Gość: test IP: *.multicomp.pl / 10.0.0.* 16.11.03, 13:59 just testin' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Janas podał skład na mecz z Serbią IP: *.daxnet.no 16.11.03, 14:30 Jestem drugi, buahahahahahahaah!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Lewandowski:( IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 16.11.03, 14:38 przed meczem z makaronami sie pomylilem ze dostaniemy baty teraz nic nie pisze z pokory:)ale jednego sie bede trzymał uparcie!!! LEWANDOWSKI sie nie nadaje na reprezentacje!!z Włochami grał w swoim stylu czyli bez stylu!!!był najsłabszy i tak zostanie.na to miejsce jest kilku nawet zawodnikow!zdaje sobie sprawe ze niektorzy sa chorzy ale lepszy Szymkowiak z 39 stopniami goraczki niz zdrowy Lewandowski! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Lewandowski:( 16.11.03, 15:08 całkowicie się z tobą zgadzam ,lewandowski to nieporozumienie ,zero techniki ,zero myslenia na boisku ,słaby przegląd sytuacji ,niecelne podania idt.jedyne co mu nieraz wychodzi to przerwanie akcji przeciwnika ale potem juz nie wie co zrobić z piłką a żeby juz celnie i daleko podać jak to umie szymkowiak to marzenia ścietej głowy!. Odpowiedz Link Zgłoś
m-s-j Re: Lewandowski:( 16.11.03, 15:24 Panowie dajcie spokój-nie róbcie na siłe z Szymkowiaka zbawiciela polskiej piłki-trzeba przecież mieć do tego jakieś predyspozycje, choćby minimalne.Przypominam, że Lewandowski jest defensywnym pomocnikiem i z tych zadań wywiązuje sie poprawnie. Przyznam Wam, że Janas mógłby dalej szukać zawodników na tą pozycję-mój typ to np.Surma-ale dajmy chłopakowi szansę, jak na razie drużyna się buduje i jedyne mecze jakie gramy, to mecze o tzn.pietruszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek Re: Lewandowski:( IP: *.bsipl.com.pl 16.11.03, 16:15 Szkoda ze Zdebel zrezygnowal.Teraz by sie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm100 Re: Lewandowski:( IP: 62.233.204.* 16.11.03, 16:48 panowie dajcie spokój Lewy zagrał z Włochami dobry mecz, mama nadzieję, że to samo będzie z Serbią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: Lewandowski:( IP: *.chello.pl 16.11.03, 20:32 ja tez kiedy uslyszalem ze w srodku pola z wlochami zagraja kukielka i lewandowski to myslalem ze to zart( zreszta komentowalem na forum) po meczu przyznalem ze zagrali przecietnie kukielka i najslabiej w polskiej reprezentacji lewy, ale, Ale zauwazylem to z serbami : lewy i kukla nie biora sie przynajmniej za cos czego nie umieja - czyli rozgrywanie, maja pole do popisu kosa i krzynowek ( rewelka) a przy szymku i jego 100 stratach na minute wylegiwaniu sie co chwila na murawie, biadoleniu jak panienka i kloceniu z sedziami to ja wysiadam wole nedznych i sztywnych lewandowskiego i kukielke ktorzy przynajmniej walcza i nie pekaja jak sie cos nie uda... Uwazam ze to najlepszy pomysl janasa i zycze sobie i polskiej reprezentacji zebysmy mogli ich ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantus Re: Lewandowski:( IP: *.domain / 192.168.15.* 16.11.03, 21:38 Zgadzam sie z przedmowca. Ataki skrzydlami (kosa, krzynowek) a w srodku wczesne rozbijanie akcji przeciwnikow (kukielka, lewy). A szymkowiak z dala od reprezentacji! Ten typ prezentuje typowo "polska" szkole pilkarska z korzeniami w perelu ktorej mistrzem i mentorem jest np. Smuda. "Jak atakujesz to najlepiej sie przewroc - bedzie chociaz wolny", mine ma zawsze jakby mial zaraz zemdlec, wiecej w meczu lezy niz biega... ech jak sie patrzy na Kosowskiego czy Krzynowka to serce rosnie, a takich Szymkow to ja ogladac nie chce. Kukielka z Lewandowskim sie zadomowia w kadrze i jeszcze bedziemy mieli z nich pocieche - zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REE Re: Lewandowski:( IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:11 lEWANDOWSKI MUSI ODEJŚĆ, NA JEGO MIEJSCE PROPONUJĘ PANIĄ KWAŚNIEWSKĄ, MA TECHNIKĘ, STYL, POMAGA NAJUBOŻSZYM, JEST PO PROSTU ODPOWIEDNIA( SKORO ALEKSANDER SIĘ SPRAWDZIŁ, MILLER SIE SPRAWDZIŁ I PODOBNO WOJCIECH J. TEZ WYKAZAŁ SIĘ BOHATERSTWEM-OBRONIŁ NASZ KRAJ PRZED INWAZJĄ KOMUNISTÓW) DAJMY TEZ SZANSĘ PANI KWASNIEWSKIEJ!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos nie zgadzam sie:) IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 16.11.03, 21:35 Owszem dla Laika praca jaka wykonal Lewandowski mogla byc niewidoczna, ale naprawde duzo zrobil. Potwierdzil to dobrą gra w dzisiejszym meczu. Defensywny pomocnik nigdy nie jest doceniany przem zwyklego obserwatora... Co do Szymka to niewiadomo jakby zagral z Wlochami i mozemy sobie gdybac. Jednak to on jest przewidywany do pierwszego składu, ale dobrze, że ma konkurentów. Oni mogą wejść i na pewno nie zawiodą. Poza tym Lewandowski bedzie sie jeszcze rozwijał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: nie zgadzam sie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:34 No tak będzie się rozwijał, ale głupi wygląd mu pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nie zgadzam sie:) 16.11.03, 23:17 nikt tu nie mówił że kukiełka to błąd ,kukiełak oprócz tego że jest dobry w defensywie to jest również dobry w ofensywie jest kreatywny o niezłej jak na defensora technice ,nikt też nie mówił że szymkowiak to zbawienie polskiej piłki ,faktycznie trochę jest za kontuzjogenny i delikatny ,tylko że takich szymkowiaków mamy mało a takich lewandowskich na chektary .przegraliśmy eliminacje bo niepotrafilismy strzelić bramek ,brakowało nam dobrego rozegrania piłki w środku pola do niezłych przecież napastników ,sam szymkowiak to za mało ,doszło do tego że jak grał żurawski to musiał robic za pomocnika i sam rozgrywać piłke tylko ze niemiał juz wtedy do kogo podać.wogóle taka specjalnosc jak defensywny pomocnik powoli już zanika w światowym futbolu ,to jest tylko ustawienie na boisku ,każdy musi umieć nie tylko przeszkadzać ale także podać dobrze do napastników i samemu zaatakować tak jak to umie właśnie kukiełka czy baszczyński . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 97g[98gf Re: Janas podał skład na mecz z Serbią IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 16.11.03, 15:37 killera dać , niech zajebie tych ludobójców Serbów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek_NSN Re: Janas podał skład na mecz z Serbią IP: *.tkk.pl / 192.168.2.* 16.11.03, 16:30 najpierw 2:1 z Węgrami, potem 3:1 z Włochami, a teraz ma być 4:1 z Serbią :) A tak na poważnie to jeśli wygra Polska (w co głęboko wierzę), to widać będzie już pewną stabilizację i zacznie się okazywać, że praca Janasa przynosi efekty. i żeby tak zostało jeszcze dużó, dużo czasu oraz żeby nie zwalniano zbyt pochopnie trenerów. Bo nie ma nic gorszego niż ciągłe testowanie graczy przez kolejnych trenerów zatrudnianych co kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Janas podał skład na mecz z Serbią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 16:43 Janek_NSN napisał Bo nie ma nic gorszego niż ciągłe testowanie graczy przez kolejnych trenerów zatrudnianych co kilka miesięcy Trafiłeś w sedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerykanin JEST RADIO KTORE NADAJE RELACJE Z MECZU? IP: *.client.attbi.com 16.11.03, 17:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS RYDZYK Re: JEST RADIO KTORE NADAJE RELACJE Z MECZU? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.11.03, 19:53 JEST TO MOJE RADIO KTORE NAZYWA SIE "RADIO MARYJA" SERDECZNIE ZAPRASZAM ROWNIEZ DO ZAKUPU DEKODERA TV TRWAM NIECH BEDZIE POZDROWIONA MARYJA DZIEWICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabongo W jakim RADIU leci ten mecz na zywo? IP: *.reverse.qsc.de 16.11.03, 17:34 Witam Mieszkam w Niemczech i czy moze mi ktos powiedziec w jakim radiu leci ten mecz na zywo?? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monio Program 1 Polskiego Radia ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.03, 18:09 Program 1 Polskiego Radia na dlugich falach - lacza sie od czasu do czasu ze stadionem w Plocku. Do przerwy tylko 2:0 po bramkach Niedzielana i Rasiaka. Dobrze gra Krzynowek podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERB Gratulacje za dobru gru Polakow IP: *.isko.net.pl / 10.0.4.* 16.11.03, 18:10 Przykro my co przegrywamy.al lepiej gracie.SERB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Jedziemy z nimi!!! Ma byc 5-0 chlopaki IP: *.fau.edu 16.11.03, 18:14 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalzyta a pamietacie Olisadebe IP: *.p.lodz.pl 16.11.03, 18:24 nie wiem czy jeszcze pamiętacie Oli'ego. Ciągle kontuzjowany, niby chce grać w reprezentacji a ne gra. Dajmy wkońcu mu spokój i niech gra sobie w Grecji i nie zawraca głowy reprezentacji. Mamy już 4 -5 innych napastników i nie jest nam niezbędny. Rasiak Niedzielan Żurawski Wichniarek Kryszałowicz i Saganowski wystarczą a są już też inni np. Olszar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: a pamietacie Olisadebe IP: *.fau.edu 16.11.03, 18:42 Mam takie wrazenie ze Krzynowek to 50% wartosci tej druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reader 4:2 !!!! IP: *.dsl.mindspring.com 16.11.03, 19:01 82 min GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!!!! 4:2. Żurawski dopada do piłki wybitej z linii bramkowej przez obrońców i jest 4:2. Wcześniej strzelał głową Saganowski. 78 min GOLL!! Niestety jest już 3:2. Gola strzałem zza lini pola karnego w samo okienko zdobywa Vukić. To był błąd naszej defensywy. Zostawiła za dużo swobody Vukiciowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Jeszcze jeden!!! jeszcze jeden!!! IP: *.client.attbi.com 16.11.03, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reader no to masz, ale nie dla nas ;((( 4:3 IP: *.dsl.mindspring.com 16.11.03, 19:06 4:3 Ivica Iliev (87. po solowej akcji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Prawdziwi kibice wiedzieli ze wygramy te mecze... IP: *.client.attbi.com 16.11.03, 18:55 z Wlochami i Serbami... Jak mogliscie nie wierzyc?! Glupcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 4:3! IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 19:06 chłopaki strzelili podczas dwóch dni 7 bramek. to teraz chyba przez pare lat nic nie strzela:P obym sie mylil pozdro 4all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: 4:3! IP: *.fau.edu 16.11.03, 19:09 K-mac dlaczego lapiemy forme akurat teraz, jak eliminacje dopiero za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu cale szczescie...sedzia skonczyl mecz przed czasem... IP: *.client.attbi.com 16.11.03, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERB Re: cale szczescie...sedzia skonczyl mecz przed c IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.11.03, 19:12 Szkoda.amoze bi bylo4:4,kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skywalker Mecz IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 19:13 Brawo dla Poalków! To jest to, czego chcemy: czysty, emocjonujący mecz zakończony naszym zwycięstwem! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guestp Szamo wyleczony z kadry IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 19:13 3 gole w 45 minut mówią same za siebie. Oprócz tego bramkarz Amiki moim zdaniem zawalił 3 bramkę w równym stopniu jak Liberda ostatniego gola z Belgami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Polska Brawo! Szamo Do Widzenia! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Janas podał skład na mecz z SerbiI? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 19:16 ale nie grali jakos szczegolnie.. nawet krzynowek swietne podania /asysty/ przeplatal kompletnymi nieporozumieniami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unicorn Mozna w koncu dobrze grac....... IP: *.ksiezyc.pl / 10.9.0.* 16.11.03, 19:18 ładny mecz------szkoda ze nie byli dosc skupieni w ostatnich minutach---3 bramka [nawet i 2] stracona została głupawo.... Ale należy się cieszyć że mozemy strzelac gole i wygrywac!!!!! :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siolo kto to jest ten Szamotulski??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.03, 19:18 Co to za facet? Czy on jest bramkarzem czy tylko pilnuje słupków. Dać sobie strzelić 3 bramki w ciągu 45 minut. Kompletny brak startu do piłki, zero zaangażowania. Panie Janas gdzie jest Liberda, który zbiera świetne noty za występy w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: kto to jest ten Szamotulski??? IP: 82.160.4.* 16.11.03, 19:24 Zgadzam się z Tobą. Szamotulski to nieporozumienie. Liberda jest lepszy, Janas zrezygnował z niego po meczu z Belgią. Mam nadzieję, że teraz zamieni go miejscem z Szamotulskim. Do redaktora: przy drugiej bramce udział miał Kukiełka, a nie Rząsa. No chyba, że to ja się pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guestp Re: kto to jest ten Szamotulski??? IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 19:27 Liberda , Boruc , nawet Piątek są lepsi od bramkarza Amiki, ale oni nie nazywają się Szamotulski i dla tego sznas już nie dostają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek Re: kto to jest ten Szamotulski??? IP: *.bsipl.com.pl 16.11.03, 19:27 Trzeba bedzie Liberdzie wybaczyc chyba blad z Belgia bo to co Szamo pokazal to tragedia.Pierwsz bramke mogl obronic mimo rykoszetu.Przy grugiej powinien przy wczesniejszym dosrodkowaniu zlapac pilke,ktora skakal po polu karnym.Najmniej go winie za trzecia bo to wina Gorawskiego, ktory usiluje sie kiwac a gowno umie.Dobry wynik szczegolnie ,ze ten sklad nie jest najlepszy.Wiadmo kto dobvrze zagral.A zle poza Szamo oczywiscie Gorawski(dobrze ze tylko 2 minuty),Rzasa,Lewandowski. Kukielka troche lepiej ale bezsensowny faul przy pierwszej bramce.Saganowski tez slabo moim zdaniem.Nie lubie go i nie cenie.Nie potrzeba nam takich napastnikow co biegaja jak glupi po boisku,najczesciej tylem do bramki i jeszcze pilki nie umie przyjac.Taki drugi Wichniarek.Duzo biegania,malo grania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: kto to jest ten Szamotulski??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 01:29 wichniarek to na pewno nie typ saganowskiego - moze i duzo biega ale tylko do prostopadlych pilek. a kukielka to dla mnie jeden z najlepszych graczy tych 2 meczow w naszej ekipie. wykonal niesamowicie czarna robote w tylach plus dobra konstrukcja akcji (praktycznie zadnych podan do tylu jak to robil lewandowski) i widac ze z krzynowkiem rozumieja sie coraz lepiej. bezwzglednie kandydat na pierwszy sklad w reprze (oczywiscie w takiej formie w jakiej jest) z cala reszta aspektow twojej wypowiedzi sie zgadzam. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Janas podał skład na mecz z Serbią 16.11.03, 19:22 KUKIEŁKA podawał nie Rząsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Janas poda? sk?ad na mecz z Serbia˛ IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 19:23 "lewandowski i kukielka grali do przodu"- hahaha, lewandowskiego poznawalem na boisku wlasnie po tym, ze majac pelno miejsca podaje do hajty (a ten do bramkarza..), przydawalby sie jakis ofensywny pomocnik, bo czesto 2 napastnikow i 2 skrzydlowych to malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzerman Farciarze!!!! szkoda że serbia nie wygrała!!! IP: *.tpnets.com 16.11.03, 19:23 Oni wygrywaja z włochami 3:1 a z serbią ledwo co 4:3 WŁOSI IM DALI Palanty!! Dla mnie ta repra bynajmniej pod wodza Janasa- parówy nigdzie nie wejdzie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Farciarze!!!! szkoda że serbia nie wygrała!!! IP: *.fau.edu 16.11.03, 20:04 Nastepny debil sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk Re: Farciarze!!!! szkoda że serbia nie wygrała!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 01:41 Zmien sobie nicka cioto bo na niego nie zaslugujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malcolm X Komentatorzy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 19:23 Mecz w wykonaniu polskich napastników był bardzo dobry, nie spisała się natomiast obrona. Widać było brak Bąka i Kłosa. Jeszcze gorzej wyglądał komentarz, niczym opowieści dwóch kolesi siedzących w barze przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Komentatorzy IP: 82.160.4.* 16.11.03, 19:26 Kłos przecież grał. Najśmniejszy był Okuka w przerwie "nasz PZPN...". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: Komentatorzy IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 19:27 a co chciałbyś żeby się onanizowali i jęczeli dla twojej uciechy ? idź pod dom i wyjmij karteluszkę zza wycieraczki, powinno ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0n0p 4:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:28 dziwny mecz... grali jakby im się niechciało(obie strony) a tu zonk: 7 bramek... No ale te mecze napawają optymizmem. Z drugiej strony, dlaczego te patałachy tak późno złapały forme?? no ale już nie mogę się doczekać eliminacji mistrzostw europy. i obyśmy trafili do jakiejś mocnej grupy, to może nasi będą zmotywowani... fajna by była grupa z anglią, niemcami a nawet francją... marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: 4:3 IP: 82.160.4.* 16.11.03, 19:33 Kolejne eliminacje będą do Mistrzostw Świata. ;-) Nie życz Polsce Anglików, czy Francuzów, bo nie jest jeszcze ten poziom, żeby się nie bali grać w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Re: 4:3 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.11.03, 19:43 POCZEKAJMY NA MECZ O PUNKTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Lewandowski IP: 217.96.50.* 16.11.03, 19:31 jeszeli gosc jest defensywnym pomocnikiem i wywiazuje sie z zadan defensywnych poprawnie to nie wiem po co sie go czepiac. Nie musi miec oszalamiajacej techniki, niech wybija pilki i dobrze podaje a to mu raczej wychodzilo. przyznam ze nie jestem jego fanem ale uwazam ze jak na swoj wiek to jest najlepszy na tej pozycji-ma czyscic to czysci i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Lewandowski IP: 82.160.4.* 16.11.03, 19:38 Lewandowski jest dobry jako defensywny pomocnik, ale osobiście (i pewnie nie tylko ja) wolałbym tam widzieć Sobolewskiego. Jestem cięty na duet Kukiełka- Lewandowski jeszcze za mecz z Łotwą w Warszawie, wtedy grali tragicznie - teraz jakiś postęp jest widoczny. Generalnie przy takiej grze skrzydłowych środkowi pomocnicy powinni tylko czyścić pole, wlaczyć w górze i celnie podawać z pierwszej piłki na boki. Dodatkowo jeszcze mile widziana umiejętność prostopadłego podania i strzał zamykający akcję po stałym fragmencie gry. Szymkowiak nadaje się lepiej niż Kukiełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guestp Re: Lewandowski IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 20:59 A może Szymkowiak z Kukiełką ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REE Re: Lewandowski IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:26 JA JEDNAK UPIERAM SIĘ PRZY SWOIM- PANI KWASNIEWSKA BYLABY LEPSZA W TEJ POZYCJI. Odpowiedz Link Zgłoś