wbita_w_jego_cien 12.06.08, 15:11 Wiem ze był już taki wątek ale niestety nie potrafię go odszukać wiec ponawiam, kiedy, po jakim czasie powiedzieliście swojemu partnerowi kocham?? Dziękuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Kiedy Kocham?? 12.06.08, 15:29 jakieś półtora miesiąca. nawet przypadkowo na filmie z TEJ imprezy widać kiedy sobie wyznajemy lowekrowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kiedy Kocham?? 12.06.08, 15:53 temu ostatniemu... chyba po 3 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
fotofirma Re: Kiedy Kocham?? 12.06.08, 16:51 Pamietam swoją najwiwksza najbardziej szaloną miłość, trwała parę lat tak naprawdę nigdy nie powiedziałem kocham i nie pamiętam żebym usłyszał.. to było widać, czuć można było ..... Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Kiedy Kocham?? 13.06.08, 00:08 Pytałam o to bo jestem z kimś dopiero miesiąc albo aż miesiąc, znając moje możliwsoci... Ale chodzi o to, że przy nim czuję że naprawdę mogę Mu powiedzieć Kocham Cię... Wiecznie powtarzamy sobie ze się uwielbiamy itp... więc większych słów od Kocham nie ma.... Z jednej str chciałabym to powiedziec bo to czuje, a z drugiej nie chce byc jak jakas napalona panna i strzelac tak wynioslym slowem. Dla mnie ono wiele znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Kiedy Kocham?? 13.06.08, 00:11 O rany, to sie czuje po prostu, ze juz, ze mozna, albo, ze nie mozna juz wytrzymac nie mowiac...Konwenase w milosci? daj spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kiedy Kocham?? 13.06.08, 00:09 Nie mam pojęcia, to z 8 lat temu było. Poza tym to on pierwszy to powiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
fotofirma a tam powiedzieć 13.06.08, 16:31 sugeruja tą informację przekazywać inna bardziej niezapomnianą drogą, np, kiedyś na wyjazdowj imprezie zagramanicznej grał zespół - było powiedziane że w sylwestra do 12 nie ma życzeń dedykacji itp - po 01. koncert życzeń a do 12 NIE - to jak nie to ... wiadomo musze coś wykombinować- załatwiłem sprawę (nie kasą nie kasą :) i za 10 minut 12 sta - zespół przeczytał dedykację po polsku z kartki (prawie można było zrozumieć) że... Chciałbym jeszcze w starym roku zdążyć powiedziec "Kocham Cię" i lowe me tendr presleja - ckliwe do bólu były łzy i 100 par oczu wlepionych w nas i wszyscy sie pytali jak zespół zmusiłem do nagięcia zasady o której tyle mówili i bolki z 100 dolarówkami byli przeganiani :)..... mineło sporo lat ale ta piosenka zawsze mi to przypomina i założe się że jej też :) Odpowiedz Link Zgłoś