Gość: mefju IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 18:44 I co powieta, Reprezentacja w domu Big brothera, w niedziele ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko Re: Repra w Big Brotherze IP: 217.99.0.* 20.04.01, 18:53 sorki ale nie mog sie powstrzymać; KURWA MAĆ! i ŻENADA -nic wiecej nie mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Repra w Big Brotherze IP: *.free.wxs.nl 20.04.01, 19:34 no to ladna szopka... ale spoko, poki nie retransmituja (ani nie nasladuja) u nas Jerry Springer'a to nie jest zle.. a tak na marginesie to ja bym na miejscu kazdego szanujacego sie kadrowicza powiedzial zeby mnie TVN w moja szacowna pupe pocalowali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Repra w Big Brotherze IP: 10.0.0.* / *.gsd.gda.pl 20.04.01, 19:07 zacytuje Gulczasa: "mega, mega, mega syf". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Repra w Big Brotherze IP: *.olsztyn.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 21:04 Chyba chcą JESZCZE wiecej popularnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: Repra w Big Brotherze IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 21:40 A MOZE WRESZCIE BEDZIE SEX W BIG BROTHERZE !!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: Repra w Big Brotherze IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 22:23 Świerczewski posunie Karoline pod prysznicem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Repra w Big Brotherze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:53 Nie dość, że dziś na RMF-ie puszczali kiczowatą piosenkę tej zarozumiałej blondyny z gór, to jeszcze repreza w tym syfie?????????? Teraz nawet Kryszał elokwencją przebije wszystkich mieszkańców tego baraku. NIE WYSTARCZY WAM PODPIS MAŁYSZA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Repra w Big Brotherze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 16:01 nie wiem , która to jest karolina, ale z tego co widziałem to świerszczu by takich pasztetów kijem nie dotknął, a co dopiero... Pewnie im zapłacą kupę kasy, a jak wiadomo piłkarze elokwencją raczej nie grzeszą to i będą pasować do towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: Repra w Big Brotherze IP: *.p.lodz.pl 21.04.01, 16:13 Skad wiesz, a moze swierszczu lubi takie pustaki jak karolina, kto wie, moze ja cyknie, albo mu ktora loda postawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: ŚWIERCZEWSKI IP: 217.99.0.* 21.04.01, 18:58 Gość portalu: mefju napisał(a): > Skad wiesz, a moze swierszczu lubi takie pustaki jak karolina, kto wie, moze ja > cyknie, albo mu ktora loda postawi ;) Jak Świerszczu zechce to mu nawet rowa wyliże cała ekipa "bb"(również faceci) - bo to taki typ desperatów. Problem jest taki , że i tak tego nikt nie zobaczy, niby program dla podglądaczy, niby wszystko pokazują , ale jak ktoś sra albo wali konia to nie ma. Oczywiście , ze repra w "bb" to próba przyciągnięcia facetów (kibiców piłki - czyli mnie) przed ekran coby oglądalność zwiększyć, -ja na to nie pójdę , obiecałem TVN , że zaczne oglądać dopiero jak będą pokazywać akcje na kiblu (nie jestem co prawda voyeurem jak widzowie "bb", ale interesuje mnie do czego człowiek może sie posunąć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Repra w Big Brotherze IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 21.04.01, 16:28 Jaka reprezentacja? Czego? Strzelania z pestek? Pewnie chodzi ci o reprezentację w piłkę nożną, ale mógłbyś to wyraźnie zaznaczyć. Strasznie wkurwiają mnie debile, dla których istnieje tylko piłka nożna. Dla mnie na przykład pierwsza przyszła na myśl siatkówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Repra w Big Brotherze IP: 217.99.0.* 21.04.01, 18:59 SIATKÓWKA????????? :-DDDDDDDD , ale mnie ubawiłeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju do kkk IP: *.p.lodz.pl 21.04.01, 23:48 A mnie wkurzaja tacy debile jak ty, wszyscy wiedza o jaka repreze chodzi a ty sie wychylasz ze niby o co chodzi, mulek jestes, czy chcesz sie wyroznic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: do kkk IP: *.gim.com.pl 22.04.01, 23:08 To chyba jakiś podwładny red. Ambroziaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Repra w Big Brotherze IP: *.bci.net.pl 21.04.01, 16:52 polscy pilkarze popadaja z jednej skrajnosci w druga z tej strony ich jeszcze nie poznalismy niech ida czy beda przez to popularniejszy zdecydujemy my kibice. to sa reptrezentanci polski nie powinni wykorzystywac swojego statutu do realizacji prywatnych satysfakcji\wypowiedz swierczewskiego/. tak czy siak posypia sie komentarze mnie intersuje jedno by nie rozegrali o jeden sparing za duzo ktory przeszkodzilby w awansie do mistrzostw swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODY Do wszystkich (prawie) IP: *.*.*.* 22.04.01, 15:23 wszyscy jada z Wielkim Bratem, ze to taki straszny program i jak to mozna ogladac.Tylko sie tak zastanawiam skad Wy tyle wiecie onim, skoro Was nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś