Gość: Cinek IP: *.zabrze.net.pl 24.03.09, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Szybsze live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 16:15 dzieki faktycznie tu juz wygrala ULA hehe a tam w polowie 2 seta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista Cinek, weź z sobą jeszcze W1ktora i innych fanów IP: *.chello.pl 24.03.09, 16:22 Radwańskiej, tam jest wasze miejsce. a nie tu ujadać i klaskać do jednej bramki. jak by innych tenisistek na świecie nie było. zrobicie dobry uczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Tenisi, weź z sobą innych antagonistow IP: 74.9.205.* 24.03.09, 16:43 > tam jest wasze miejsce. a nie tu ujadać i klaskać do jednej bramki > . > zrobicie dobry uczynek > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty - tenisista Re: Cinek, weź z sobą jeszcze W1ktora i innych fa IP: *.chello.pl 24.03.09, 17:51 "jak by innych tenisistek na świecie nie było" tylko ty w swej slepej nienawiscie nie widzisz innych tenisistek kazda tenisitka ma swoich kibicow a zadna nie powinna miec anty kibicow WŁASNIE DLATEGO ZE SA INNE TENISISTKI , dlatego tacy nienawistnicy jak ty nie maja racji byty ty zawsze odwracasz kota do gory ogonem , dla takiego plugastwa jak ty NIGDZIE nie powinno byc miejsca tylko anonimowy internet stwarza pole do popsiu dla takich scierwojadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Cinek, weź z sobą jeszcze W1ktora i innych fa IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:46 dla niewtajemniczonych tenisista w przeciwienstwie do profanow tenisowych docenia tenis Radwanskiej, widzi w niej wielki potencjal i nie moze tego przezyc, biedaczyna:) zwalcza ja z dokladnie odwrotnych powodow niż podaje, zwalcza ja bo nienawidzi polskiego skucesu w tenisie i bedzie ja zwalczac az popadnie w zupelny obled :) plus meski szowinizm :) stad ta chora obsesja z jaka smazy te swoje nienawistne posty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz sportowy jp2 IP: *.chello.pl 24.03.09, 17:05 trole i prowokatorzy nie zapominajcie że zbliża się rocznica odejścia do domu Ojca naszego JP2 i chociaż z tej okazji przestańcie przez chwile na wszystkich bluźnić w tym na team Radw. z krakowa miasta JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: jp2 IP: *.static.dsl.dodo.com.au 24.03.09, 23:02 A czy on gral w tenisa? Byl Bogiem na ziemi to moze cos ugral? Osobiscie mam go za nic,normalny ulomny czleczyna jak kazdy katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: march_in punktacja IP: *.chello.pl 24.03.09, 17:41 a czy ktos mi powie jak to jest z punktacja? czy za kwalifikacje dostanie 30 punktow?tak jest w pdf z wynikami i potem za pierwsza runde jeszcze 5? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: punktacja IP: *.chello.pl 25.03.09, 02:14 Gość portalu: march_in napisał(a): > a czy ktos mi powie jak to jest z punktacja? > czy za kwalifikacje dostanie 30 punktow?tak jest w pdf z wynikami i potem za > pierwsza runde jeszcze 5? Rozumiem, ze pytasz o Ulę. Jeśli przegra z Na Li w I rundzie, dostanie tylko 30 pkt za wygranie kwalifikacji. Jeśli wygra - dostanie te 30 pkt plus punkty za najwyższą osiągnięta rundę w turnieju głównym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 17:51 Ula to szalenie sympatyczna "pieguska", przed nią wielka kariera. Jest ambitną zawodniczką w przeciwieństwie do naburmuszonej wiecznie zadufanej Agnieszki, która ma wstrętny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOCK Re: Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:17 ciule w Polsce maja strasznego pecha ze jak juz mamy zawodniczke w czolowce po dziesiecioleciach posuchy, to jest to wyjatkowa zawodniczka, grajaca tenis wysublimowany, nie na wszystkie gusta, a nie prostackie lubu - dubu dla ciemniakow "w przeciwieństwie do naburmuszonej wiecznie zadufanej Agnieszki, która ma wstrętny charakter". ktos kto takie rzeczy wypisuje o kimkolwiek w anonimowym internecie liczac na bezkarnosc to dopiero musi miec wstretnych charakter:) oczywiscie Agnieszka nie jest "naburmuszona", tylko bardzo ambitna, nigdy nie jest zadowolona ze swojej gry, nie tylko wtedy gdy jej zupelnie nie idzie jak w meczu z Pawliczenkowa, ale nawet wtedy kiedy gra na swoim zwyklym aktualnym poziomie, to cechuje najwybitniejszych sportowcow i taka mam nadzieje bedzie przyszlosc Agnieszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: march_in Re: Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:39 a moim zdaniem mistrzow nie cechuje hustawka nastrojow. patrz nadal, federer, henin - spokoj i konsekwencja. ja tez nie przepadam za rzucaniem rakietami i placzem.zvonarieva np jak jej nie idzie od razu placze i sie dasa ZAMIAST skupic sie na grze i kolejnej pilce. radwanska robi podobnie, moze nie na taka skale jak zvonarieva, i nie ma to nic wspolnego z ambicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOCK Re: Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:55 zupelnie sie z tobna nie zgadzam wedlug mnie Radwanska koncentruje sie wlasnie na kazdej pilce, ale od tej reguly sa wyjatki, byc moze zwracasz szczegolna uwage na wyjatki od reguly w zdecydowanej wiekszosci meczy jakie widzialem z Agnieszki, byla pelna koncentracja na kazdej nowej pilce, nawet po chwilowych oznakach niezadowolenia, na kazdej nowej pilce pelna koncentracjia ale gdy zawodniczce nie idzie jak teraz troszke to gorzej wyglada a Nadal, Federer i henin tez nie byli monolitami i na pewno nie w calej karierze i we wszytkich meczach poza tym nie porownuje sie tenisitow z tenisitkami:) czyli kobiet z meczyznami, czy inne zawodniczki tez porownujesz z mezczyznami, to moze doprowadzic do abusrdow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TDJ Pieknosc?...dajcie spokoj... IP: *.bredband.skanova.com 24.03.09, 17:53 Pieknosc? No chyba zartujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Też się uśmiałem IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 23:42 Vaidisova to wielka gruba krowa, na pastwiskach można zobaczyć ładniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:54 Dla mnie w tenisie szczególnie kobiet liczy się nie tylko klasa zawodniczki, ale także jej charakter. Można nie być piękną zawodniczką a sympatyczną. Dla mnie Ula jest taką zawodniczką, a Agnieszki wręcz nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOCK Re: Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:58 nie znosisz wlasnie dlatego ze masz podly charakter:))) samo wyrokowanie o czyjms charakterze bez znajomosci osoby swiadczy tez o twojej wyjatkowej glupocie::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:01 Mam prawo nie znosić i nie lubić, tak samo jak mam prawo nie znosić niektórych polityków, piosenkarzy, dziennikarzy. Mam prawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOCK Re: Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA IP: *.chello.pl 24.03.09, 19:06 dajesz sobie prawa ktore swiadcza o tym ze jestes chamem nie masz takich praw i nikt nie ma, twoj problem jest taki ze interenet pozwala sie produkowac wszystkim zyciowym frustratom, ktorzy do tej pory pluli sobie w brode a teraz pluja przez intenet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:09 Tak samo mam prawo lubić Ulę . Mam prawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawłasek Materiał video IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 19:42 Te gadające głowy przeplatane statycznymi zdjęciami tenisistki są moim zdaniem żałosne. Skoro nie ma zapisu video z meczu, to taki materiał to strata czasu oglądającego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Kusy Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA w ... IP: *.raciborz.vectranet.pl 25.03.09, 00:09 Te Radwańskie to jakieś paszczury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fouc Urszula Radwańska awansowała do turnieju WTA w ... IP: *.chello.pl 25.03.09, 15:50 kto zatrudnia ludzi do redagowania tych newsów? Melinda Czink ma słaby rok? sezon 2008 zakończyła na 103. pozycji, a dziś jest już 78. To jej najlepszy sezon od kilku lat... gratulacje Ula! Odpowiedz Link Zgłoś