Gość: mmm IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.11.03, 19:45 Groclin eliminowal Barcelone w finalu PUEFA, nie bede przezywal takich emocji jak teraz przed meczem najjasniejszej polskiej gwiazdy BIALEJ GWIAZDY!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dino Re: Nawet gdyby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 19:52 rozumiem Cię drogi Kibicu Białej Gwiazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: Nawet gdyby... IP: *.dyn.optonline.net 27.11.03, 21:51 lepiej siedz cicho bo teraz wstyd sie przyznac do Wisly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry Re: Nawet duch olaboga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:58 ...gwiazdor tego forum, niezłomny obrońca odwiecznego prawa Wisełki do tytułu Mistrza Polski zamilkł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Nawet duch olaboga... IP: *.chello.pl 27.11.03, 22:01 może jest na meczu albo przynajmniej ogląda mecz w tv mi gra Groclinu się podobała i mam nadzieję że jeszcze jakiś mecz wygrają w pucharach, meczu Wisły nie oglądam ale z relacji wynika że jest to walenie głową w mur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry Re: Nawet duch olaboga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 22:06 > mi gra Groclinu się podobała i mam nadzieję że jeszcze jakiś mecz wygrają w > pucharach, meczu Wisły nie oglądam ale z relacji wynika że jest to walenie > głową w mur Groclin to jak świeża krew..a Wisła? To walenie kotka za pomoca młotka i to bez żadnego wyniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Nawet duch olaboga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 01:11 Gość portalu: Kiwny napisał(a): > może jest na meczu albo przynajmniej ogląda mecz w tv Zdaje sie ze jego milosc do druzyny konczy sie na kibicowaniu w kapciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Nawet gdyby... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.11.03, 23:48 Szkoda tej przegranej... ale swiat sie nie konczy... Jak mawia ojciec Rydzyk... wygrac lige i do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś