tlumacza - wiadomosc z wczoraj IP: 204.153.88.* 03.02.09, 14:55 Jak pisze ze trzeba by napisac cos na ten temat to ruszcie sie Panowie Dziennikarze. Troche sie spozniacie z nowinami.... i to tymi waznymi, bo te towarzysko-spekulacyjne to natychmiast publikujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
barej BMW może odejść z F1! 03.02.09, 15:33 Ale super,że jakiś tam Johann jest na forum to po kim pojeżdzić,Dzięki ci szwabku z różowymi plecami i piegowatymi{jak to masz to jesteś Prawdziwy Helmut} a jak nie to bieżnikowany.Ale oko cieszy jAk helmutki biegają przy KUBICY.I jeszcze odpowiedz mi na pytanie:dlaczego niemki są takie brzydkie{nawet brzydsze od imadła}Muszę kończyć i idę sprawdzić czy mi Winfrid wypucował kibelek. Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Koniec kariery tego amatora 03.02.09, 16:11 NAJWYZSZY CZAS, ZADNA INNA DRUZYNA GO NIE PRZYJMIE, TEGO JESTEM PEWNY ZE JEGO GWIAZDKA JAK SZYBKO ROZBLYSLA W POLSCE (TYLKO W POLSCE! BO ZZA GRANICA TO BYL PO PROSTU KIEROWCA) TAK SZYBKO ZGASNIE Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Zawsze się zastanawiam co jest przyczyną tego że 03.02.09, 16:23 im większe zero, tym bardziej stara się poniżyć kogoś, kto coś w życiu osiągnął. Może chłoptasiu już najwyższy czas na wizytę u psychiatry? Nie wiem czy to pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK BMW może odejść z F1! IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 17:09 Ciekawy powód podali, bo czytałem, że BMW odnotowało wzrost sprzedaży, tak jak np. Jaguar i im wcale "kryzys" nie narobił kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: BMW może odejść z F1! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 17:26 Zawsze dziwiło mnie, że F1 się komukolwiek opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś