Gość: ted IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.01.02, 08:24 antypolsatowska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnould Re: dziś o 13.00 manifestacja na Pl.Zamkowym! 25.01.02, 08:26 oczywiscie chodzi o sobotę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: dziś o 13.00 manifestacja na Pl.Zamkowym! IP: *.internetia.pl 25.01.02, 09:03 Gość portalu: ted napisał(a): > antypolsatowska! ......a co nie podoba się program,to weź pilota i zmień. Ulegasz manipulacji robionej m.in. przez tvp.Prawa Polsatu do MŚ są święte kupili je i mogą znimi robić co uważają.A TVP broni telewidzów - żarty stroją a nie bronią.Dlaczego nie ma w TVP ME w piłce ręcznej,dlaczego nie ma biatlonu,a jest tzw.gala bokserska pseudoimpreza na której moga zarobić spikerzy TVP np.Darek Szpakowski.Albo tzw.puchar Megane którym TVP męczyła nas przeddwoma czy trzema laty (sponsor dał kasę pod stołem )a widzowie ogladali "Widowisko sportowe na bardzo wysokim poziomie"gdzie co chwilę dowiadywali się newsów o Renault'cie. Ludzie myślcie sami. Jakoś TVN nie walczy z Polsatem i nie bredzi o misji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: dziś o 13.00 manifestacja na Pl.Zamkowym! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.01.02, 14:46 Gość portalu: Robert napisał(a): > Gość portalu: ted napisał(a): > > > antypolsatowska! > ......a co nie podoba się program,to weź pilota i zmień. > Ulegasz manipulacji robionej m.in. przez tvp.Prawa Polsatu do MŚ są święte kupi > li je i mogą znimi robić > co uważają.A TVP broni telewidzów - żarty stroją a nie bronią.Dlaczego nie ma w > TVP ME w piłce > ręcznej,dlaczego nie ma biatlonu,a jest tzw.gala bokserska pseudoimpreza na któ > rej moga zarobić > spikerzy TVP np.Darek Szpakowski.Albo tzw.puchar Megane którym TVP męczyła nas > przeddwoma czy > trzema laty (sponsor dał kasę pod stołem )a widzowie ogladali "Widowisko sporto > we na bardzo wysokim > poziomie"gdzie co chwilę dowiadywali się newsów o Renault'cie. > Ludzie myślcie sami. > Jakoś TVN nie walczy z Polsatem i nie bredzi o misji. Acha, więc Polsat ma prawo do jawnego robienia w chuj kibiców, bo TVP dała dupy. Uzasadnij to. Jak dla mnie kanał za 900 zł nie jest bezpłatny, dla Ciebie pewnie jest bo - zgaduję - już masz dekoder? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: dziś o 13.00 manifestacja na Pl.Zamkowym! IP: *.internetia.pl 25.01.02, 14:58 Gość portalu: A napisał(a): > Gość portalu: Robert napisał(a): > > > Gość portalu: ted napisał(a): > > > > > antypolsatowska! > > ......a co nie podoba się program,to weź pilota i zmień. > > Ulegasz manipulacji robionej m.in. przez tvp.Prawa Polsatu do MŚ są święte > kupi > > li je i mogą znimi robić > > co uważają.A TVP broni telewidzów - żarty stroją a nie bronią.Dlaczego nie > ma w > > TVP ME w piłce > > ręcznej,dlaczego nie ma biatlonu,a jest tzw.gala bokserska pseudoimpreza n > a któ > > rej moga zarobić > > spikerzy TVP np.Darek Szpakowski.Albo tzw.puchar Megane którym TVP męczyła > nas > > przeddwoma czy > > trzema laty (sponsor dał kasę pod stołem )a widzowie ogladali "Widowisko s > porto > > we na bardzo wysokim > > poziomie"gdzie co chwilę dowiadywali się newsów o Renault'cie. > > Ludzie myślcie sami. > > Jakoś TVN nie walczy z Polsatem i nie bredzi o misji. > > Acha, więc Polsat ma prawo do jawnego robienia w chuj kibiców, bo TVP dała dupy > . > Uzasadnij to. Jak dla mnie kanał za 900 zł nie jest bezpłatny, dla Ciebie pewni > e > jest bo - zgaduję - już masz dekoder? Bardzo lubię piłkę,nie mam dekodera,nie mam też możliwości oglądania innej niż Polsat ( tv czeskielub z satelity) ale uważam,że Polsat jako właściciel praw który kupił je w sposób uczciwy może nimi dysponować w dowolny sposób a po drugie zastanawiam sie czy MŚ to naprawdę takie ważne wydarzenie, jaki procent ludzi chce je ogladać.Już po odliczeniu kobiet zostaje nas tylko 50 %. Piszesz 900 złotych a czy wiesz ile wydaje się na tzw.opłatę od telewizora idącą w całości na tzw.bezpłatną ,niekodowana tv.(Chyba 12mies. x 16 pln =192 pln na rok. Ja tego podatku od telewizora nie płacę,podobnie jak nie płacę za parkingi płatne niiestrzeżone czy nie płaciłem podatku od samochodu. Zastanów się kto ma rację, bo grupa polityków atakując Polsat chce dać ludziom igrzyska jako erzatz chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: dziś o 13.00 manifestacja na Pl.Zamkowym! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.01.02, 15:02 Nie płacę abonamentu, TVP to gówno ale nie zmienia to faktu że polsat jak mu się ziemia zaczęła palić pod nogami, zaczyna brzydko grać. Co ma piernik do wiatraka? Podobno do końca stycznia sprawa transmisji miała się wyjaśnić. Czekam na reakcję pajaców z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: dziś o 13.00 manifestacja na Pl.Zamkowym! IP: *.internetia.pl 25.01.02, 15:05 Ta brzydka gra nazywa sie grą rynkową. To kapitalizm,liczy się zysk anie misja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: dziś o 13.00 manifestacja na Pl.Zamkowym! IP: *.pl 25.01.02, 15:17 Gość portalu: Robert napisał(a): > Ta brzydka gra nazywa sie grą rynkową. > To kapitalizm,liczy się zysk anie misja. Prawda jest taka, że robią nas w chuja i tyle. Kiedy wychodzi taki baran i mówi, że NASZ NARODOWĄ REPREZENTACJĘ można oglądać za darmo, czyli za 900 złoty to się wściekam. Mam w dupie inne mecze (choć od 90 roku obejrzałem wszystkie, wszystkie mecze na MŚ i ME) chcę zobaczyć NARODOWĄ REPREZENTACJĘ która mnie też reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg to zapłać huju a nie licz na darmoche! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.02, 15:49 głupi kibol---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: to zapłać huju a nie licz na darmoche! IP: *.pl 25.01.02, 17:20 Gość portalu: greg napisał(a): > głupi kibol---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicJ Re: to zapłać huju a nie licz na darmoche! IP: *.103.252.64.snet.net 25.01.02, 17:35 Takie są przepisy FIFA baranie. Reprezentacje kraju muszą być pokazane za darmo w publicznym kanale - więc nie ma mowy o darmosze, ćwoku-kapitalisto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Buaha Re: to zapłać huju a nie licz na darmoche! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.01.02, 18:16 Gość portalu: greg napisał(a): > głupi kibol---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko do roberta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:57 polecam zapoznanie się z terminami przez pana stosowanymi.... wolny rynek? gra rynkowa??? w polsce ????????????! w przypadku koncesjonowanej gospodarki -to chyba żart! Odpowiedz Link Zgłoś