Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nawet gdyby...

IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.11.03, 19:45
    Groclin eliminowal Barcelone w finalu PUEFA, nie bede przezywal takich
    emocji jak teraz przed meczem najjasniejszej polskiej gwiazdy

BIALEJ GWIAZDY!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: dino Re: Nawet gdyby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 19:52
        rozumiem Cię drogi Kibicu Białej Gwiazdy:)
        • Gość: fantomasz Re: Nawet gdyby... IP: *.dyn.optonline.net 27.11.03, 21:51
          lepiej siedz cicho bo teraz wstyd sie przyznac do Wisly :)
          • Gość: Ostry Re: Nawet duch olaboga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:58
            ...gwiazdor tego forum, niezłomny obrońca odwiecznego prawa Wisełki do tytułu
            Mistrza Polski zamilkł...
            • Gość: Kiwny Re: Nawet duch olaboga... IP: *.chello.pl 27.11.03, 22:01
              może jest na meczu albo przynajmniej ogląda mecz w tv

mi gra Groclinu się podobała i mam nadzieję że jeszcze jakiś mecz wygrają w
              pucharach, meczu Wisły nie oglądam ale z relacji wynika że jest to walenie
              głową w mur
              • Gość: Ostry Re: Nawet duch olaboga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 22:06
                > mi gra Groclinu się podobała i mam nadzieję że jeszcze jakiś mecz wygrają w
                > pucharach, meczu Wisły nie oglądam ale z relacji wynika że jest to walenie
                > głową w mur

Groclin to jak świeża krew..a Wisła? To walenie kotka za pomoca młotka i to
                bez żadnego wyniku...
              • Gość: Bonhart Re: Nawet duch olaboga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 01:11
                Gość portalu: Kiwny napisał(a):

> może jest na meczu albo przynajmniej ogląda mecz w tv

Zdaje sie ze jego milosc do druzyny konczy sie na kibicowaniu w kapciach...
      • Gość: mmm Re: Nawet gdyby... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.11.03, 23:48
        Szkoda tej przegranej... ale swiat sie nie konczy... Jak mawia ojciec Rydzyk...
        wygrac lige i do przodu :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka