Gość: Tom IP: *.stk.vectranet.pl 19.02.09, 09:12 Ja nikogo nie promowałem. I nikogo nie skreślałem. Po prostu chciałem zobaczyć Panią Justynę na podium. Ale już mi się odechciało. Zamiast oglądać bieg pójdę na spacer. Dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blee Re: Kilometry Justyny Kowalczyk IP: *.magma-net.pl 19.02.09, 09:28 buahahaha ale zes focha strzelil, tylko kogo to obchodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Kilometry Justyny Kowalczyk IP: *.stk.vectranet.pl 19.02.09, 10:11 Mnie obchodzi zdecydowanie hi hi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Re: Kilometry Justyny Kowalczyk IP: *.adsl.alicedsl.de 19.02.09, 10:52 Ten artykul jest z przed trzech lat. A wiec sie tak niedenerwoj. Wtedy wszystkie gazety na nia najezdzaly za niby doping. A Robert Blonski (cham jeden) wypuscil ten artykul jeszcze raz, bez slowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabbia Kilometry Justyny Kowalczyk IP: *.aster.pl 19.02.09, 09:46 Mądra dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Ja zawsze w nia werzylem! IP: *.adsl.alicedsl.de 19.02.09, 10:44 Justyna, kto ciebie skreslal? Prawdziwy polski kibic nie skresla zadnego Polaka. Kto cie skreslal? Bardzo chcialbym to wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
yez.hodowca Kilometry Justyny Kowalczyk 19.02.09, 10:44 A co tu robi artykuł sprzed trzech lat!? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Artykow z przed trzech lat!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 19.02.09, 10:47 "Ja trzy miesiące temu byłam jeszcze skreślona " BANDA JEDNA Z TYCH DZIENNIKARZY GAZETY. Robia ludzi w konia i udaja jakby ten artykol byl aktualny, a JEST Z PRZED TRZECH LAT!!! SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacynty Kilometry Justyny Kowalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:52 Dwa ostatnie zdania - kapitalne. Aż mi się pysk roześmiał. Biegaj dziewczyno dla siebie! Dla nas, kibiców, tylko troszeczkę ;) Z taką mentalnością ta babka MUSI być mistrzynią świata. Życzę! Odpowiedz Link Zgłoś