Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Repra w Big Brotherze

IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 18:44
    I co powieta, Reprezentacja w domu Big brothera, w niedziele !
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: Repra w Big Brotherze IP: 217.99.0.* 20.04.01, 18:53
        sorki ale nie mog sie powstrzymać; KURWA MAĆ! i ŻENADA -nic wiecej nie mam do
        powiedzenia
        • Gość: Puchatek Re: Repra w Big Brotherze IP: *.free.wxs.nl 20.04.01, 19:34
          no to ladna szopka...
          ale spoko, poki nie retransmituja (ani nie nasladuja) u nas Jerry Springer'a to
          nie jest zle..
          a tak na marginesie to ja bym na miejscu kazdego szanujacego sie kadrowicza
          powiedzial zeby mnie TVN w moja szacowna pupe pocalowali..
      • Gość: paolo Re: Repra w Big Brotherze IP: 10.0.0.* / *.gsd.gda.pl 20.04.01, 19:07
        zacytuje Gulczasa: "mega, mega, mega syf".
        • Gość: zet Re: Repra w Big Brotherze IP: *.olsztyn.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 21:04
          Chyba chcą JESZCZE wiecej popularnosci...
          • Gość: mefju Re: Repra w Big Brotherze IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 21:40
            A MOZE WRESZCIE BEDZIE SEX W BIG BROTHERZE !!!!! ;)
            • Gość: mefju Re: Repra w Big Brotherze IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 22:23
              Świerczewski posunie Karoline pod prysznicem ;)
              • Gość: Picasso Re: Repra w Big Brotherze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:53
                Nie dość, że dziś na RMF-ie puszczali kiczowatą piosenkę tej zarozumiałej
                blondyny z gór, to jeszcze repreza w tym syfie??????????
                Teraz nawet Kryszał elokwencją przebije wszystkich mieszkańców tego baraku.
                NIE WYSTARCZY WAM PODPIS MAŁYSZA?
              • Gość: zbyszko Re: Repra w Big Brotherze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 16:01
                nie wiem , która to jest karolina, ale z tego co widziałem to świerszczu by
                takich pasztetów kijem nie dotknął, a co dopiero...

Pewnie im zapłacą kupę kasy, a jak wiadomo piłkarze elokwencją raczej nie
                grzeszą to i będą pasować do towarzystwa
                • Gość: mefju Re: Repra w Big Brotherze IP: *.p.lodz.pl 21.04.01, 16:13
                  Skad wiesz, a moze swierszczu lubi takie pustaki jak karolina, kto wie, moze ja
                  cyknie, albo mu ktora loda postawi ;)
                  • Gość: zbyszko Re: ŚWIERCZEWSKI IP: 217.99.0.* 21.04.01, 18:58
                    Gość portalu: mefju napisał(a):

> Skad wiesz, a moze swierszczu lubi takie pustaki jak karolina, kto wie, moze ja
                    > cyknie, albo mu ktora loda postawi ;)

Jak Świerszczu zechce to mu nawet rowa wyliże cała ekipa "bb"(również faceci) -
                    bo to taki typ desperatów. Problem jest taki , że i tak tego nikt nie zobaczy,
                    niby program dla podglądaczy, niby wszystko pokazują , ale jak ktoś sra albo wali
                    konia to nie ma.

Oczywiście , ze repra w "bb" to próba przyciągnięcia facetów (kibiców piłki -
                    czyli mnie) przed ekran coby oglądalność zwiększyć, -ja na to nie pójdę ,
                    obiecałem TVN , że zaczne oglądać dopiero jak będą pokazywać akcje na kiblu (nie
                    jestem co prawda voyeurem jak widzowie "bb", ale interesuje mnie do czego
                    człowiek może sie posunąć)
      • Gość: kkk Re: Repra w Big Brotherze IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 21.04.01, 16:28
        Jaka reprezentacja? Czego? Strzelania z pestek? Pewnie chodzi ci o
        reprezentację w piłkę nożną, ale mógłbyś to wyraźnie zaznaczyć. Strasznie
        wkurwiają mnie debile, dla których istnieje tylko piłka nożna. Dla mnie na
        przykład pierwsza przyszła na myśl siatkówka.
        • Gość: zbyszko Re: Repra w Big Brotherze IP: 217.99.0.* 21.04.01, 18:59
          SIATKÓWKA????????? :-DDDDDDDD , ale mnie ubawiłeś!!!
        • Gość: mefju do kkk IP: *.p.lodz.pl 21.04.01, 23:48
          A mnie wkurzaja tacy debile jak ty, wszyscy wiedza o
          jaka repreze chodzi a ty sie wychylasz ze niby o co
          chodzi, mulek jestes, czy chcesz sie wyroznic?
          • Gość: Picasso Re: do kkk IP: *.gim.com.pl 22.04.01, 23:08
            To chyba jakiś podwładny red. Ambroziaka
      • Gość: rob Re: Repra w Big Brotherze IP: *.bci.net.pl 21.04.01, 16:52
        polscy pilkarze popadaja z jednej skrajnosci w druga z tej strony ich jeszcze
        nie poznalismy niech ida czy beda przez to popularniejszy zdecydujemy my kibice.
        to sa reptrezentanci polski nie powinni wykorzystywac swojego statutu do
        realizacji prywatnych satysfakcji\wypowiedz swierczewskiego/. tak czy siak
        posypia sie komentarze mnie intersuje jedno by nie rozegrali o jeden sparing za
        duzo ktory przeszkodzilby w awansie do mistrzostw swiata
      • Gość: MLODY Do wszystkich (prawie) IP: *.*.*.* 22.04.01, 15:23
        wszyscy jada z Wielkim Bratem, ze to taki straszny program i jak to mozna
        ogladac.Tylko sie tak zastanawiam skad Wy tyle wiecie onim, skoro Was nie
        interesuje.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka